mote_sommar
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen

Storseger mot Country

Herrlaget fortsatte på den inslagna banan och tog programenligt två nya poäng när bottenlaget Country kom på besök: - Det är två olika lag på banan, klasskillnad, konstaterade tränare Jimmy Karlsson efter matchen.

centrum_artikel

Det var stundtals komiska siffror på resultattavlan, Skånela hade 16-6 efter 20 minuter och 24-10 i paus. I andra fortsatte man gå för mål och vann med hela 44-20:
– Jag är imponerad att vi kan gå ut till andra och köra, vi jagar mål, kan bli bra att ha i bagaget om det blir en målskillnadsaffär, sa tränare Jimmy Karlsson efteråt.

Mål framåt av målvakten
Karlsson var nöjd med försvaret och målvaktsspelet, utöver att rädda bollar gjorde Marcus Nilsson även två mål framåt.
– Nu har vi Lindesberg borta, det är en träningsvecka som vanligt sen ska vi fortsätta på samma inslagna bana och göra vårt, fortsätter Jimmy Karlsson.

Målen
Källström 7, Filén 6, Ladan 6, Byström 6, Hedwall 5, Olsson 4, Frank 3, Nielsen 3, M. Nilsson 2, Ganibegovic 2

 

2020_helsida
connys_helsida
brobygget_midgard_helsida
speedy_helsida
premiärextra

Philip leder nya unga MIK

Fotboll Philip Alouch tar över Märsta IK:s seniorlag som spelar i Division 4 denna säsong: - När man går på Märsta IK:s hemmamatcher ska man kunna heja på spelare från kommunen. Vi har en fantastisk återväxt på ungdomssidan där flera spelare är med i Upplands distriktslag samt uttagna till Svenska landslagets olika uttagningsläger, säger Philip till märsta.nu

happyhomes_sommar2020
landsbygd_sigtuna_helsida
marina_helsida
EXTRA

Dagge Lundin tar över Skånelas rival

Handboll Skånelaiten Dagge Lundin som tränat Uppsala HK tar över Rimbo i Allsvenskan: - Jag har alltid varit lite lockad av vad som är hemligheten i Rimbo, säger Dagge i en intervju med Norrtälje tidning.

defacto_helsida

Nu byggs Bike Arena

Sport Sigtuna Bike Arena byggs i Sigtuna stadsängar sedan Internationella arvsfonden gått in med fem miljoner i projektet.

kaa_sigtuna_helsida
brobygget_helsida_valsta

Wingslag städade rent i Märsta

Ishockey Wings Team 07 var med och städade i Märsta som en del av uppdraget Städa Sverige: - Just nu jobbar vi mycket i laget med olika aktiviteter som ger en pengar till lagkassan, då laget i januari 2021 ska åka på världens största ishockeyturnering för ungdomar i Göteborg 2-5/1 2021 så till detta går pengarna som vi tjänar på detta, berättar lagledare Catrine Wisemark.

centrum_helsida2020
spedition_sigtuna
sigtuna_vatten_outsider
kaa_outsider
studeravidare_outsider
speedy_outsider
marina_outsider
nrh
sigtuna_natur_sommar_outsider
brobygget_midgard_outsider
landsbygd_sigtuna_outsider
centrum_sommar_out
brobygget_outsider_valsta
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider