defacto_pan2020
Foto: Pressbild/Moderaterna i Region Stockholm

Succé för blipp med betalkort

SL har räknat in en halvmiljon blipp med betalkort som infördes för knappt två månader sedan.

centrum_artikel

I februari införde SL att man kan blippa sin resa kreditkortet i syfte att förenkla resandet och stärka kollektivtrafikens intäkter. Nu kan man konstatera att det blippats en halv miljon gånger.
– När alla kort blev SL-kort skrevs historia. Nu skriver resenärerna ytterligare historia när en halv miljon blipp passeras. Steg för steg, blipp efter blipp, blir resandet enklare och smartare för fler, säger Kristoffer Tamsons (M), trafikregionråd och ordförande för SL.

I mitten av mars har 12 000 betalkort blippats som ett SL-kort varje dag. Tamsons säger att man ska fortsätta resan mot en enklare och smartare vardag där nya biljetter ska kunna blippas och fler digitala biljetter ska finnas i SL-appen.

centrum_helsida2020
coronapandemin

Rekordmånga får intensivvård

Notiser I en lägesrapport från Region Stockholm gällande coronapandemin så konstateras att drygt 100 stockholmare är i behov av intensivvård.

sigtunastad_helsida
ridskola2020_helsida

Resam ger klimat- och energitips

Nyheter Rasam Sheibeh får den nyinrättade tjänsten som energi- och klimatrådgivare i Sigtuna kommun: - Som energiingenjör brinner jag för hållbara energilösningar. Jag kommer att göra mitt yttersta för att hjälpa kommunens invånare att minska sin klimatpåverkan, säger han i ett pressmeddelande.

happyhomes_sommar2020
vardcentral_helsida
2020_helsida
defacto_helsida
speedy_vinter_helsida
dackskiftarna_helsida
EXTRA

Väsby missnöjda med nya riksintresset

Nyheter Upplands-Väsby kommun är missnöjda med det nya riksintresset för Arlanda: - Trafikverkets utspel om tystare flygplan och bättre möjligheter att bygga nära Arlanda, är ett hån mot Väsbyborna. Samtidigt som de talar om det, driver de på för mer buller över Väsby. Det håller inte ihop, säger oppositionsråd Mathias Bohman (S).

connys_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

sigtunastad_outsider
connys
vardcentral_outsider
ridskola_2020_outsider
dackskiftarna_outsider
speedy_vinter2020_outsider
nrh
sigtuna_vatten_outsider