budget_panorama
Foto: Destination Sigtuna

Stort intresse för Sigtuna i sommar

Intresset för att komma till Sigtuna i sommar verkar vara stort då många klickat in på Destination Sigtunas kampanjsida.

centrum_artikel

Över 6000 besökare har klickat in på Destination Sigtunas kampanjsida för Hemester. Sigtuna har även kryllat av turister denna sommar.
– Sigtuna är en underbar plats att besöka på sommaren och det är så roligt att se att så många hittat till våra hemestertipssidor. Det finns så mycket att upptäcka och göra i Sigtuna och jag tror just att det är den stora variationen av unika upplevelser från Sveriges första stad, ruinerna och slotten till shoppingen, restaurangerna, vattnet och naturen som gör Sigtuna till en så omtyckt plats, säger Anna Lakmaker, vd Destination Sigtuna.

Det mest sökta aktiviteterna är badplatser, Steninge, Ingegerdsleden och båtar till Sigtuna. Turistbyrån får den mycket frågor om guidade turer, öppettider för restauranger och butiker samt information om båtar som trafikerar Sigtuna.

Mirjam bjöd hem världsartisten

Märstafolket Världsartisten Eak-a-Mouse har varit i Sigtuna på besök: - Han är strandsatt i Sverige pga covid-19 och han brukar ha över 200 spelningar per år, berättar Mirjam Fogelin som bjöd hem honom på middag.

corner_helsida
kkdk_helsida

Nu kan du utse Årets eldsjäl i Valsta

Märstafolket För första gången kan allmänheten vara med och nominera till årets Eldsjäl i Valsta: - Vi vill lyfta fram människor som jobbar ideellt för stadsdelens utveckling, säger Lola Svensson, projektledare för Vi är Valsta.

speedy_vinter_helsida
landsbygdsdag
happyhomes_sommar2020
2020_helsida
fixa_laddplats_helsida
boisigtuna
centrum_helsida2020
defacto_helsida
helsida
meko_helsida
skanela_event_outsider
swedol_outsider
personal_outsider
corner_outsider
speedy_vinter2020_outsider
laddplats_out
kkdk_outsider
nrh
budget_outsider
ridskola_2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
meko_outsider
centrum_sommar_out
outsider