defacto_pan2020
Foto: Magnus Granhagen

Supertalangen stannar kvar

Skånelas supertalang Simon Lindberg stannar kvar i laget:- Det ska bli mycket kul att vara en av spelarna i Skånelas trupp nästa säsong, säger Lindberg i ett uttalande.

Simon Lindberg har varit en av Allsvenskans bästa och mest talangfulla offensiva spelare den gångna säsongen. Han har säkerligen haft en och annan elitklubb efter sig. Men nu kan alla sluta jaga, han stannar kvar i föreningen i minst två år:
– Vi är mycket glada att vi, efter en del diskussioner, kommit överens med Simon om ett nytt kontrakt. Simon är en mycket viktig pusselbit, framförallt i vårt anfallsspel. Han är en av våra viktigaste spelare i den fortsatta jakten på en topplacering i Allsvenskan men också jakten på en framtida plats i Handbollsligan, säger Peder Nielsen, sportansvarig för herrlaget, i ett uttalande på Skånelas hemsida.

Simon själv är nöjd med att vara kvar och tror att man kommer ha en bredare och tyngre trupp samt att man får till ett bra lag som kan vara med och utmana om topplatserna i Allsvenskan.
– Målet måste vara att vi ska ta oss uppåt i seriesystemet, säger Lindberg.

Tränare Jimmy Karlsson om att få behålla sin nyckelspelare:
– Att Simon väljer att stanna i sin moderklubb blir jag självklart mycket glad för. Att han väljer att vara kvar trots en drös med andra anbud sänder också signaler att vi har en bra verksamhet som är stimulerande att utvecklas i. I och med att Simon blir kvar hos oss kan vi fortsätta bygga långsiktigt mot förhoppningsvis högre höjder.

defacto_helsida

Veteranen förlänger

Handboll Veteranen Anna Nygårds förlänger kontraktet med Skånela: - Anna är ju lite av ryggraden i laget, säger tränare Fredrik Söderberg Warnheim.

speedy_helsida

Thorleifsdotter till utlandet

Handboll Förre skånelaiten Kristin Thorleifsdotter lämnar H65 Höör för att bli utlandsproffs: - Att kunna satsa fullt ut på handbollen har alltid varit min dröm och mitt mål. Nu kom chansen och jag känner att jag är redo, säger Kristin till H65:s hemsida.

coronakrisen

Fotbollsklubben stänger ner

Fotboll Fotbollsklubben FC Arlanda stänger ner all verksamhet både för barn och unga samt vuxna: - Vi måste göra vårt för att stoppa smittspridningen i samhället, säger styrelseledamoten Aleksander Iskandar.

festspec_corona_helsida
marina_helsida
EXTRA

Inget kval för Skånela

Handboll Skånelas säsong slutar i moll, på fredagen lämnade Svenska Handbollförbundet besked om att det inte blir något kval till ligan.

salong_elisabeth_helsida
2020_helsida

SBRF mötte Lagga

Ridning Sigtunabygdens Ryttarförening har haft en utbytestävling hos Lagga fältrittklubb: - Efter en jämn kamp mellan Sigtunabygdens Ryttarförening och Lagga fältrittklubb tog Sigtuna hem lagvinsten denna omgång.

ridskola2020_helsida
centrum_helsida2020
happy_homes_mars
damallsvenskan

Stabil seger mot Aranäs

Handboll Skånela tog en viktig seger på onsdagskvällen mot Aranäs: - Det känns fantastisk och fantastiskt att vinna när det är pressat läge, sa matchhjälten Gracia Axelsson.

marina_outsider
swedol_outsider
nrh
festspec_corona_outsider
sigtuna_vatten_outsider
oppning_salongelisabeth_outsider
speedy_outsider
ridskola_2020_outsider