moderaterna_panorama
OBS! ArkivbildFoto: Polisens förundersökningsmaterial

Stort cannabistillslag i kommunen

Polisen gjorde ett tillslag i kommunen som innebar att flera hundra kilo cannabis togs i beslag.

Två personer med koppling till organiserad och internationell brottslighet har gripits efter tillslag i kommunen. I samband med tillslaget beslagtogs flera hundra kilo cannabis enligt Polisen. Dessa sitter anhållna för synnerligen grovt narkotikabrott.
– Narkotikabeslag är en mycket viktig åtgärd för att bekämpa den grova brottsligheten. Beslaget är ovanligt stort och slår dels mot de kriminellas ekonomi samtidigt som vi får bort narkotika från gatan, säger Fredrik Bornesand, taktisk koordinator vid spaningssektionen i polisområde Stockholm nord.

Polisen är inne i ett intensivt utredningsskeende och man utesluter inte fler gripanden. Narkotikan tror man skulle distribueras till kriminella nätverk som slåss om narkotikamarknaderna runt om i Stockholm.

Extra

Vapenlarm i Sigtuna

Blåljus Polis larmades till Sigtuna under tisdagseftermiddagen med anledning av att man sett en personer med vapenliknande föremål i en bil.

marinan_helsida
2020_helsida
mp_helsida_april
sommar i sigtuna kommun

Så varmt är det i baden

Nyheter Det råder värmebölja i kommunen och för den som funderar på ett svalkande dopp så finns det gott om strandbad.

Hundens vecka i Märsta

Notiser Hundens vecka kommer att arrangeras hos Märsta-Sigtuna Brukshundklubb vecka 37: - 2021 blev rekordartad för Hundens vecka och vi hoppas på ett lika stort engagemang i år, säger Lovisa Palmblad, verksamhetsutvecklare på Studiefrämjandet Stockholm Gotland.

defacto_helsida
connys_helsida

Plankning minskar kraftigt

Nyheter Planeringen inom kollektivtrafiken minskar kraftigt: - Vår kontrolloffensiv för det hederliga Stockholm ger resultat. Tjuvåkningen nu trycks tillbaka på bred front och särskilt i spårtrafiken som uppvisar historiskt låga nivåer, säger trafikregionrådet Kristoffer Tamsons.

liber_helsida
ewas_helsida
midsommar

Vädjar om färre samtal till 112

Nyheter Midsommarhelgen är en av högtiderna som det är extra högt tryck på SOS Alarm: - i vill uppmana var och en att fira in sommaren varsamt och att ringa rätt när det behövs, äger Björn Skoglund, verksamhetsspecialist på SOS Alarm.

EXTRA

Smällar från flygplan över Vidbo

Notiser Ett British Airways-plan som lyfte från Arlanda tvingades vända tillbaka efter ett tekniskt fel: - Det hördes flera smällar, uppger flera boende ute i Vidbo.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

connys
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
moderat_outsider
ewas_outsider
mp_outsider2022
sigtuna_vatten_outsider
marina_outsider
nrh