moderaterna_sep2020
Foto: Magnus Granhagen

Supertalangen stannar kvar

Skånelas supertalang Simon Lindberg stannar kvar i laget:- Det ska bli mycket kul att vara en av spelarna i Skånelas trupp nästa säsong, säger Lindberg i ett uttalande.

Simon Lindberg har varit en av Allsvenskans bästa och mest talangfulla offensiva spelare den gångna säsongen. Han har säkerligen haft en och annan elitklubb efter sig. Men nu kan alla sluta jaga, han stannar kvar i föreningen i minst två år:
– Vi är mycket glada att vi, efter en del diskussioner, kommit överens med Simon om ett nytt kontrakt. Simon är en mycket viktig pusselbit, framförallt i vårt anfallsspel. Han är en av våra viktigaste spelare i den fortsatta jakten på en topplacering i Allsvenskan men också jakten på en framtida plats i Handbollsligan, säger Peder Nielsen, sportansvarig för herrlaget, i ett uttalande på Skånelas hemsida.

Simon själv är nöjd med att vara kvar och tror att man kommer ha en bredare och tyngre trupp samt att man får till ett bra lag som kan vara med och utmana om topplatserna i Allsvenskan.
– Målet måste vara att vi ska ta oss uppåt i seriesystemet, säger Lindberg.

Tränare Jimmy Karlsson om att få behålla sin nyckelspelare:
– Att Simon väljer att stanna i sin moderklubb blir jag självklart mycket glad för. Att han väljer att vara kvar trots en drös med andra anbud sänder också signaler att vi har en bra verksamhet som är stimulerande att utvecklas i. I och med att Simon blir kvar hos oss kan vi fortsätta bygga långsiktigt mot förhoppningsvis högre höjder.

helgens matcher

Viktiga matcher i trean och femman

Fotboll FC Arlanda och Rosersbergs IK har viktiga matcher där avancemang eller potentiellt avancemang står på spel nu när serierna är inne på sina sista omgångar,

kcbygg_aug_helsida
connys_helsida
happyhomes_sommar2020
festspec_host2020_helsida
helgens matcher

Helgens matcher: Derby i Division 6

Fotboll Det är toppmöte i Division 6 där MärstaIK2 och FC Arlanda2 möts. Märsta IK spelade hemma på fredagskvällen och FC Arlanda tar sig an Vallentuna på lördag eftermiddag.

boisigtuna
defacto_helsida
2020_helsida
centrum_helsida2020
swedol_outsider
nrh
kcbygg_outsider
ridskola_2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
festspec_host2020_outsider