moderat_sommar
märsta.nu:s nya mobila sida är mer lättnavigerad och användarvänlig

Succé för valsatsningen och nya mobilsajten

märsta.nu:s valsatsning visar en ökning med hela 28 procent användare: - Det är kul att jobba med valrörelse och det tror jag läsarna också upplever nu när vi har valrelaterad information varje dag, säger Daniel Iskander, chefredaktör och ansvarig utgivare.

centrum_artikel

Årets valsatsning med märsta.nu har redan gett tidningen ValExtra till alla hushåll i kommunen, en upplaga på drygt 20 000, vi har haft en KSO-duell mellan Marie Axelsson och Olov Holst som lockar över 4000 tittare via Facebook och en räckvidd på över 20 000 facebookanvändare bara under sändningsdagen.

Varje dag kan man läsa om politik och valrörelse på märsta.nu, nu går valet in i ett avgörande skede och bevakningen trappas upp:
– Vi har en valduell kvar mellan gruppledarna i samtliga folkvalda partier, på valdagen blir det lokal valvaka, uppger Daniel Iskander, chefredaktör och ansvarig utgivare.

På sajten märsta.nu är ökningen av trafik jämfört med 2014 hela 31 procent mellan 1-24 augusti. 50 000 unika har räknats in och 215 000 besök.

Populäraste valrelaterade artiklar har varit attacken på Olov Holst, SD hävdar att P-böter finansierar invandring och S-utspelet om fördubblade badpriser.

I samband med valet har märsta.nu också lanserat en ny mobilsajt. Den mobila trafiken uppgår till nästan 70 procent, 20 procent kommer från en dator och 10 procent från en padda:
– Många läsare har utryckt önskemål om en bättre mobilsajt och vi hoppas att fler är nöjda nu, vi har varit medvetna om att märsta.nu varit i behov av en bättre mobilversion. Nu jobbar vi vidare med vad vi har, kommenterar Iskander.

happyhomes_sommar2020
defacto_helsida
brobygget_helsida_valsta
centrum_helsida2020
brobygget_midgard_helsida
helsida_sommarlov
sigtunahem_sokbostad
studeravidare_helsida
översiktsplanen 2021

Så kan framtidens kommun se ut

Nyheter Just nu kan man tycka till om den nya översikiktsplanen som kommunen ska ta fram. märsta.nu har djupdykt i vad kommuninvånare önskar sig.

2020_helsida
Extra

Bil utsattes för stenkastning

Blåljus En bil utsattes under natten för stenkastning: - Det är en anmälan om skadegörelse mot bil upprättat, säger Eva Nilsson vid Polisens ledningscentral.

connys_helsida
nrh
centrum_sommar_out
swedol_outsider
brobygget_midgard_outsider
outsider_sommarlov
ridskola_2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
studeravidare_outsider
brobygget_outsider_valsta