center_pan21
Foto: Wings/Insändarbild

Styrkebesked när Wings vann premiär

Wings svarade för ett styrkebesked när man vann premiären av Hockeyettan mot notoriska topplaget Huddinge.

centrum_artikel

Det var äntligen dags för nedsläpp i Hockeyettan och Wings begav sig till Huddinge där man svarade för en pigg start och ledde med 2-0 innan Huddinge reducerade. Wings gjorde också 3-1 med 5.52 kvar att spela. Huddinge fick in 3-2 med knappa tre minuter kvar och satsade på en stark forcering som dock blev resultatlös. Slutet var i hetaste laget med utvisningar för Wings och Huddinge. Noterbart var att Wings målvakt Viktor Andersson räddade 39 av 41 skott. Nu blir det hemmapremiär på onsdag mot Enköping i Pinbackshallen.
– Kämpainsatsen ikväll är värd tio av tio, hälsar lagledare Peter Mattsson

Målen
Adam Harrrysson-Karlsson, Oliver Ödman-Hadzinikolic, Pontus Wernerson-Libäck

connys_helsida
herrallsvenskan

Heroisk vändning när Skånela vann

Handboll Skånela svarade för en heroisk vändning mot OV efter underläge i paus med sex bollar: - Vi skulle gå in som hungriga tigrar men gick in som tama får, sa tränare Jimmy Karlsson om starten.

bostad_helsida
damallsvenskan

Skånela föll trots 31 mål

Handboll Skånela som inlett Damallsvenskan tungt noterade ett tredje nederlag i Vikingahallen mot OV Helsingborg: - Idag tycker jag att vi på allvar har möjlighet att vinna, sa tränare Fredrik Söderberg Wernheim efter matchen.

helsida_var2021
defacto_helsida
2020_helsida
Extra

F14 vidare i USM

Handboll Skånelas F14-lag är vidare i USM efter tre klara segrar hemma i Vikingahallen.

centrum_helsida2020
mp_host_helsida

Märsta Syrianska FC klarade kontraktet

Fotboll Det krävdes en enda seger för att Märsta Syrianska FC skulle hålla sig kvar, den kom i sista omgången mot Persien: - Känns väldigt skönt att vi kunde säkra kontraktet i femman inför nästa säsong, säger tränaren Abu Khan.

happyhomes_sommar2020
division 4

Bygdens lag utanför kvalet

Fotboll Det såg ljust ut på förhand i Division 4 för RIK men när domarna blåst samtliga matcher stod det klart att RIK slutar femma och Märsta IK fyra.

vaccin
slaget om uppland

Simon taggad för derbyt

Handboll På söndag är det derbydags igen för Skånela då Rimbo kommer till ett förhoppningsvis kokande Vikingahallen: - Det ska bli kul, säger Skånelas supertalang Simon Lindberg.

Sarenbrant tillbaka i moderklubben

Handboll Filippa Sarenbrant är tillbaka i moderklubben efter några år på vift: - Skånela är verkligen hemma för mig och det känns roligt att få vara en del av det igen, säger hon.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

nrh
vaccin-outsider
connys
swedol_outsider
mp-outsider
bostad_outsider
ridskola_2020_outsider
centrum_sommar_out
sigtuna_vatten_outsider