centrum_host
Per Taube, styrelseordförande i Arlandastad HoldingFoto: Daniel Iskander

Storvinst för Arlandastad Holding

Arlandastad Holding som utvecklar bland annat Airport City Stockholm gör en vinst på 268 miljoner kronor för det senaste bokslutsåret.

Arlandastad Holding har ett stort engagemang i fastigheter och verksamheter i kommunen, de är bland annat involverade kring utvecklingen av nya Scandinavian XPO och Airport City Stockholm. På den ordinarie bolagsstämman presenterade bolaget en vinst på 268 miljoner kronor samtidigt som man valde in Björn Nilsson, vice ordförande i Rederi Gotland, som styrelseledamot.

Björn ingår i styrelsen tillsammans med bland annat Per Taube, Dieter Sand, Mats Jämterud och Leif West.
– Vi välkomnar Björn in i styrelsen och är väldigt glada över att få ta del av hans kunskaper och erfarenheter, inte minst med sin erfarenhet från internationella finansiella marknader, uppger Per Taube som är styrelseordförande.

defacto_mustach_helsida

ÖoB öppnade i Märsta

Nyöppnat ÖoB öppnade upp sin nya butik i Märsta på torsdagen: - Varuhuset i Märsta är vår 14:e etablering i Stockholm och 18:e i regionen, säger Fredrik Johanson, kommersiell chef på ÖoB, till Dagens Handel.

greeknighthelsida
happyhomes_2019
ica_oktober

Ett år kvar till invigning av nya mässområdet

Näringsliv Bara ett år återstår till öppningen av Scandinavian XPO: - år ambition är att skapa en internationell mötesanläggning för hela Skandinavien och i förlängningen även Europa där olika aktörer kan mötas i olika syften och konstellationer, säger Dieter Sand, VD Arlandastad Holding.

fme_oktober
sigtunavatten_standard
centrum_host_helsida

Barnens dag tillbaka i maj

Näringsliv Barnens dag arrangeras igen 2020 hos Märsta Förenade: -Våra åkerier och chaufförer har tydligt talat om att man åter vill ge alla barn möjligheten att se hur vi arbetar, säger Mikael Andersson, VD på Märsta Förenade.

colorama_april2
greeknight_outsider
connys
nrh