sommar
Per Taube, styrelseordförande i Arlandastad HoldingFoto: Daniel Iskander

Storvinst för Arlandastad Holding

Arlandastad Holding som utvecklar bland annat Airport City Stockholm gör en vinst på 268 miljoner kronor för det senaste bokslutsåret.

Arlandastad Holding har ett stort engagemang i fastigheter och verksamheter i kommunen, de är bland annat involverade kring utvecklingen av nya Scandinavian XPO och Airport City Stockholm. På den ordinarie bolagsstämman presenterade bolaget en vinst på 268 miljoner kronor samtidigt som man valde in Björn Nilsson, vice ordförande i Rederi Gotland, som styrelseledamot.

Björn ingår i styrelsen tillsammans med bland annat Per Taube, Dieter Sand, Mats Jämterud och Leif West.
– Vi välkomnar Björn in i styrelsen och är väldigt glada över att få ta del av hans kunskaper och erfarenheter, inte minst med sin erfarenhet från internationella finansiella marknader, uppger Per Taube som är styrelseordförande.

arlanda_golf_juli
ica_valsta_choklad

Norwegian utökar på Arlanda-Krabi

Näringsliv Norwegian ökar sina avgångar till och från Arlanda-Krabi, Thailand, från två till tre gånger i veckan: - Vi ökar antalet avgångar till Krabi från två till tre gånger i veckan under hela julen (16 december – 20 januari). Detta eftersom vi märker av ett stort intresse och en stor efterfrågan på resor till Thailand och framför allt Krabi under julen, säger Norwegians kommunikationschef Charlotte Holmberg Jacobsson i ett pressmeddelande.

sigtunavatten_standard

Ny hästklinik etablerar i Rosersberg

Näringsliv Wallstanäs Gård i Rosersberg startar upp veterinärklinik för hästar: - Här har vi möjlighet att på en personlig och lite mindre klinik ta emot hästar för allt från veterinärbesiktning och hälsoutredning till tandkontroll och röntgen, säger Emma Lindell, veterinär och delägare i Stockholms Hästklinik, i ett pressmeddelande.

defacto_helsida
happyhomes_2019
sommar_centrum
connys
defacto_outsider
nrh
arlanda_golf_juli2_outsider