center_pan21
ArlandastadFoto: Explore Arlandastad

Stort område redo för nyetableringar

Arlandastad ska expandera och nu när världen är på väg att återstarta efter pandemin vill man locka fler etableringar till området.

Fler ska lockas att etablera i Arlandastad i Arlandastad Groups område. 240 hektar finns att tillgå för intresserade, ett område just vid E4:an och Arlanda.
– Här finns fantastiska ytor i ett optimalt läge! Explore Arlandastad är en självklar plats för företag, både rent geografiskt men även på grund av fördelarna med de starka synergieffekter vi skapar. Vi menar vad vi säger – här finns verkligen utrymme att tänka stort, säger Dieter Sand VD för Arlandastad Group, ägare av Explore Arlandastad.

Sedan tidigare finns konferens- och mässhallar, hotell, restauranger, träningsanläggning, padel, Drivelab med mera. Dessutom bygger man ihop områdets västra och östra del med en tunnel under E4:an. Satsningen går under namnet Explore Arlandastad.
– Under platsvarumärket samlar vi hyresgäster, företag och samarbetspartners som likt oss har människor, mötesplatser, karriärmöjligheter och verksamhetens utveckling i fokus. Det gör Explore Arlandastad till en attraktiv destination och en accelerator för värdeskapande kluster på ett oslagbart läge. Alla är jättevälkomna att uppleva Explore Arlandastad, berättar Dieter Sand.

 

happyhomes_sommar2020
helsida_var2021
defacto_helsida
2020_helsida
mp_host_helsida
andersojag
bostad_helsida
eldsjal-helsida
centrum_helsida2020
connys_helsida

Arlandastad Group noteras på Nasdaq

Näringsliv Arlandastad Group ska noteras på Nasdaqbörsen: - Arlandastad Group har genom åren byggt upp en fantastisk kompetens och kunskap kring att utveckla och förädla markområden till arbets-, mötes- och eventplatser. Denna kunskap kan vi nu, via en notering och tillgång till en större kapitalmarknad, nyttja för att bredda verksamheten till nya geografier, nya områden och nya projekt genom att förädla fastigheter och utveckla markområden som skapar värde för såväl våra aktieägare som för samhället i stort, säger Peter Wågström, styrelseordförande för Arlandastad Group.

coronapandemin

Över 50 destinationer i höstens program från Arlanda

Näringsliv När SAS på måndagen presenterade sitt trafikprogram för hösten stod det klart att det blir utöka trafik från Arlanda.

Ny styrelseledamot i Arlandastad Group

Näringsliv Arlandastad Group har i samband med en extra bolagsstämma valt in Lars Thagesson i styrelsen: Jag är mycket glad över att Lars Thagesson förstärker styrelsen med gedigen kompetens och erfarenhet inom fastighetsbranschen, och inte minst transaktionsområdet. Sammantaget har vi nu ytterst kvalificerad branschkompetens i bolaget vilket stärker vårt erbjudande inom fastighetsutvecklingsaffären, säger Peter Wågström, ordförande i Arlandastad Group.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

bostad_outsider
swedol_outsider
andersojag_outsider
nrh
centrum_sommar_out
connys
mp-outsider
ridskola_2020_outsider
eldsjal-outsider
sigtuna_vatten_outsider