centrum_panorama2020
Foto: Magnus Granhagen
Jimmy Karlsson var allt annat än nöjd efter 28-28 mot Torslanda inför ca 350 åskådare i Vikingahallen.
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen

Surt poängtapp för Skånela

Skånela var nära seger på hemmaplan i Vikingahallen men släppte in matchens sista mål med två sekunder kvar vilket innebar 28-28: - När man sätter sig på en för hög piedestal så blir man snabbt varse om det, sa tränare Jimmy Karlsson efter matchen.

Skånela såg ut att ta två nya poäng i slutskedet av Allsvenskan då man ledde mot Torslanda sista sex minuterna, tvåmålsledningen med fyra minuter kvar blev 26-26, därefter ledde Skånela med uddamålet två gånger om. När Fredrik Olsson gjorde 28-27 med knappt 30 sekunder kvar så var det bara för märstalaget att hålla undan. Det var dock svåra sagt än gjort. Med två sekunder kvar kommer kvitteringen och därefter är det slut.

Annars började det bra för Skånela som ledde 3-0, men det blev snabbt 3-3 och därefter följs lagen åt hela vägen in till sista sekunderna. Tränare Jimmy Karlsson var allt annat än nöjd med att man inte gjorde kring 35 mål på gästerna:
– Vi bjuder in dem till kontringslägen, i grund och botten finns det ingen desperation, det hänger en kvalplats till Handbollsligan på spel men vissa verkar tro att det ska gå av sig självt, sa Jimmy Karlson.

Skånela har fyra poäng ner till både Aranäs och Rimbo med fyra matcher kvar, men närmast har Skånela en svår uppgift mot tabellettan OV Helsingborg:
– Ingen tror att vi kommer kunna ta poäng där nere. Vi som lag får rannsaka oss själva, varför ska vi kvala om vi inte kan slå Torslanda, fortsätter Karlsson.

Målen: Ladan 7, Olsson 6, Lindberg 5, Östling 5, Rahali 4, Friström

teatergrillen_helsida
defacto_helsida
connys_helsida
oppethus_helsida
centrum_helsida2020
happyhomes_50

Pantzar i EM-kval

Basket Melwin Pantzar som bytt klubb till Monaco är med i landslaget igen: - Det ska bli jätteroligt att se Olle och Melwin tillsammans med de stora pojkarna, säger landslagsansvarige Fredrik Joulamo.

Samlar in pengar till Barncancerfonden

Innebandy Arlanda IBK kommer i samband med sina hemmamatcher på lördag att samla in pengar till förmån för Barncancerfonden: - På initiativ av vårt herrlag samlar vi in så mycket pengar vi bara kan till barncancerfonden. Alla lag i föreningen är med och bidrar på olika sätt. Vi gör detta tillsammans för framtiden. Alla kan inte göra allt, men alla kan bidra med något, säger ordförande Marianne Isoz Henriksson.

hockeyettan

Wings vann mot Hanviken

Ishockey Wings kom snabbt in på segerspåret igen efter förlusten mot Sollentuna. På onsdagskvällen besegrades Hanviken.

nrh
connys
teatergrillen_outsider
oppethus_outsider