abs_pask
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen

Storseger mot Country

Herrlaget fortsatte på den inslagna banan och tog programenligt två nya poäng när bottenlaget Country kom på besök: - Det är två olika lag på banan, klasskillnad, konstaterade tränare Jimmy Karlsson efter matchen.

centrum_artikel

Det var stundtals komiska siffror på resultattavlan, Skånela hade 16-6 efter 20 minuter och 24-10 i paus. I andra fortsatte man gå för mål och vann med hela 44-20:
– Jag är imponerad att vi kan gå ut till andra och köra, vi jagar mål, kan bli bra att ha i bagaget om det blir en målskillnadsaffär, sa tränare Jimmy Karlsson efteråt.

Mål framåt av målvakten
Karlsson var nöjd med försvaret och målvaktsspelet, utöver att rädda bollar gjorde Marcus Nilsson även två mål framåt.
– Nu har vi Lindesberg borta, det är en träningsvecka som vanligt sen ska vi fortsätta på samma inslagna bana och göra vårt, fortsätter Jimmy Karlsson.

Målen
Källström 7, Filén 6, Ladan 6, Byström 6, Hedwall 5, Olsson 4, Frank 3, Nielsen 3, M. Nilsson 2, Ganibegovic 2

 

Emma lämnar Sävehof

Handboll Skånelafostrade Emma Ekenman Fernis lämnar Sävehof för att bege sig utomlands: - Efter 5 år i klubben är det dags för mig att anta en ny utmaning, säger Emma till klubbens hemsida.

marina_helsida
coronakrisen

Klart: Seriestarten skjuts upp

Fotboll Coronakrisen slår till mot den lokala fotbollen, alla serier för barn och ungdomar skjuts upp och seniorsäsongen startar i mitten av juni.

defacto_helsida

Veteranen förlänger

Handboll Veteranen Anna Nygårds förlänger kontraktet med Skånela: - Anna är ju lite av ryggraden i laget, säger tränare Fredrik Söderberg Warnheim.

ridskola2020_helsida

Thorleifsdotter till utlandet

Handboll Förre skånelaiten Kristin Thorleifsdotter lämnar H65 Höör för att bli utlandsproffs: - Att kunna satsa fullt ut på handbollen har alltid varit min dröm och mitt mål. Nu kom chansen och jag känner att jag är redo, säger Kristin till H65:s hemsida.

coronakrisen

Fotbollsklubben stänger ner

Fotboll Fotbollsklubben FC Arlanda stänger ner all verksamhet både för barn och unga samt vuxna: - Vi måste göra vårt för att stoppa smittspridningen i samhället, säger styrelseledamoten Aleksander Iskandar.

festspec_corona_helsida
EXTRA

Supertalangen stannar kvar

Handboll Skånelas supertalang Simon Lindberg stannar kvar i laget:- Det ska bli mycket kul att vara en av spelarna i Skånelas trupp nästa säsong, säger Lindberg i ett uttalande.

centrum_helsida2020
happy_homes_mars
EXTRA

Inget kval för Skånela

Handboll Skånelas säsong slutar i moll, på fredagen lämnade Svenska Handbollförbundet besked om att det inte blir något kval till ligan.

2020_helsida
speedy_helsida

SBRF mötte Lagga

Ridning Sigtunabygdens Ryttarförening har haft en utbytestävling hos Lagga fältrittklubb: - Efter en jämn kamp mellan Sigtunabygdens Ryttarförening och Lagga fältrittklubb tog Sigtuna hem lagvinsten denna omgång.

swedol_outsider
speedy_outsider
sigtuna_vatten_outsider
festspec_corona_outsider
nrh
ridskola_2020_outsider
marina_outsider