moderater_pan_sommar
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen

Storseger igen för Skånela mot Kärra

Skånela vann komfortabelt mot Kärra hemma i Vikingahallen på lördagen: - Det är två poäng och åtta plusmål, dumt att klaga, sa tränare Jimmy Karlsson efter matchen.

centrum_artikel

För andra matchen i rad vann Skånela klart över Kärra. Inför matchen var tränare Jimmy Karlsson orolig för att spelarna skulle ta för lätt på uppgiften:
– Jag var orolig för att vi inte skulle vara på plats eftersom vi vann stort förra matchen, men det rann iväg i andra, alla går in och levererar, jag är nöjd med laginsatsen.

Matchen var jämn i cirka tjugo minuter då lagen följdes åt, därefter var det Skånela för hela slanten. I paus var det 15-11. I andra rann det snabbt iväg som Karlsson konstaterade, det skiljde närmare 8-10 bollar konstant. Slutresultatet skrevs till 33-25.

Jimmy Karlsson var nöjd med att alla gick in och levererade men lyfte fram särskilt insatser från Filip Tapper som debuterade och gjorde två mål samt spelade starkt defensivt. Tapper blev klar nyligen och har endast spelat i Division 1. Erik Östling, Robert Ladan och Marcus Nilsson var andra som Karlsson tyckte stack ut. Den senare blev dessutom vald till matchens lirare och ersatte Herdeiro Lucao som är på VM-läger med Kongo.

Vikingahallen ekade tom i vanlig ordning. Men det var inget som Karlsson och hans mannar påverkades av:
– Klart det är tråkigare utan publik, men samtidigt är vi en av få serier som får hålla lång, det är vi glada över. Vi får testa oss inför matcherna. Många sitter hemma och gör ingenting på helgerna.

Målen
Ladan 6, Lindberg 6, Östling 6, Näslund 3, Blomqvist 2, Frank 2, Pewik 2, Tapper 2, Dahlkvist, Nielsen, Nyberg, Friström

connys_helsida
hockeyettan

Wings föll mot tabellettan

Ishockey Det var en match av akademisk betydelse för både Hudiksvall och Wings. Redan klara ettan Hudiksvall kom till Märsta för att hålla farten uppe inför Allettan.

Melwin missar VM-kval

Basket Melwin Pantzar missar Sveriges VM-kval mot Finland och Slovenien på grund av exponering för covid-19.

oppethus_helsida
flygskola_helsida
hockeyettan

Wings besegrade Segeltorp

Ishockey Näst sista omgången av Hockeyettan Östra spelades på söndagen och Wings kunde äntligen vinna efter några tunga matcher.

julmarknad_helsida
hockeyettan

Poäng för Wings

Ishockey Wings fick med sig en poäng från matchen mot Hanviken då det blev förlust på övertid.

happyhomes_sommar2020
jul2021
mp_host_helsida
koppar_helsida
centrum_helsida2020
karlsson vs Stocken

Karlsson inför seriefinalen: Vi ska spela vårt spel

Handboll Tränarrivalerna Jimmy Karlsson och Andreas Stockenberg möts på lördag i Vikingahallen i en seriefinal: - Det är svårt att slå oss i Vikingahallen, det vet Amo som inte vunnit på flera år, säger Skånelas tränare Jimmy Karlsson.

dack-helsida
defacto_helsida

Wings föll i derbyt

Ishockey Wings föll i derbyt mot Väsby inför nästan 300 åskådare i Pinbackshallen. I samband med matchen tackades också Johan Karlsson av för sina insatser som ordförande i Wings.

2020_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

mp-outsider
flygskolan_outsider
oppethus_outsider
koppar_outsider
centrum_sommar_out
nrh
dack-outsider
julmarknad_outsider
jul_outsider
sigtuna_vatten_outsider
swedol_outsider
connys
ridskola_2020_outsider