center_pan21
Foto: Daniel Iskander

Strömmen tillbaka i Märsta

Ett stort strömavbrott drabbade Märsta och Valsta under dagen. Vid 17.10 fick alla tillbaka strömmen igen enligt Vattenfall.

Sedan 14.46 är det ett omfattande strömavbrott i Märsta. Cirka 3000 kunder är berörda, förutom hushåll är det företag och butiker i centrala Märsta. Enligt Vattenfall ska inkoppling ske till senast klockan 17. Orsaken till avbrottet är oklart i nuläget. Man håller på med att koppla in kunderna sektionsvis.

Vid 17-tiden meddelas från Vattenfall att orsaken till strömavbrottet var ett kabelfel, alla hade fått tillbaka strömmen klockan 17.10.

Uppdaterad kl. 17.40

bostad_helsida
centrum_helsida2020
helsida_var2021
eldsjal-helsida

Så blir nya brandstationen

Nyheter Brandstationen kommer inom kort att resa sig upp över "Tullen": - Det har varit en lång process med kommun och arkitekter att ta göra materialval och välja färgsättning. Byggnaden gestaltas med murar runtomkring och kläs i sten föra att knyta an till stenkyrkor och liknande, säger Kenneth Bergqvist, projektchef för Brandkåren Attunda.

2020_helsida
defacto_helsida
andersojag
connys_helsida

Här invigs IES Sigtuna

Nyheter Terminen må vara drygt en månad lång men på måndagen invigdes Internationella Engelska skolan officiellt: - Engelska skolan (IES) tillhör en av Sveriges bästa skolor och det är därför oerhört glädjande att jag och ordförande i barn- och ungdomsnämnden Pernilla Bergqvist fick möjligheten att närvara vid invigningen av den nya skolan i Sigtuna stadsängar, säger Kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M).

happyhomes_sommar2020
mp_host_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

sigtuna_vatten_outsider
swedol_outsider
connys
andersojag_outsider
mp-outsider
centrum_sommar_out
bostad_outsider
eldsjal-outsider
ridskola_2020_outsider
nrh