defacto_pan2020
Foto: Jamshid Jamshidi/Genrebild

Stulen bil hittades i Strängnäs

En bil som stulits i kommunen hittades under morgonen med en förare i Malmby utanför Strängnäs.

centrum_artikel

Vid 6.15-tiden i morse upptäckte en person att det var en bil fast i dennes tomt i Malmby utanför Strängnäs rapporterar Eskilstuna kuriren. Bilen visade sig vara stulen och hemmahörande i Sigtuna kommun. Mannen som satt bakom ratten låg dessutom och sov enligt tidningen.
– När patrullen kom till Malmby möttes den av husägaren som följde med bakom huset. Där stod en bil nerkörd i leran, med tändningen igång och en sovande person bakom ratten. Misstanke om narkotikabrott uppstod, berättar Yvonne Sjöö vid Strängnäspolisen till Eskilstuna kuriren

Mannen som satt bakom ratten är 33 år gammal och bor i Västra Götaland. Han misstänks för bilstöld alternativt olovligt brukande samt ringa narkotikabrott för eget bruk och innehav.

ridskola2020_helsida
prima_helsida
defacto_helsida
meko_helsida
happyhomes_sommar2020
centrum_helsida2020
2020_helsida
januari_helsida

Problem med sopinsamling på landsbygden

Nyheter Boende på landsbygden, främst Odensala, har klagat på sophanteringen den senaste veckan: - Det stämmer att vi ligger efter med sophämtningen hos en liten del av hushållen, säger Sigtuna Vattens VD Johan Stock.

connys_helsida
speedy_vinter_helsida
dödsskjutningen i valsta

Polisen: Skotten var riktade mot mannen

Blåljus Ett flertal skott avlossades in i en restaurang på lördagen varpå en man avled. Polisen meddelar nu att skotten var avsedda för just den mannen i 40-årsåldern.

Lurigt med snö på isarna

Notiser Många mindre sjöar runt om i kommunen och länet har fått is, en del kommuninvånare har även varit ute på Mälaren i Garnsviken. Men säkerställ att det är tjockt nog för promenad eller aktivitet varnar Issäkerhetsrådet.

swedol_outsider
connys
nrh
prima_outsider
ridskola_2020_outsider
moderat_outsider_jan
centrum_sommar_out
sigtuna_vatten_outsider
meko_outsider
speedy_vinter2020_outsider