moderat_sommar
Foto: Magnus Granhagen

Supertalangen stannar kvar

Skånelas supertalang Simon Lindberg stannar kvar i laget:- Det ska bli mycket kul att vara en av spelarna i Skånelas trupp nästa säsong, säger Lindberg i ett uttalande.

centrum_artikel

Simon Lindberg har varit en av Allsvenskans bästa och mest talangfulla offensiva spelare den gångna säsongen. Han har säkerligen haft en och annan elitklubb efter sig. Men nu kan alla sluta jaga, han stannar kvar i föreningen i minst två år:
– Vi är mycket glada att vi, efter en del diskussioner, kommit överens med Simon om ett nytt kontrakt. Simon är en mycket viktig pusselbit, framförallt i vårt anfallsspel. Han är en av våra viktigaste spelare i den fortsatta jakten på en topplacering i Allsvenskan men också jakten på en framtida plats i Handbollsligan, säger Peder Nielsen, sportansvarig för herrlaget, i ett uttalande på Skånelas hemsida.

Simon själv är nöjd med att vara kvar och tror att man kommer ha en bredare och tyngre trupp samt att man får till ett bra lag som kan vara med och utmana om topplatserna i Allsvenskan.
– Målet måste vara att vi ska ta oss uppåt i seriesystemet, säger Lindberg.

Tränare Jimmy Karlsson om att få behålla sin nyckelspelare:
– Att Simon väljer att stanna i sin moderklubb blir jag självklart mycket glad för. Att han väljer att vara kvar trots en drös med andra anbud sänder också signaler att vi har en bra verksamhet som är stimulerande att utvecklas i. I och med att Simon blir kvar hos oss kan vi fortsätta bygga långsiktigt mot förhoppningsvis högre höjder.

marina_helsida
defacto_helsida
brobygget_midgard_helsida
kaa_sigtuna_helsida
premiärextra

Philip leder nya unga MIK

Fotboll Philip Alouch tar över Märsta IK:s seniorlag som spelar i Division 4 denna säsong: - När man går på Märsta IK:s hemmamatcher ska man kunna heja på spelare från kommunen. Vi har en fantastisk återväxt på ungdomssidan där flera spelare är med i Upplands distriktslag samt uttagna till Svenska landslagets olika uttagningsläger, säger Philip till märsta.nu

2020_helsida
connys_helsida
studeravidare_helsida
EXTRA

Dagge Lundin tar över Skånelas rival

Handboll Skånelaiten Dagge Lundin som tränat Uppsala HK tar över Rimbo i Allsvenskan: - Jag har alltid varit lite lockad av vad som är hemligheten i Rimbo, säger Dagge i en intervju med Norrtälje tidning.

speedy_helsida

Nu byggs Bike Arena

Sport Sigtuna Bike Arena byggs i Sigtuna stadsängar sedan Internationella arvsfonden gått in med fem miljoner i projektet.

spedition_sigtuna
happyhomes_sommar2020

Wingslag städade rent i Märsta

Ishockey Wings Team 07 var med och städade i Märsta som en del av uppdraget Städa Sverige: - Just nu jobbar vi mycket i laget med olika aktiviteter som ger en pengar till lagkassan, då laget i januari 2021 ska åka på världens största ishockeyturnering för ungdomar i Göteborg 2-5/1 2021 så till detta går pengarna som vi tjänar på detta, berättar lagledare Catrine Wisemark.

brobygget_helsida_valsta
centrum_helsida2020
nrh
marina_outsider
landsbygd_sigtuna_outsider
studeravidare_outsider
swedol_outsider
speedy_outsider
brobygget_midgard_outsider
sigtuna_natur_sommar_outsider
centrum_sommar_out
ridskola_2020_outsider
kaa_outsider
sigtuna_vatten_outsider
brobygget_outsider_valsta