halloween_centrum
SAS lanserar resor till USAFoto: Pressbild

Stort intresse för resor till USA och Thailand

Intresset uppges vara stort för resor till USA och Thailand nu när trafiken startar upp under hösten.

centrum_artikel

Finnair, Thaiair och SAS lanserar interkontinentala rutter till Thailand och USA under hösten. Sökningarna för resor till dessa platser uppges också vara stort:
– Sökningar till Thailand och USA fortsätter att öka. Sökningar till USA har ökat med 700 procent jämfört med första veckan i september, skriver sajten flygresor.se i ett pressmeddelande.

UD:s rekommendationer om avrådan för icke-nödvändiga resor tas bort 1:a oktober.
– Det visar att tydliga besked är det som gör att svenskarna ska våga och vilja resa igen, säger Sofi Cederlöf, marknadschef på Flygresor.se.

Arlanda kan få hållbarhetspris

Näringsliv Arlanda kan prisas för sitt klimatomställningsarbete med ECO-Innovation Airport of the Year: - Jag är givetvis mycket stolt över det målriktade klimatarbete som bedrivits under många år för att Swedavia skulle nå vårt mål om noll fossila koldioxidutsläpp i egen flygplatsverksamhet, säger Jonas Abrahamsson, Swedavias vd och koncernchef.

happyhomes_sommar2020
bostad_helsida
centrum_helsida2020
helsida_var2021
2020_helsida

Ökat intresse för parrelationskurs

Näringsliv I Herresta lada märker Tord och Helene Olsson det ökande intresset för parrelation under pandemin:- Det som är särskilt spännande nu är att intresset för denna parkurs ökat rejält, högst sannolikt pga att man arbetat mera hemifrån under pandemin och kanske slitit lite mer på varann i vardagen när livet inte rullat på som vanligt, uppger Tord Olsson

dack-helsida
connys_helsida

Flyget återhämtar sig nästan helt till 2027

Näringsliv Redan till 2023 väntas flyget ha återhämtat sig till 80 procent och 2027 nästan helt som innan pandemin. - Det bästa vore naturligtvis att fokusera på att tillgodose en hög tillgänglighet, inom landet och internationellt, samtidigt som man söker sätt att bejaka teknikutvecklingen och förbättra förutsättningarna till utsläppsminskningar. Då bör man satsa på att rusta och bygga ut Arlanda för framtidens flyg, säger Carl Bergkvist, näringspolitisk expert på Stockholms Handelskammare.

defacto_helsida
mp_host_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

nrh
centrum_sommar_out
dack-outsider
sigtuna_vatten_outsider
swedol_outsider
bostad_outsider
mp-outsider
connys
ridskola_2020_outsider