centrum_tvaar

Varm fläkt orsakade stort pådrag

Flera brandstationer kallades till Tingvallavägen efter att brandlarmet ljudit.

centrum_tvaar

Vid 11.20-tiden gick brandlarmet på Tingvallavägen 1 där bland annat SATS håller till. Enligt uppgift till märsta.nu rör det sig om rök från en ledning som ska undersökas av brandkåren, pådraget är stort med enheter från Väsby och Märstas brandstationer. Storstockholms räddningscentral meddelade vid 12-tiden att det var en varm fläkt som orsakat larmet, det var inte fråga om en brand men rökutveckling. Insaten är avslutad och brandbilarna har lämnat.

Uppdaterad kl. 12.05

lärarupproret

Trots lärarprotesterna: Vi har inte råd att satsa mer

Nyheter Responsen efter torsdagens lärarprotester lät inte vänta på sig, Barn- och ungdomsnämndens ordförande Pernilla Bergqvist (L) säger till Skolvärlden kommunen inte har råd att satsa mer.

karby_varme1
arlandagolf
connys
sangensemble
defacto_helsida
banner_trerosor

Här är Årets pedagoger

Nyheter Sigtuna kommun har utsetts sex pedagoger till Årets pedagoger 2018: - Vi har många skickliga lärare och pedagoger i Sigtuna kommun som spelar en viktig roll för lärande, trygghet och utveckling i förskola och skola. Det är med stor glädje som vi lyfter fram dessa personer som verkligen gör skillnad för våra barn och unga i kommunen, säger Barn- och ungdomsnämndens ordförande Pernilla Bergqvist (L).

sigtunavatten_standard
happyhomes_2019
ridskola_2019_helsida

Ekillaelever missnöjda med maten

Nyheter Elever på Ekillaskolan klagar över att maten inte är vällagad och att muslimer inte får halalkost: - Alla skolor har samma matsedel och därmed serveras samma rätter varje dag på skolorna, säger Camilla Lindström, områdeschef och leg. dietist på MatEnheten.

ridskola2019_outsider
sh_oppet
extravaganza_outsider
karby2