arlandagk_panorama
Foto: Genrebild/Daniel Iskander

Stort intresse för Brendls debut i Wings

Pavel Brendls comeback lockade stort medieuppbåd till Pinbackshallen i söndags: - Vi får se vad som händer. Gör jag bra ifrån mig så kanske någon vill ha mig, säger han till Aftonbladet.

banner_juni_artikel

Ett mål och en assist blev facit för Pavel Brendl i den svenska comebacken, det var tio år sedan han spelade för ett svenskt lag sist. I SHL dundrade han in 65 mål på 108 matcher med Mora och Brynäs. Men nu har han inte spelat hockey på 18 månader förrän igår. Ringrosten syntes och han beskrivs av Aftonbladet som långsam även om det rör sig om svenska tredjeserien.
– Det gick sådär. Jag är inte i form och ska ha kul här i Arlanda. Väldigt roligt att vara tillbaka i Sverige, säger Pavel om sin insats till Aftonbladet.

Tränaren och Björn Lindström vill att spelarna i Wings ska se hur ett proffs uppträder. På lördagen gjorde han sin första träning. Nu ska Wings göra kaos i serien med Brendl enligt Lindström.

midsommar_valsta_helsida
division 4

Ny förlust för MIK

Fotboll Märsta IK föll mot Vallentuna och är nu nere på negativ kvalplats efter tio matcher.

oppning_helsida
defacto_helsida
ica_valsta_choklad

Rosersberg tappar Sandsund till Superligan

Innebandy Rosersbergs IK tappar Christian Sandsund till Sirius i Superligan: - Jag har haft fantastiska år i Rosers, jag känner att jag utvecklats, fått ta ansvar och kommit in i familjen, säger Sandsund i ett uttalande.

colorama_april2
sbrf_helsida
sigtunavatten_standard

Silver för Källstrand i Österrike

kampsport Izabella Källstrand tävlande i lördags på Austrian Open G1 och tog silver: - Ett ordentligt Styrkebesked av Izabella som även tog guld på Turkish Open i februari, säger tränaren Jens Lundin.

fme_helsida
EXTRA

Skånela värvar in 118-målsskytt från Handbollsligan

Handboll Skånela värvar in Ola Pewik närmast från AIK men med förflutet i Ricoh.: - Det ska bli spännande och roligt att komma till en ny miljö. Jag har fått en bra bild utav både klubb & tränare och ser fram emot att sätta igång med träningen, säger Ola Pewik i ett pressmeddelande.

happyhomes_2019
EXTRA

Arlandastadgolfare vann på Barsebäck

golf Christoffer Sahlström från Arlandastad Golfklubb vann på lördagen Barsebäck Resort Masters: - Barsebäck är en av Sverige absolut bästa banor där du måste spela väldigt bra golf för att komma runt, det är inte mycket utrymme att missa på. Vinden varierade också från dag till dag så man fick tänka om, säger Christopher Sahlström i ett pressmeddelande.

colorama_april
sbrf_outsider
sh_oppet
fme_outsider
defacto_outsider
midsommar_valsta_outsider
oppning_outsider
ridskola2019_outsider
connys
nrh
sh_bovard_out