defacto_pan2020

Storseger för FC Arlanda

FC Arlanda vann torsdagskvällens match mot Månkarbo med hela 6-0.

Det var till en början som vanligt för FC Arlanda på Midgårdsvallen, stort spelövertag men få chanser. Men i 29 minuten dunkade Christian Gonzáles Lira in 1-0 och Roy Zeinou följde upp med 2-0 kort därpå efter att löpt fint i djupled och placerat in bollen i mål. Kort före paus kom även 3-0.

Arlanda fortsatte dominansen i andra och Månkarbo kom knappt över egen planhalva. Ytterligare tre mål gjordes och Arlanda kunde bättra på sin målskillnad inför hösten. Serien tar halvtid på söndag när Uppsala-Kurd möter Håbo. Arlanda leder nu serien med tre poäng men med Uppsala-Kurd som har en match tillgodo.

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Dagens målskyttar i segermatchen mot Månkarbo IF! ⚽️💚 Kerim x2, Cristian, Elias, Roy och Ramón ⚽️ #arlandafamiljen #fcarlanda

Ett inlägg delat av FC Arlanda (@fcarlanda)

happy_homes_mars

Veteranen förlänger

Handboll Veteranen Anna Nygårds förlänger kontraktet med Skånela: - Anna är ju lite av ryggraden i laget, säger tränare Fredrik Söderberg Warnheim.

2020_helsida

Thorleifsdotter till utlandet

Handboll Förre skånelaiten Kristin Thorleifsdotter lämnar H65 Höör för att bli utlandsproffs: - Att kunna satsa fullt ut på handbollen har alltid varit min dröm och mitt mål. Nu kom chansen och jag känner att jag är redo, säger Kristin till H65:s hemsida.

coronakrisen

Fotbollsklubben stänger ner

Fotboll Fotbollsklubben FC Arlanda stänger ner all verksamhet både för barn och unga samt vuxna: - Vi måste göra vårt för att stoppa smittspridningen i samhället, säger styrelseledamoten Aleksander Iskandar.

defacto_helsida
EXTRA

Supertalangen stannar kvar

Handboll Skånelas supertalang Simon Lindberg stannar kvar i laget:- Det ska bli mycket kul att vara en av spelarna i Skånelas trupp nästa säsong, säger Lindberg i ett uttalande.

centrum_helsida2020
festspec_corona_helsida
EXTRA

Inget kval för Skånela

Handboll Skånelas säsong slutar i moll, på fredagen lämnade Svenska Handbollförbundet besked om att det inte blir något kval till ligan.

salong_elisabeth_helsida
speedy_helsida

SBRF mötte Lagga

Ridning Sigtunabygdens Ryttarförening har haft en utbytestävling hos Lagga fältrittklubb: - Efter en jämn kamp mellan Sigtunabygdens Ryttarförening och Lagga fältrittklubb tog Sigtuna hem lagvinsten denna omgång.

marina_helsida
ridskola2020_helsida
damallsvenskan

Stabil seger mot Aranäs

Handboll Skånela tog en viktig seger på onsdagskvällen mot Aranäs: - Det känns fantastisk och fantastiskt att vinna när det är pressat läge, sa matchhjälten Gracia Axelsson.

nrh
festspec_corona_outsider
marina_outsider
swedol_outsider
sigtuna_vatten_outsider
speedy_outsider
oppning_salongelisabeth_outsider
ridskola_2020_outsider