centrum_panorama2020
Foto: Clarion Hotel Arlanda

Stort varsel från Choice-kedjan

Choicekedjan som ha tre hotell i kommunen varslar hela 4500 anställda i Sverige.

Ett stort varsel läggs av Choice-koncernen med tre hotell i Sigtuna kommun; Två på Arlanda och en på Scandinavian XPO. Varslet berör 7000 anställda i Norden uppger Aftonbladet, varav 4500 av dessa är i Sverige, det är oklart hur många som berörs på hotellen i kommunen av varslet. Näringslivsgalan som skulle ha hållits på Clarion Arlanda ställdes in för några dagar sedan på grund av coronautbrottet.

Artikeln uppdateras

centrum_helsida2020
coronakrisen

Varslad hotellpersonal erbjuds jobb i omsorgen

Näringsliv Choicekedjan med tre hotell i kommunen lånar ut sin personal till omsorgsföretaget Attendo: - Vår grundfilosofi i Nordic Choice handlar om att bidra med lösningar på samhällets stora utmaningar, säger Torgeir Silseth, koncernchef Nordic Choice Hotels.

defacto_helsida
#hålligångsigtunakommun

Johan hjälper oroliga företagare

Näringsliv På Norra Redovisningshuset får man just nu in många frågor från oroliga företagare: - Vi har flera kunder som står inför stora utmaningar nu, med tanke på Corona krisens inverkningar på företagen och personalen.

festspec_corona_helsida
2020_helsida
ridskola2020_helsida
salong_elisabeth_helsida
marina_helsida
speedy_helsida
happy_homes_mars

Så deklarerar du smartast

Ekonomi Nyligen damp deklarationen ner i kommuninvånares brevlådor eller e-brevlådor, Norra Redovisningsbyråns ägare Johan Sandberg ger råd för en smidig deklaration.

nrh
festspec_corona_outsider
marina_outsider
oppning_salongelisabeth_outsider
swedol_outsider
speedy_outsider
sigtuna_vatten_outsider
ridskola_2020_outsider