defacto_pan2020

Stort larm var brända bullar

Brandkåren larmades strax efter klockan 13.30-tiden till en villa i Rosersberg med anledning av rökutveckling som visade sig vara brända bullar.

centrum_artikel

Ett omfattande pådrag larmades till en villa i Rosersberg vid 13.30-tiden. Enligt uppgifterna var det rökutveckling i bostaden. När brandkår anländer är det rökutveckling som orsakats av att bullar micrats för länge. Brandkår vädrade ut men det ska inte ha varit någon större skada i bostaden enligt Räddningsregion Mitt

centrum_helsida2020
coronapandemin

Rekordmånga får intensivvård

Notiser I en lägesrapport från Region Stockholm gällande coronapandemin så konstateras att drygt 100 stockholmare är i behov av intensivvård.

sigtunastad_helsida
vardcentral_helsida

Resam ger klimat- och energitips

Nyheter Rasam Sheibeh får den nyinrättade tjänsten som energi- och klimatrådgivare i Sigtuna kommun: - Som energiingenjör brinner jag för hållbara energilösningar. Jag kommer att göra mitt yttersta för att hjälpa kommunens invånare att minska sin klimatpåverkan, säger han i ett pressmeddelande.

ridskola2020_helsida
2020_helsida
connys_helsida
happyhomes_sommar2020
speedy_vinter_helsida
defacto_helsida
EXTRA

Väsby missnöjda med nya riksintresset

Nyheter Upplands-Väsby kommun är missnöjda med det nya riksintresset för Arlanda: - Trafikverkets utspel om tystare flygplan och bättre möjligheter att bygga nära Arlanda, är ett hån mot Väsbyborna. Samtidigt som de talar om det, driver de på för mer buller över Väsby. Det håller inte ihop, säger oppositionsråd Mathias Bohman (S).

dackskiftarna_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

dackskiftarna_outsider
speedy_vinter2020_outsider
connys
sigtunastad_outsider
vardcentral_outsider
nrh
sigtuna_vatten_outsider
ridskola_2020_outsider