defacto_pan
Per Taube, styrelseordförande i Arlandastad HoldingFoto: Daniel Iskander

Storvinst för Arlandastad Holding

Arlandastad Holding som utvecklar bland annat Airport City Stockholm gör en vinst på 268 miljoner kronor för det senaste bokslutsåret.

Arlandastad Holding har ett stort engagemang i fastigheter och verksamheter i kommunen, de är bland annat involverade kring utvecklingen av nya Scandinavian XPO och Airport City Stockholm. På den ordinarie bolagsstämman presenterade bolaget en vinst på 268 miljoner kronor samtidigt som man valde in Björn Nilsson, vice ordförande i Rederi Gotland, som styrelseledamot.

Björn ingår i styrelsen tillsammans med bland annat Per Taube, Dieter Sand, Mats Jämterud och Leif West.
– Vi välkomnar Björn in i styrelsen och är väldigt glada över att få ta del av hans kunskaper och erfarenheter, inte minst med sin erfarenhet från internationella finansiella marknader, uppger Per Taube som är styrelseordförande.

bonava_juli_hel
sommar_centrum
arlanda_golf_juli
defacto_helsida

Bravida köper upp Karby VVS

Näringsliv Bravida köper upp lokala Karby VVS i Rävsta som grundades av Johan Lundgren: - Vi har många uppdrag inom energi- och klimatsmarta installationer. Det blir lättare att leverera med en bred organisation i ryggen, där vi enkelt kan samarbeta med fler teknikområden. Vi får mer kraft i alla led i projekten. Förvärvet blir också bra för vår personal, som får stora möjligheter att utvecklas vidare i Bravida, säger Johan Lundgren.

ica_valsta_choklad
happyhomes_2019

Arbetet är färdigt på Praktiska Gymnasiet Märsta

Annons Syftet med projektet var att entreprenören Fors Måleri & Entreprenad (FME) skulle utföra arbeten i Praktiska Gymnasiets lokaler i samverkan med skolans elever. Där produktion och teori varvades för att få maximalt utbyte. Eleverna har utfört allt arbete under handledning av FME.

sommar

Arlanda erbjuder biobränsle

Näringsliv Arlanda kommer under några dagar i juni att erbjuda biobränsle till planen: - Att kunna flyga miljömässigt hållbart är en förutsättning för att flyget som transportslag även i framtiden ska kunna knyta ihop Sverige och Sverige med världen. Bioflygbränsle är ett av verktygen som kommer att ta oss dit, säger Jonas Abrahamsson, vd och koncernchef på Swedavia.

sigtunavatten_standard
colorama_april2
bonava_juli_outsider
arlanda_golf_juli2_outsider
colorama_april
sportfiske_sommar
nrh
connys
defacto_outsider