moderaterna_panorama
Foto: Clarion Hotel Arlanda

Stort varsel från Choice-kedjan

Choicekedjan som ha tre hotell i kommunen varslar hela 4500 anställda i Sverige.

Ett stort varsel läggs av Choice-koncernen med tre hotell i Sigtuna kommun; Två på Arlanda och en på Scandinavian XPO. Varslet berör 7000 anställda i Norden uppger Aftonbladet, varav 4500 av dessa är i Sverige, det är oklart hur många som berörs på hotellen i kommunen av varslet. Näringslivsgalan som skulle ha hållits på Clarion Arlanda ställdes in för några dagar sedan på grund av coronautbrottet.

Artikeln uppdateras

ewas_helsida

Eltransporter igång till och från Rosersberg

Näringsliv Apoteas eltransporter är igång mellan Rosersberg och Morgongåva utanför Uppsala: -Apoteas fokus har alltid varit snabba leveranser, men vi har även utforskat olika möjligheter för mer hållbara fraktalternativ, Pär Svärdson, vd Apotea.

defacto_helsida

Arlanda i fokus under Sigtunas dag i Almedalen

Näringsliv Sigtuna kommun kommer att finnas i Almedalen och ha en egen dag med fokus på Arlanda: - Arlanda flygplats är extremt viktig för Sigtuna kommun och påverkar det mesta vi gör. Därför är det viktigt att vi på olika sätt tar initiativ till att lyfta alla de möjligheter och utmaningar som kommer med rollen som värdkommun för Sveriges största flygplats, säger Olov Holst (M), kommunstyrelsens ordförande.

liber_helsida
mp_helsida_april
2020_helsida
marinan_helsida
connys_helsida
centrum_sommar2022_helsida

Stjärnkrögarens attack på säkerhetskaoset

Näringsliv Pontus Frithiof som driver Pontus By the air på Terminal 5 riktar en kraftig känga mot Swedavia för deras sätt att hantera kökaoset i säkerhetskontrollerna.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

nrh
sigtuna_vatten_outsider
ridskola_2020_outsider
mp_outsider2022
marina_outsider
centrum_sommar_outsider2022
moderat_outsider
connys
ewas_outsider
swedol_outsider