defacto_pan2020
Foto: Thai Airways
Foto: Finnair

Stort intresse för flyg till Thailand

TUI märker av stor efterfrågan på resor till Thailand efter att restriktionerna hävts.

Flyg mellan Arlanda-Thailand har startat igång och efterfrågan uppges vara stor enligt researrangören TUI.
-Vi märker tydligt att många längtat efter att resa till Thailand och att bokningarna nu tagit fart ordentligt sen förra veckans besked. Det här är även goda nyheter för thailändarna som lever av turismen, säger Adam Györki, kommunikationschef på TUI.

Ett problem är att det är färre antal avgångar än när det är som vanligt före pandemin. Jul- och nyårsresorna uppges snart vara slutsålda från vissa avreseorrter. Turister till Thailand behöver inte längre sitta i karantän vilket ökat efterfrågan på resor till landet inte bara från Sverige. Thailand har drabbats hårt av pandemin eftersom de är beroende av turistnäringen.

Både Thai Air och Finnair flyger till Thailand från Arlanda.

retro_helsida
defacto_helsida
connys_helsida
liber_helsida

Fyra konkurser i kommunen

Ekonomi Konkurserna i kommunen fortsätter öka för i år, det var fyra konkurser i år och totalt är ökningen åtta procent i år.

helsida

Fabrik för hållbart flygbränsle byggs i Brista

Näringsliv Bristaområdet får en ny fabrik som ska producera hållbart flygbränsle: - Detta är ett unikt projekt som har potential att förändra flygindustrin och beroendet av fossila bränslen, Karin Genemo, divisionschef för Industri på COWI.

mp_helsida_april
logistik_sigtuna_helsida

Ny Heat-restaurang i Arlandastad

Näringsliv Arlandastad Group och Heat med förre märstabon Daniel Wärnmark som ägare har tecknat avtal om att etablera nya konceptet Heat Express: - Vi sökte ett expansivt område där vårt koncept skulle fungera. Att få möjligheten att öppna vårt nya koncept i Explore Arlandastad tillsammans med Arlandastad Group såg vi som en win-win, säger Jesper Hofmann, VD på Heat Restauranger.

2020_helsida
nationaldag_helsida
centrum_sommar2022_helsida

Logicenters bygger ut sin anläggning

Näringsliv Logicenters bygger ut anläggningen i Arlandastad med 10 300 kvadratmeter: - Vi är otroligt glada över att få utöka vår närvaro i Arlandastad ytterligare, säger Matthias Kettelholt, CEO på Logicenters.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

nationaldag_out
swedol_outsider
moderat_outsider
mp_outsider2022
outsider
retro_outsider
ridskola_2020_outsider
logistik_outsider
nrh
sigtuna_vatten_outsider
connys
centrum_sommar_outsider2022