arlandagolf_pan_aug
Foto: Magnus Granhagen
Jimmy Karlsson var allt annat än nöjd efter 28-28 mot Torslanda inför ca 350 åskådare i Vikingahallen.
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen

Surt poängtapp för Skånela

Skånela var nära seger på hemmaplan i Vikingahallen men släppte in matchens sista mål med två sekunder kvar vilket innebar 28-28: - När man sätter sig på en för hög piedestal så blir man snabbt varse om det, sa tränare Jimmy Karlsson efter matchen.

marstakalaset_artikel

Skånela såg ut att ta två nya poäng i slutskedet av Allsvenskan då man ledde mot Torslanda sista sex minuterna, tvåmålsledningen med fyra minuter kvar blev 26-26, därefter ledde Skånela med uddamålet två gånger om. När Fredrik Olsson gjorde 28-27 med knappt 30 sekunder kvar så var det bara för märstalaget att hålla undan. Det var dock svåra sagt än gjort. Med två sekunder kvar kommer kvitteringen och därefter är det slut.

Annars började det bra för Skånela som ledde 3-0, men det blev snabbt 3-3 och därefter följs lagen åt hela vägen in till sista sekunderna. Tränare Jimmy Karlsson var allt annat än nöjd med att man inte gjorde kring 35 mål på gästerna:
– Vi bjuder in dem till kontringslägen, i grund och botten finns det ingen desperation, det hänger en kvalplats till Handbollsligan på spel men vissa verkar tro att det ska gå av sig självt, sa Jimmy Karlson.

Skånela har fyra poäng ner till både Aranäs och Rimbo med fyra matcher kvar, men närmast har Skånela en svår uppgift mot tabellettan OV Helsingborg:
– Ingen tror att vi kommer kunna ta poäng där nere. Vi som lag får rannsaka oss själva, varför ska vi kvala om vi inte kan slå Torslanda, fortsätter Karlsson.

Målen: Ladan 7, Olsson 6, Lindberg 5, Östling 5, Rahali 4, Friström

Kommunen förberedd för Lex-Bovallen: Få störs av idrottande barn

Sport Sigtuna kommun är välförberedda om ett "Lex-Bovallen" skulle bli verklighet där boende klagar på ljud från exempelvis fotbollsplaner: - Jag ser inte att vi står inför samma problem som beskrivs i Nacka, Sundbyberg och andra ställen, skriver Pekka Widergren, fritidschef på Kultur- och fritidsförvaltningen, i ett mail till märsta.nu

sigtunavatten_standard
colorama_april2
miljopris_helsida
arlanda_golf_juli
kontor_thaifong

Jetsspelare tog EM-silver

Amerikansk Fotboll Jets hade med åtta spelare i det svenska landslaget som vann EM-silver; Moa Toll, Sabina Rydberg, Gabriella Brönnegård, Jenny Gramenius, Yasmin El-Messsoudi, Amanda Åslund, Linn Stridsman och Hedvig Palocci.

sommar
defacto_helsida
sommar_centrum
happyhomes_2019

Amerikansk målvakt till FC Arlanda

Fotboll FC Arlandas nya målvakt Alex Al-Zaibak kommer närmast från Massachusetts i USA och via märstaklubben är det tänkt att han ska spela högre upp i seriesystemet.

connys
arlanda_golf_juli2_outsider
sportfiske_sommar
defacto_outsider
miljopris_outsider
nrh
colorama_april