defacto_pan
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen

Storseger mot Country

Herrlaget fortsatte på den inslagna banan och tog programenligt två nya poäng när bottenlaget Country kom på besök: - Det är två olika lag på banan, klasskillnad, konstaterade tränare Jimmy Karlsson efter matchen.

Det var stundtals komiska siffror på resultattavlan, Skånela hade 16-6 efter 20 minuter och 24-10 i paus. I andra fortsatte man gå för mål och vann med hela 44-20:
– Jag är imponerad att vi kan gå ut till andra och köra, vi jagar mål, kan bli bra att ha i bagaget om det blir en målskillnadsaffär, sa tränare Jimmy Karlsson efteråt.

Mål framåt av målvakten
Karlsson var nöjd med försvaret och målvaktsspelet, utöver att rädda bollar gjorde Marcus Nilsson även två mål framåt.
– Nu har vi Lindesberg borta, det är en träningsvecka som vanligt sen ska vi fortsätta på samma inslagna bana och göra vårt, fortsätter Jimmy Karlsson.

Målen
Källström 7, Filén 6, Ladan 6, Byström 6, Hedwall 5, Olsson 4, Frank 3, Nielsen 3, M. Nilsson 2, Ganibegovic 2

 

arlanda_golf_juli
ica_valsta_choklad
sigtunavatten_standard
defacto_helsida
helgens matcher

Ödesmatch för MIK

Fotboll Nu är det bara enstaka vecka/veckor kvar att spela. Division 4 spelas klart men Märsta i trean har två matcher kvar medan RIK i femman spelar in i oktober.

happyhomes_2019
sommar_centrum
allsvenskan

Karlsson: Vi kan vara topp fyra

Handboll På lördagen startar Allsvenskan för Skånela med bortamatch mot Kungälv: - Har vi alla friska kan vi vara topp fyra, säger tränare Jimmy Karlsson.

Helgens matcher: Arlanda går för avancemang

Fotboll FC Arlanda kan i praktiken säkra avancemang om man besegrar Håbo samtidigt som Uppsala-Kurd tappar poäng i helgen. Märsta IK har en viktig jumbofinal mot Brottby och i sjuan är det ett getingbo som Märsta Syrianska nu leder med en poäng före Arlanda2.

connys
nrh
arlanda_golf_juli2_outsider
defacto_outsider