liber_pan_sommar
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen

Storseger igen för Skånela mot Kärra

Skånela vann komfortabelt mot Kärra hemma i Vikingahallen på lördagen: - Det är två poäng och åtta plusmål, dumt att klaga, sa tränare Jimmy Karlsson efter matchen.

centrum_artikel

För andra matchen i rad vann Skånela klart över Kärra. Inför matchen var tränare Jimmy Karlsson orolig för att spelarna skulle ta för lätt på uppgiften:
– Jag var orolig för att vi inte skulle vara på plats eftersom vi vann stort förra matchen, men det rann iväg i andra, alla går in och levererar, jag är nöjd med laginsatsen.

Matchen var jämn i cirka tjugo minuter då lagen följdes åt, därefter var det Skånela för hela slanten. I paus var det 15-11. I andra rann det snabbt iväg som Karlsson konstaterade, det skiljde närmare 8-10 bollar konstant. Slutresultatet skrevs till 33-25.

Jimmy Karlsson var nöjd med att alla gick in och levererade men lyfte fram särskilt insatser från Filip Tapper som debuterade och gjorde två mål samt spelade starkt defensivt. Tapper blev klar nyligen och har endast spelat i Division 1. Erik Östling, Robert Ladan och Marcus Nilsson var andra som Karlsson tyckte stack ut. Den senare blev dessutom vald till matchens lirare och ersatte Herdeiro Lucao som är på VM-läger med Kongo.

Vikingahallen ekade tom i vanlig ordning. Men det var inget som Karlsson och hans mannar påverkades av:
– Klart det är tråkigare utan publik, men samtidigt är vi en av få serier som får hålla lång, det är vi glada över. Vi får testa oss inför matcherna. Många sitter hemma och gör ingenting på helgerna.

Målen
Ladan 6, Lindberg 6, Östling 6, Näslund 3, Blomqvist 2, Frank 2, Pewik 2, Tapper 2, Dahlkvist, Nielsen, Nyberg, Friström

helsida_var2021

Thorleifsdottir till OS

Handboll Förre skånela- och rosersbergsspelaren Kristin Thorleifsdottir, 21, har tagits ut till landslaget för spel i OS.

defacto_helsida
division 2

Hanna poängräddare på övertid

Fotboll FC Arlanda knepen poäng i derbyt mot GUSK efter sen kvittering och storspel av målvakten Milo Hanna: - Det var gamla handbollsreflexer, säger Hanna till märsta.nu

centrum_helsida2020
vardcentral_helsida
connys_helsida
brobygget_day
speedy_vinter_helsida
rentawreck_helsida

Jets tappar nyckelspelare till Tyskland

Amerikansk Fotboll Jetsspelaren Kalle Hjertton är klar för tyska topplaget Marburg Mercanaries: - Vi är mycket glada, tacksamma och stolta över Kalle och det han gjort för Arlanda hittills, och är övertygade över att Kalle kommer att vara med och bidra till Mercenaries direkt, skriver Jets på sin hemsida.

Många har hittat ut

Sport Nyligen lanserade Svenska Orienteringsförbundet konceptet Hitta ut i Sigtuna tillsammans med lokala aktörer.

brobygget_night
ungsatsning
mp-helsida
happyhomes_sommar2020

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

aftenbil_outsider
ungsatsning-outsider
centrum_sommar_out
ridskola_2020_outsider
mp-outsider
swedol_outsider
nrh
sigtuna_vatten_outsider
rentawreck_outsider
speedy_vinter2020_outsider
brobygget_night_out
vardcentral_outsider
connys
brobygget_day_out