bostadsformedling
Foto: Pressbild/Riksbyggen

Stort intresse för nya seniorbostäder

Intresset har varit stort för att bo på Trollberget i Sigtuna.

centrum_artikel

BRF Trollstigen invigs på söndag. Det är ett seniorbostadsområde med 40 lägenheter i varierande storlek. Riksbyggen har byggt fastigheterna som är avsedda för personer där minst en i hushållet har fyllt 55 år.
– – Intresset för de nya seniorbostäderna är mycket stort och genom att skapa ”Trollstigen” vill vi skapa möjligheten att på ett lite annorlunda sätt berätta mer om projektet – om lägenheterna, gården, parkering, utsikten och gemensamhetslokalen, säger Stefan Nilsson, sälj- och marknadsansvarig på Riksbyggen.

I boendet kan man välja flera extratjänster som exempelvis blomvattning, montering av hyllor och bärhjälp från affären samt att det arrangeras olika bostadssociala aktiviteter. Försäljning i området pågår fortfarande meddelar Riksbyggen.

defacto_helsida
studeravidare_helsida
helsida_sommarlov
2020_helsida
brobygget_midgard_helsida
centrum_helsida2020
sigtunahem_sokbostad
happyhomes_sommar2020
brobygget_helsida_valsta
connys_helsida
översiktsplanen 2021

Så kan framtidens kommun se ut

Nyheter Just nu kan man tycka till om den nya översikiktsplanen som kommunen ska ta fram. märsta.nu har djupdykt i vad kommuninvånare önskar sig.

Extra

Bil utsattes för stenkastning

Blåljus En bil utsattes under natten för stenkastning: - Det är en anmälan om skadegörelse mot bil upprättat, säger Eva Nilsson vid Polisens ledningscentral.

outsider_sommarlov
studeravidare_outsider
nrh
brobygget_midgard_outsider
swedol_outsider
sigtuna_vatten_outsider
brobygget_outsider_valsta
centrum_sommar_out
ridskola_2020_outsider