arlandagk_panorama
Foto: Magnus Granhagen
Jimmy Karlsson var allt annat än nöjd efter 28-28 mot Torslanda inför ca 350 åskådare i Vikingahallen.
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen

Surt poängtapp för Skånela

Skånela var nära seger på hemmaplan i Vikingahallen men släppte in matchens sista mål med två sekunder kvar vilket innebar 28-28: - När man sätter sig på en för hög piedestal så blir man snabbt varse om det, sa tränare Jimmy Karlsson efter matchen.

rosta_sigtuna2

Skånela såg ut att ta två nya poäng i slutskedet av Allsvenskan då man ledde mot Torslanda sista sex minuterna, tvåmålsledningen med fyra minuter kvar blev 26-26, därefter ledde Skånela med uddamålet två gånger om. När Fredrik Olsson gjorde 28-27 med knappt 30 sekunder kvar så var det bara för märstalaget att hålla undan. Det var dock svåra sagt än gjort. Med två sekunder kvar kommer kvitteringen och därefter är det slut.

Annars började det bra för Skånela som ledde 3-0, men det blev snabbt 3-3 och därefter följs lagen åt hela vägen in till sista sekunderna. Tränare Jimmy Karlsson var allt annat än nöjd med att man inte gjorde kring 35 mål på gästerna:
– Vi bjuder in dem till kontringslägen, i grund och botten finns det ingen desperation, det hänger en kvalplats till Handbollsligan på spel men vissa verkar tro att det ska gå av sig självt, sa Jimmy Karlson.

Skånela har fyra poäng ner till både Aranäs och Rimbo med fyra matcher kvar, men närmast har Skånela en svår uppgift mot tabellettan OV Helsingborg:
– Ingen tror att vi kommer kunna ta poäng där nere. Vi som lag får rannsaka oss själva, varför ska vi kvala om vi inte kan slå Torslanda, fortsätter Karlsson.

Målen: Ladan 7, Olsson 6, Lindberg 5, Östling 5, Rahali 4, Friström

Flyttar upp talangen i A-laget

Handboll Skånela flyttar upp talangen David Källemyr till A-laget: - David är en av spelarna från vårat u-lag som har kvaliteterna att bli en elitspelare, säger tränare Jimmy Karlsson.

v_eu_helsida
nationaldag_helsida
EXTRA

Emma avgjorde SM-final

Handboll Emma Fernis har vunnit SM-guld med sitt Sävehof för andra året i rad efter att ha avgjort med matchens sista mål: - Jag var så trött, orkade inte tänka, bara sätt dit bollen, sa hon i en känslosam intervju med TV4 efteråt.

nationaldag_helsida
division 5

RIK vann seriefinal

Fotboll Rosersbergs IK vann seriefinalen mot Gimo med 3-2 efter mål av förra märstaspelarna Jakob Gustafsson, Victor Levén och Joakim Nilsson.

moderaternamaj
eu_sap
oppning_helsida
EXTRA

Skånela tappar nyckelspelaren

Handboll Skånelas viktige spelmotor Fredrik Olsson lämnar laget för spel i Handbollsligan: - Det har varit en helt fantastisk tid i Skånela, jag har vuxit massor både som person och handbollsspelare, säger Fredrik Olsson till klubbens hemsida.

Ladan förlänger med Skånela

Handboll Det står klart att Robert Ladan stannar i Skånela IF även kommande säsong: - Självklart är jag mycket nöjd med att ha Ladan på v6 nästa säsong också. Nu står vi oss mycket starka på den positionen, säger tränare Jimmy Karlsson i ett uttalande.

happyhomes_2019
bonava_maj_helsida
division 4

Arlanda slog jumbon-Nu väntar seriefinal

Fotboll FC Arlanda tog en klar seger mot GoIF Kåre med 4-2 sedan man vänt underläge 0-2 i första: - Vi gör en medioker insats men vinner rättvist trots att vi vilade många spelare, säger tränare Freddy Gonzales till märsta.nu

rosta_sigtuna2

Wislander stannar i Skånela

Handboll Skånela har gjort klart med Veronica Wislander för kommande säsong: - Veronica Wislander har under de senaste säsongerna varit en nyckelspelare i vårt damlag och vi är mycket glada att hon förnyat kontraktet, kommenterar damansvarige Hasse Juslin.

connys
v_eu
fme_outsider
ridskola2019_outsider
mp_eu_outsider
nrh
sap_outsider_eu
nationaldag_out
sh_bovard_out
moderaterna_maj_outsider
colorama_april
sh_oppet
oppning_outsider
rosta_sigtuna
defacto_outsider
bonava_maj_outsider