defacto_pan
Foto: Genrebild/Jamshid Jamshidi

Svalde 113 kapslar narkotika

En man från Ghana döms till fängelse i 4 år och 6 månader för grov narkotikasmuggling via Arlanda.

Mannen som är 35 år gammal anlände till Arlanda med ett plan i mitten av november. Vid ankomst ertappades han med narkotika i kapslar i kroppens håligheter, totalt 113 kapslar och 1,1 kilo. I rättegången berättade mannen att han svalde kapslarna och skulle få 3000 euro om han levererade dem till mottagaren i Sverige vid ankomst. Attunda tingsrätt tror inte på mannens berättelse om att han inte visste vad kapslarna innehöll. Efter avtjänat fängelsestraff ska han utvisas till Ghana.

icavalsta_julbanner

Nu invigs Trygghetscentret

Nyheter Idag onsdag invigs Trygghetscentret i Märsta Centrum som kommer husera polis, brandkår och delar av kommunens verksamhet.

sigtuna_funkis
korpen_jan-feb

Kraftig nedgång av bostadsinbrott: Grannsamverkan bidragande orsak

Nyheter Antalet bostadsinbrott i Sigtuna kommun minskade kraftigt det gångna året enligt siffror från Grannsamverkarna i Sigtuna kommun: -Som ordförande i Grannsamverkarna vill jag gärna påstå att just den utökade organiserade grannsamverkan bidragit till att minska antalet bostadsinbrott 2018. Men det finns förstås andra bidragande förklaringar också, säger David Lundqvist, ordförande för Grannsamverkarna.

frisyr_december
sigtunavatten_standard
outsider