arlandagk_panorama
Märsta IK besegrade Järnvägen på fredagskvällen.Foto: Insändarbild/Märsta IK

Storseger för Märsta i sista matchen

På fredagskvällen redde Märsta IK ut det formella i Division 1 genom att besegra Järnvägen med 9-3.

sportlov_centrum

Märsta IK var i praktiken klart för SFL-kval efter förra veckans match mot Stockholm FC, 5-5. Men man lämnade inget åt slumpen på fredag kväll då man mötte Järnvägen. 9-3 vann MIK med och nu får man vänta in lottningen till SFL-kvalet. Skulle Märsta vinna även där går man till SFL som blir en nationell serie med tolv lag nästa vinter. Lottningen till kvalet har ännu inte gjorts meddelar lagledaren Joakim Folmer Hansen.

”Chippen” förlänger med Skånela

Handboll Skånelas damtränare Fredrik "Chippen" Söderberg förlänger med klubben: - Vi är mycket glada att Chippen stannar i Skånela IF. För oss är kontinuitet och långsiktighet viktigt, säger Hasse Jusslin, damansvarig i klubben.

connys
sigtunavatten_standard
defacto_helsida

Guld för Källstrand i Turkiet

kampsport Kim Taekwondo har tävlat på Presidents Cup och Turkish Open i Turkiet mellan 5-17 februari med tre deltagare: - Presidents Cup är världens största Taekwondo tävling med ca 3000 deltagare och är en världsranking tävling av rang.

arlandagolf
sportlov2019

Rosers jagar kvalplats

Innebandy RIK jagar vidare i innebandyns Division 1 efter seger mot Järfälla: - Nu är vi på allvar med i jakten på en allsvensk plats, säger sportchef Fredrik Raschke.

banner_trerosor
sangensemble
korpen_jan-feb
happyhomes_2019

Viktor Östlund till Malmö

Handboll Skånelafostrade Viktor Östlund lämnar sin danska klubb Team Tvis Holstebro för att spela i Handbollsligan med HK Malmö: - Jag har skrivit ett tvåårskontrakt, säger Viktor till sajten Skånesport.

nrh
extravaganza_outsider
ridskola2019_outsider