arlandagk_panorama
Foto: Genrebild/Daniel Iskander

Stort intresse för Brendls debut i Wings

Pavel Brendls comeback lockade stort medieuppbåd till Pinbackshallen i söndags: - Vi får se vad som händer. Gör jag bra ifrån mig så kanske någon vill ha mig, säger han till Aftonbladet.

centrum_pask

Ett mål och en assist blev facit för Pavel Brendl i den svenska comebacken, det var tio år sedan han spelade för ett svenskt lag sist. I SHL dundrade han in 65 mål på 108 matcher med Mora och Brynäs. Men nu har han inte spelat hockey på 18 månader förrän igår. Ringrosten syntes och han beskrivs av Aftonbladet som långsam även om det rör sig om svenska tredjeserien.
– Det gick sådär. Jag är inte i form och ska ha kul här i Arlanda. Väldigt roligt att vara tillbaka i Sverige, säger Pavel om sin insats till Aftonbladet.

Tränaren och Björn Lindström vill att spelarna i Wings ska se hur ett proffs uppträder. På lördagen gjorde han sin första träning. Nu ska Wings göra kaos i serien med Brendl enligt Lindström.

ica_pask
division 5

Inledde femman med seger

Fotboll Storsatsande Rosersbergs Ik inledde Division 5 med premiärseger mot Hallsta med 3-1: - Viktigt med en bra start och nu väntar två tuffa bortamatcher innan vi ses hemma på vallen igen, skriver RIK på sin facebooksida.

sigtunavatten_standard
fme_helsida

Nygårds kvar i Skånela

Handboll Skånela har förlängt med Anna Nygårds: - Anna har varit en viktig del i vårt anfallsspel i många år och att hon fortsätter är en viktig del i att behålla kontinuiteten, kommenterar tränaren Fredrik "Chippen" Söderberg

defacto_helsida
EXTRA

Annika utses till Årets ungdomsledare

Ishockey Kultur- och fritidsnämnden har utsett Wings Annika Bröms till Årets ungdomsledare: - Med ett ständigt leende på läpparna och en smittsamt positiv inställning ser Annika till att alla barn som vill, får spela ishockey eller lära sig att åka skridskor, lyder motiveringen.

happyhomes_2019
EXTRA

Wings nära Ettan efter storseger

Ishockey Wings gjorde det "omöjliga" på onsdagen och besegrade tabellettan Hanviken med 8-3. Därmed knep man andraplatsen i serien som kan innebära avancemang.

bonava_helsida
logistik_utbildning
Handbollskvalet

Förlust i andra matchen

Handboll Skånela föll i den andra kvalmatchen mot Önnered och det står nu 1-1 i matcher: - En god prestation där vi kämpar och försöker med alla möjliga medel. Tyvärr räckte det inte till seger men vi bevisar att vi kan dansa även på bortaplan mot handbollsligalag, skriver tränare Jimmy Karlsson på Facebook.

centrum_pask_helsida

Motivationsföreläsare besökte golfklubb

golf Kjell Enhager besökte Arlandastads Golfklubb i tisdags för att föreläsa för klubbens nätverk av företagare: - I Tisdags genomförde vi säsongens första Nätverksträff med Kjell Enhager som gästföreläsare. Kjell är en av Sveriges mest anlitade föreläsare, kanske den bästa, säger Per Karlsson, VD på Arlandastad Golf.

valsta_utveckling
ridskola2019_outsider
valsta_utveckling_2
sh_oppet
bonava_outsider
colorama_april
sigtunavatten_outsider
fme_outsider
defacto_outsider