bostadsformedling
Philip Alftberg i Tri Citys matchdressFoto: Tri City Storm
Philip Alftberg i Tri Citys matchdressFoto: Tri City Storm/Arkiv
Philip Alftberg i Tri Citys matchdressFoto: Tri City Storm

Succé för Alftberg i USA

Wings fortsätter leverera till Nordamerika. Näste man i staterna är Philip Alftberg som har utsetts till Veckans lag i USHL: - Det känns fantastiskt, säger Philip till USHL:s hemsida.

centrum_artikel

Philip Alftberg, född 1997, begav sig efter sommaren till Nebraska för att spela med amerikansk juniorhockey i högsta ligan USHL. Succén har varit omedelbar och redan efter några veckor leder han poängligan för backar och blev uttagen i Veckans lag efter fyra poäng den gångna helgens två matcher. PÅ nio matcher har han totalt sju poäng. Han hyllas stort i USA för att ha varit en stark offensiv kraft och på isen i samband med 54 procent av sitt lags mål.
– Det känns fantastiskt. Jag är inte ett flyt och ville att pucken skulle gå in. Till slut gick den in. Jag har skjutit mycket på sistone så pucken måste in på något sätt, säger Philip enligt en intervju med USHL:s hemsida.

studeravidare_helsida
centrum_helsida2020
happyhomes_sommar2020
premiärextra

Philip leder nya unga MIK

Fotboll Philip Alouch tar över Märsta IK:s seniorlag som spelar i Division 4 denna säsong: - När man går på Märsta IK:s hemmamatcher ska man kunna heja på spelare från kommunen. Vi har en fantastisk återväxt på ungdomssidan där flera spelare är med i Upplands distriktslag samt uttagna till Svenska landslagets olika uttagningsläger, säger Philip till märsta.nu

connys_helsida
landsbygd_sigtuna_helsida
speedy_helsida
EXTRA

Dagge Lundin tar över Skånelas rival

Handboll Skånelaiten Dagge Lundin som tränat Uppsala HK tar över Rimbo i Allsvenskan: - Jag har alltid varit lite lockad av vad som är hemligheten i Rimbo, säger Dagge i en intervju med Norrtälje tidning.

defacto_helsida

Nu byggs Bike Arena

Sport Sigtuna Bike Arena byggs i Sigtuna stadsängar sedan Internationella arvsfonden gått in med fem miljoner i projektet.

brobygget_helsida_valsta
marina_helsida

Wingslag städade rent i Märsta

Ishockey Wings Team 07 var med och städade i Märsta som en del av uppdraget Städa Sverige: - Just nu jobbar vi mycket i laget med olika aktiviteter som ger en pengar till lagkassan, då laget i januari 2021 ska åka på världens största ishockeyturnering för ungdomar i Göteborg 2-5/1 2021 så till detta går pengarna som vi tjänar på detta, berättar lagledare Catrine Wisemark.

brobygget_midgard_helsida
sommar_sigtuna2020
2020_helsida
speedy_outsider
sigtuna_vatten_outsider
nrh
brobygget_outsider_valsta
ridskola_2020_outsider
studeravidare_outsider
landsbygd_sigtuna_outsider
centrum_sommar_out
sigtuna_natur_sommar_outsider
marina_outsider
brobygget_midgard_outsider
swedol_outsider