arlandagk_panorama
Foto: Magnus Granhagen
Jimmy Karlsson var allt annat än nöjd efter 28-28 mot Torslanda inför ca 350 åskådare i Vikingahallen.
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen

Surt poängtapp för Skånela

Skånela var nära seger på hemmaplan i Vikingahallen men släppte in matchens sista mål med två sekunder kvar vilket innebar 28-28: - När man sätter sig på en för hög piedestal så blir man snabbt varse om det, sa tränare Jimmy Karlsson efter matchen.

centrum_tvaar

Skånela såg ut att ta två nya poäng i slutskedet av Allsvenskan då man ledde mot Torslanda sista sex minuterna, tvåmålsledningen med fyra minuter kvar blev 26-26, därefter ledde Skånela med uddamålet två gånger om. När Fredrik Olsson gjorde 28-27 med knappt 30 sekunder kvar så var det bara för märstalaget att hålla undan. Det var dock svåra sagt än gjort. Med två sekunder kvar kommer kvitteringen och därefter är det slut.

Annars började det bra för Skånela som ledde 3-0, men det blev snabbt 3-3 och därefter följs lagen åt hela vägen in till sista sekunderna. Tränare Jimmy Karlsson var allt annat än nöjd med att man inte gjorde kring 35 mål på gästerna:
– Vi bjuder in dem till kontringslägen, i grund och botten finns det ingen desperation, det hänger en kvalplats till Handbollsligan på spel men vissa verkar tro att det ska gå av sig självt, sa Jimmy Karlson.

Skånela har fyra poäng ner till både Aranäs och Rimbo med fyra matcher kvar, men närmast har Skånela en svår uppgift mot tabellettan OV Helsingborg:
– Ingen tror att vi kommer kunna ta poäng där nere. Vi som lag får rannsaka oss själva, varför ska vi kvala om vi inte kan slå Torslanda, fortsätter Karlsson.

Målen: Ladan 7, Olsson 6, Lindberg 5, Östling 5, Rahali 4, Friström

sangensemble
connys
happyhomes_2019
EXTRA

Sigtunabo ny ordförande i storklubben

Sport En av landets största föreningar, Djurgårdens IF, får sigtunabon Andreas von der Heide som ordförande för alliansstyrelsen: - Det är en stor ära att ha blivit vald att leda Sveriges mest framgångsrika idrottsförening genom tiderna, säger Andreas von der Heide till märsta.nu

banner_trerosor
icavalsta_semlor
nolltaxan

No show-avgift införs

Sport Efter att nolltaxan avskaffats avser kommunledningen nu införa en sk no show-avgift om föreningarna inte dyker upp på bokad tid: - Jag är upprörd och oerhört besviken på hur den moderatledda alliansen styr kommunen. Detta skapar inga bra förutsättningar för alla våra fina föreningar och återigen är det ungdomarna som drabbas, säger Marie Axelsson (S), 2:e vice ordförande i Kommunstyrelsen.

ridskola_2019_helsida
allsvenskan

Hyllar talangen efter segern

Handboll Skånela svarade för en makalös vändning hemma mot Lindesberg och kunde ta två viktiga poäng i kvaljakten: - Jag skulle vilja hylla Simon Lindberg som knyter ihop säcken på slutet, säger Jimmy Karlsson, tränare.

Skånela tar handbollen till barnen

Handboll Under några års tid har Skånela lyckats nå yngre barn mellan åldrarna 5-8 år för spel i Handbollsskola eller Boll och Lek: - Det handlar om att komma närmare bostaden med verksamheten, säger Håkan Persson, ansvarig för Boll och Lek.

sigtunavatten_standard

FC Arlanda certifierade av Upplands Fotbollförbund

Fotboll FC Arlanda mottog tidigare i veckan certifieringsdiplom från Upplands Fotbollförbund: - Syftet med certifieringen är att vi kan visa att vi bedriver en seriös verksamhet med kvalitet från knatte till senior, säger Eddie Khalaf, sportchef.

defacto_helsida
arlandagolf
herrallsvenskan

Oavgjort igen för Skånela

Handboll Skånela tappade poäng i slutsekunderna i matchen mot Kungälv men har fortsatt allt i egna händer: - Matchen var signifikant för de senaste 6-7 omgångarna, sa tränare Jimmy Karlsson efteråt.

herrallsvenskan

Rafflande avslutning att vänta

Sport Skånela tar emot Kungälv i en viktig match med tre omgångar kvar:- Det är många intressanta och viktiga matcher som ska spelas och fortfarande sex poäng att spela om. I slutändan kan det till och med avgöras på målskillnad, uppger tränare Jimmy Karlsson på Skånelas hemsida.

Hadaya till Norge

Fotboll Märstabon Elias Hadaya är klar för norska klubben Levanger FK Levanger: - Jag har fått ett väldigt bra förstaintryck av klubben, säger Elias till Levangers hemsida.

extravaganza_outsider
ridskola2019_outsider
karby2
sh_oppet