liber_pan
Foto: Jamshid Jamshidi

Stort slagsmål i Märsta

Flera personer var inblandade i ett slagsmål med krogpersonal och vakter under kvällen: - En person har frihetsberövats, säger Mikael Pettersson vakthavande befäl vid Polisens ledningscentral.

fraga_liberalerna

Polis larmades till krogen i Märsta vid 23.15-tiden efter att ett flertal personer börjat bråka med personal och vakter, en person ska också ha fått något sprayat över sig, pepparspray eller tårgas enligt polisen.
– Det är flera personer som slagits med varandra, lite rörigt och anmälningar upprättade om våldsamt motstånd, våld mot tjänsteman, misshandel och även en rattfylla i samma veva, berättar Mikael Pettersson, vakthavande vid Polisens ledningscentral.

Polis har frihetsberövat en person med koppling till misshandeln. Resterande inblandade ska vara kända av polisen men ännu inte gripna eller delgivna misstanke om brott.

happyhomes_sommar2020
kristina_helsida
manskold_helsida
meko_helsida
connys_helsida
speedy_vinter_helsida
EXTRA

Våldtäkt i Sigtuna

Blåljus En våldtäkt inträffade under natten i Sigtuna stad där en kvinna våldtogs av en man utomhus.

centrum_helsida2020

Rolstabon: Ökat antal vildsvin i området

Nyheter Vildsvinen ökar i länet och en som känner av det är rolstabon Lorenzo Garcia: - Nog har jag vildsvin och rådjur i Rolsta. Som tur är skrämmer hästarna dem från fastigheten, säger Lorenzo.

defacto_helsida
julen_helsida
2020_helsida

IS-kvinna greps på Arlanda

Blåljus En kvinna som misstänks ha tagit sitt barn till Syrien och anslutit sig till till Islamiska staten greps vid ankomst till Arlanda under måndagen.

budget 2021

Nu är budgeten klubbad

Politik Nu har budgeten för 2021 klubbats: - Tack vare väl genomförda reformer de två senaste åren har vi kunnat sanera och förstärka ekonomin, vilket gör att vi kan tillföra kärnverksamheterna; förskola, skola, vård, omsorg och trygghet ytterligare resurser, säger Olov Holst (M), kommunstyrelsens ordförande

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

manskold_outsider
kristina_outsider
budget_outsider
ridskola_2020_outsider
julen_outsider
meko_outsider
speedy_vinter2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
centrum_sommar_out
swedol_outsider
nrh