centrum_jul_panorama
Enligt Vattenfall är 9843 kunder drabbade.Foto: Vattenfall.se

Stort strömavbrott drabbade kommunen

Stora delar av Märsta och Rosersberg drabbades av ett strömavbrott under natten. Drygt 10 000 hushåll saknade el.

centrum_jul_artikel

Vid 00.30-tiden natten mot lördag drabbades bland annat Märsta och Rosersberg av ett omfattande strömavbrott. Enligt nätägaren Vattenfall var det 9843 abonnenter berörda. Orsaken till avbrottet är okänt men nu under morgonen är det enbart 195 hushåll som ännu saknar ström. Vid 3-tiden ska de flesta ha fått elen tillbaka.

Texten uppdateras.

defacto_jul

Tunnel byggs mellan Scandinavian XPO och Arlanda

Nyheter En ny tunnel kommer att förbinda Scandinavian XPO med Arlanda: - Vår ambition är att skapa en internationell mötesarena för hela Skandinavien och då är tillgängligheten till Arlanda av yttersta vikt, säger Dieters Sand, VD på Arlandastad Holding.

colorama_jul

(S) vill se handlingsplan för att minska självmord

Politik Socialdemokraterna hade hoppats få igenom att kommunen arbetar mot att införa en handlingsplan för att förhindra självmord: - Snart är det jul och nyårshelg. En helg som skapar oro och ångest bland de som lider av psykisk ohälsa. Vi vill att Sigtuna kommun tar sitt ansvar och gör allt i sin makt för att förebygga och minska antalet självmord i vår kommun, säger oppositionsrådet Marie Axelsson (S).

trainingpartner_jobb_helsida
ica_oktober
fme_oktober
greeknighthelsida
happyhomes_2019

Arlandapolisen utreder bajsattack

Nyheter Arlandapolisen har haft problem med bajs i sina lokaler, nu utreder man sig själva: - Det är polisanställda som disponerar lokalerna, säger stationsbefälet Markus Silén till Aftonbladet.

julbord_helsida

Klart med kommunal bostadsförmedling

Bostad Den nya bostadsförmedlingen som märsta.nu skrivit om tidigare startas upp av SigtunaHem: - Vi arbetar just nu med att utveckla den nya verksamheten. Tanken är att skapa en marknadsplats som underlättar för såväl bostadssökande som hyresvärdar genom att kombinera tillgänglighet och en hög servicenivå, säger SigtunaHems vd Göran Langer.

sigtunavatten_standard
julbord
greeknight_outsider
tp_outsider
connys
nrh
trainingpartner_jobb_outsider