sigtunahem_feb
Märsta IK besegrade Järnvägen på fredagskvällen.Foto: Insändarbild/Märsta IK

Storseger för Märsta i sista matchen

På fredagskvällen redde Märsta IK ut det formella i Division 1 genom att besegra Järnvägen med 9-3.

centrum_sportlov

Märsta IK var i praktiken klart för SFL-kval efter förra veckans match mot Stockholm FC, 5-5. Men man lämnade inget åt slumpen på fredag kväll då man mötte Järnvägen. 9-3 vann MIK med och nu får man vänta in lottningen till SFL-kvalet. Skulle Märsta vinna även där går man till SFL som blir en nationell serie med tolv lag nästa vinter. Lottningen till kvalet har ännu inte gjorts meddelar lagledaren Joakim Folmer Hansen.

februari

Iskallt dyk i Midgårdsbadet

Sport Märsta sportdykarklubb dök i helgen utomhus på Midgårdsbadet: - Att dyka på vintern är mer ansträngande och vi måste hela tiden tänka på säkerheten när vi dyker, säger dykledaren Jonas Strandberg

sigtuna_bygglov

FC Arlanda inledde med seger

Fotboll FC Arlanda inledde försäsongsmatcherna på lördagen med en seger mot Division 2-laget Sundbyberg: - Laget står för en bra match och vinner rättvist, säger sportchefen Eddie Khalaf

forskontor

Wings får kvala sig kvar

Ishockey Det blev värsta tänkbara scenario för Wings på söndagen. Förlust mot Sollentuna och dessutom vann Hanviken vilket innebär att Wings får kvala.

sportlov

Talangen flyttas upp

Handboll Skånela IF förstärker från och med i höst med talangen Alva Näsbrandt från de egna leden: - Under säsongen 2017/2018 har utvecklingskurvan pekat rakt uppåt och hon har tagit ett stort ansvar i HF SIF och gjort mycket mål genom sitt skytte för vårt utvecklingslag, kommenterar Hasse Juslin, tränare i HIF SIF.

video

Karlsson: Hade aldrig kunna drömma om det

Ishockey Första drömmen var att spela i NHL för wingsfostrade William Karlsson, nu inte bara spelar han i NHL utan han har även skjutit in 30 mål under en och samma säsong: - Det hade jag aldrig kunnat drömma om, men nu är jag här och det är väl bara att fortsätta, säger han till Sportbladet efter 4-1-segern mot Edmonton i morse.

Marmenlind till AIK

Ishockey Wingsfostrade Daniel Marmenlind uppges vara klar för SHL-jagande AIK enligt sajten hockeynews.se

Rosers vann svår bortamatch

Innebandy Rosersbergs IK vann den svåra bortamatchen mot Sandviken på söndagen med 6-4: - Att Sandviken borta är en tuff bortamatch visste vi sedan tidigare. Laget har endast förlorat hemma en gång det senaste året så vi visste att det krävdes något extra, uppger sportchefen Fredrik Raschke för märsta.nu

Så spelas derbyna

Fotboll Svenska Fotbollförbundet har fastställt matcherna för Division 3 Norr Svealand och datum för det första derbyt mellan FC Arlanda-Märsta IK.

vuxentutbildning
outsider_defacto
objekt3
standard_ridskola
objekt2
standard
sigtunavatten_standard
connys
matcher_skanela
objekt4
Festspecialisten – Standard
Norra Redovisningshuset