moderater_pan_sommar
Philip Alftberg i Tri Citys matchdressFoto: Tri City Storm
Philip Alftberg i Tri Citys matchdressFoto: Tri City Storm/Arkiv
Philip Alftberg i Tri Citys matchdressFoto: Tri City Storm

Succé för Alftberg i USA

Wings fortsätter leverera till Nordamerika. Näste man i staterna är Philip Alftberg som har utsetts till Veckans lag i USHL: - Det känns fantastiskt, säger Philip till USHL:s hemsida.

centrum_artikel

Philip Alftberg, född 1997, begav sig efter sommaren till Nebraska för att spela med amerikansk juniorhockey i högsta ligan USHL. Succén har varit omedelbar och redan efter några veckor leder han poängligan för backar och blev uttagen i Veckans lag efter fyra poäng den gångna helgens två matcher. PÅ nio matcher har han totalt sju poäng. Han hyllas stort i USA för att ha varit en stark offensiv kraft och på isen i samband med 54 procent av sitt lags mål.
– Det känns fantastiskt. Jag är inte ett flyt och ville att pucken skulle gå in. Till slut gick den in. Jag har skjutit mycket på sistone så pucken måste in på något sätt, säger Philip enligt en intervju med USHL:s hemsida.

happyhomes_sommar2020

Nilsson stannar i Skånela

Handboll Skånelas trotjänare Marcus Nilsson förlänger kontraktet med moderklubben: - Det var ett enkelt beslut, säger Nilsson i en kommentar.

defacto_helsida
2020_helsida
herrallsvenskan

Heroisk vändning när Skånela vann

Handboll Skånela svarade för en heroisk vändning mot OV efter underläge i paus med sex bollar: - Vi skulle gå in som hungriga tigrar men gick in som tama får, sa tränare Jimmy Karlsson om starten.

damallsvenskan

Skånela föll trots 31 mål

Handboll Skånela som inlett Damallsvenskan tungt noterade ett tredje nederlag i Vikingahallen mot OV Helsingborg: - Idag tycker jag att vi på allvar har möjlighet att vinna, sa tränare Fredrik Söderberg Wernheim efter matchen.

centrum_helsida2020
dack-helsida
mp_host_helsida
Extra

F14 vidare i USM

Handboll Skånelas F14-lag är vidare i USM efter tre klara segrar hemma i Vikingahallen.

vaccin
connys_helsida
bostad_helsida

Märsta Syrianska FC klarade kontraktet

Fotboll Det krävdes en enda seger för att Märsta Syrianska FC skulle hålla sig kvar, den kom i sista omgången mot Persien: - Känns väldigt skönt att vi kunde säkra kontraktet i femman inför nästa säsong, säger tränaren Abu Khan.

division 4

Bygdens lag utanför kvalet

Fotboll Det såg ljust ut på förhand i Division 4 för RIK men när domarna blåst samtliga matcher stod det klart att RIK slutar femma och Märsta IK fyra.

helsida_var2021
slaget om uppland

Simon taggad för derbyt

Handboll På söndag är det derbydags igen för Skånela då Rimbo kommer till ett förhoppningsvis kokande Vikingahallen: - Det ska bli kul, säger Skånelas supertalang Simon Lindberg.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

vaccin-outsider
bostad_outsider
connys
swedol_outsider
mp-outsider
ridskola_2020_outsider
centrum_sommar_out
sigtuna_vatten_outsider
dack-outsider
nrh