moderat_sommar

Storseger i hemmapremiären

Skånela gjorde processen kort med RP Linköping i hemmapremiären och vann med klara 31-19.

centrum_artikel

Det var en odramatisk historia mellan Skånela och RP på söndagen. Skånela ryckte snabbt till sig en ledning med 4-5 mål och drygade sedan ut. I paus var ledningen sju mål och till slut visade resultattavlan 31-19. Även målvakten Jesper Forsberg hamnade i målprotokollet.

Målen
Östling 5, Lindberg 4, Sjölin 4, Näslund 4, Ladan 4, Wallin 3, Selander 3, Pewik 2, Lennernäs 1

EXTRA

Eklund tillbaka i RIK

Innebandy Daniel Eklund är tillbaka i Rosersbergs IK efter en sejour i Arlanda IBK: - Eklund är en perfekt spets, stark i djupled, aggressiv framför mål och hungrig på att producera i varje byte, säger tränaren Magnus Jäderlund.

happyhomes_sommar2020

Helgens matcher: Bygdens lag igång

Fotboll Nu drar bygdens lag igång sina matcher med spel i samtliga serier från Division 3 till Division 7. Märsta IK spelar hemma i Märsta på söndag, FC Arlanda borta i Västerås på lördag. Men det finns gott om matcher att ta del av.

defacto_helsida
2020_helsida
studeravidare_helsida
sigtunahem_sokbostad
EXTRA

Travprofilen har avlidit

Ridning Travprofilen Jim Frick som bodde i Sigtuna har avlidit: - De senaste veckorna har Jim legat på sjukhus och läget har hela tiden försämrats. I dag (lördag, reds anm) tvingades han ge upp kampen mot sjukdomen, säger sonen Daniel Frick till Expressen.

brobygget_helsida_valsta
brobygget_midgard_helsida
centrum_helsida2020
helsida_sommarlov
connys_helsida
premiärextra

Philip leder nya unga MIK

Fotboll Philip Alouch tar över Märsta IK:s seniorlag som spelar i Division 4 denna säsong: - När man går på Märsta IK:s hemmamatcher ska man kunna heja på spelare från kommunen. Vi har en fantastisk återväxt på ungdomssidan där flera spelare är med i Upplands distriktslag samt uttagna till Svenska landslagets olika uttagningsläger, säger Philip till märsta.nu

ridskola_2020_outsider
outsider_sommarlov
centrum_sommar_out
studeravidare_outsider
sigtuna_vatten_outsider
nrh
brobygget_outsider_valsta
swedol_outsider
brobygget_midgard_outsider