event_panorama
Philip Alftberg i Tri Citys matchdressFoto: Tri City Storm
Philip Alftberg i Tri Citys matchdressFoto: Tri City Storm/Arkiv
Philip Alftberg i Tri Citys matchdressFoto: Tri City Storm

Succé för Alftberg i USA

Wings fortsätter leverera till Nordamerika. Näste man i staterna är Philip Alftberg som har utsetts till Veckans lag i USHL: - Det känns fantastiskt, säger Philip till USHL:s hemsida.

Philip Alftberg, född 1997, begav sig efter sommaren till Nebraska för att spela med amerikansk juniorhockey i högsta ligan USHL. Succén har varit omedelbar och redan efter några veckor leder han poängligan för backar och blev uttagen i Veckans lag efter fyra poäng den gångna helgens två matcher. PÅ nio matcher har han totalt sju poäng. Han hyllas stort i USA för att ha varit en stark offensiv kraft och på isen i samband med 54 procent av sitt lags mål.
– Det känns fantastiskt. Jag är inte ett flyt och ville att pucken skulle gå in. Till slut gick den in. Jag har skjutit mycket på sistone så pucken måste in på något sätt, säger Philip enligt en intervju med USHL:s hemsida.

mp_helsida_april
centrum_sommar2022_helsida
social_helsida
ewas_helsida
defacto_helsida
connys_helsida
helsida_sfs

Elliot Duvert klar för VM i Colombia

Sport Elliot Duvert har tagits ut till Junior-VM i Colombia 1:a augusti: - Elliot har, vid båda sommarens mångkamper, med god marginal överträffat kvalgränsen till Junior-VM och ska självklart med till Cali, säger Mikael Wennolf, landslagsledare, till sajten fridrott.se

pantamera_avc_helsida

Fotbollsevent i Märsta Centrum

Fotboll Mutima Fotboll arrangerar ett tredagarsevent i Märsta Centrum 15-17 juli: - Syftet med eventet är att visa en positiv bild av Märsta. En möjlighet för alla invånare att se det som är bra och på så sätt uppskatta det vi har, berättar Alwin Waswa på Mutima Fotboll.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

pantamera_out
event_outsider
swedol_outsider
sfs_out
mp_outsider2022
ewas_outsider
ridskola_2020_outsider
moderat_outsider
nrh
connys
outsider_social
centrum_sommar_outsider2022