moderaterna_panorama
SAS lanserar resor till USAFoto: Pressbild

Stort intresse för resor till USA och Thailand

Intresset uppges vara stort för resor till USA och Thailand nu när trafiken startar upp under hösten.

Finnair, Thaiair och SAS lanserar interkontinentala rutter till Thailand och USA under hösten. Sökningarna för resor till dessa platser uppges också vara stort:
– Sökningar till Thailand och USA fortsätter att öka. Sökningar till USA har ökat med 700 procent jämfört med första veckan i september, skriver sajten flygresor.se i ett pressmeddelande.

UD:s rekommendationer om avrådan för icke-nödvändiga resor tas bort 1:a oktober.
– Det visar att tydliga besked är det som gör att svenskarna ska våga och vilja resa igen, säger Sofi Cederlöf, marknadschef på Flygresor.se.

helsida
mp_helsida_april
connys_helsida
2020_helsida

Fyra konkurser i kommunen

Ekonomi Konkurserna i kommunen fortsätter öka för i år, det var fyra konkurser i år och totalt är ökningen åtta procent i år.

defacto_helsida

Fabrik för hållbart flygbränsle byggs i Brista

Näringsliv Bristaområdet får en ny fabrik som ska producera hållbart flygbränsle: - Detta är ett unikt projekt som har potential att förändra flygindustrin och beroendet av fossila bränslen, Karin Genemo, divisionschef för Industri på COWI.

liber_helsida
nationaldag_helsida
centrum_sommar2022_helsida

Ny Heat-restaurang i Arlandastad

Näringsliv Arlandastad Group och Heat med förre märstabon Daniel Wärnmark som ägare har tecknat avtal om att etablera nya konceptet Heat Express: - Vi sökte ett expansivt område där vårt koncept skulle fungera. Att få möjligheten att öppna vårt nya koncept i Explore Arlandastad tillsammans med Arlandastad Group såg vi som en win-win, säger Jesper Hofmann, VD på Heat Restauranger.

logistik_sigtuna_helsida

Logicenters bygger ut sin anläggning

Näringsliv Logicenters bygger ut anläggningen i Arlandastad med 10 300 kvadratmeter: - Vi är otroligt glada över att få utöka vår närvaro i Arlandastad ytterligare, säger Matthias Kettelholt, CEO på Logicenters.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

outsider
mp_outsider2022
nrh
connys
nationaldag_out
moderat_outsider
centrum_sommar_outsider2022
sigtuna_vatten_outsider
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
logistik_outsider