defacto_pan2020
Per Taube, styrelseordförande i Arlandastad HoldingFoto: Daniel Iskander

Storvinst för Arlandastad Holding

Arlandastad Holding som utvecklar bland annat Airport City Stockholm gör en vinst på 268 miljoner kronor för det senaste bokslutsåret.

centrum_artikel

Arlandastad Holding har ett stort engagemang i fastigheter och verksamheter i kommunen, de är bland annat involverade kring utvecklingen av nya Scandinavian XPO och Airport City Stockholm. På den ordinarie bolagsstämman presenterade bolaget en vinst på 268 miljoner kronor samtidigt som man valde in Björn Nilsson, vice ordförande i Rederi Gotland, som styrelseledamot.

Björn ingår i styrelsen tillsammans med bland annat Per Taube, Dieter Sand, Mats Jämterud och Leif West.
– Vi välkomnar Björn in i styrelsen och är väldigt glada över att få ta del av hans kunskaper och erfarenheter, inte minst med sin erfarenhet från internationella finansiella marknader, uppger Per Taube som är styrelseordförande.

WE blir Årets företag

Näringsliv WE Träning och Hälsa utses till Årets företag av Företagarna i Sigtuna kommun: Jonas Eriksson och Niklas Wikegård, Årets Företagare i Sigtuna, är värdiga vinnare som vågat göra nytt, satsar friskt och förbättrar hälsan i kommunen, säger Björn Petersson, ordförande Företagarna Sigtuna.

happy_homes_mars

Märstabo utser e-handelsvinnare

Näringsliv Jorge Castro har valts in till juryn för Svenska SEO-priset: - Det känns fantastiskt att få tillhöra juryn och jag kommer att göra mitt bästa tillsammans med alla andra SEO experter för att ta fram vinnarna för 2020, säger Jorge Castro till märsta.nu

connys_helsida
defacto_helsida
stottasigtuna_helsida
marina_helsida
studeravidare_helsida
coronakrisen

Byggmax ger varslade nya jobb

Näringsliv Varslade personer inom hotellnäringen erbjuds jobb hos Byggmax: - Vi bryr oss om de människor som arbetar här och försöker göra vad vi kan för att lindra den smärta som kan uppstå när många blir av med sina jobb, säger Dieter Sand, VD på Arlandastad Holding, som är initiativtagare.

speedy_helsida
studenten2020_helsida
coronaviruset

Fortsatt högtryck för märsta.nu

Näringsliv märsta.nu besöktes på nytt av fler läsare än en vanlig månad och de coronarelaterade nyheterna lockade: - Vi ser fortfarande ett stort behov av lokala nyheter om krisen som vår kommun är mitt inne i, säger Daniel Iskandar, chefredaktör.

coronakrisen

Lokala företaget som ökar omsättningen

Näringsliv ABS Wheels ökar sin omsättning trots coronakrisen och har utsetts till Mästargasell av Dagens Industri: - Vårt team är väldigt stolta över att tillhöra den exklusiva listan på lönsamma bolag i Sverige. Vi har blivit Gaseller tre gånger i rad 2018, 2019 och nu 2020, säger VD Andie Lahdo.

sommarlov_helsida
sigtuna_vatten_outsider
studeravidare_outsider
speedy_outsider
studenten2020_outsider
marina_outsider
stottasigtuna_outsider
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
sommarlov_outsider
nrh
kcbygg_outsider
valvet_outsider