defacto_pan

Storseger för FC Arlanda

FC Arlanda vann torsdagskvällens match mot Månkarbo med hela 6-0.

Det var till en början som vanligt för FC Arlanda på Midgårdsvallen, stort spelövertag men få chanser. Men i 29 minuten dunkade Christian Gonzáles Lira in 1-0 och Roy Zeinou följde upp med 2-0 kort därpå efter att löpt fint i djupled och placerat in bollen i mål. Kort före paus kom även 3-0.

Arlanda fortsatte dominansen i andra och Månkarbo kom knappt över egen planhalva. Ytterligare tre mål gjordes och Arlanda kunde bättra på sin målskillnad inför hösten. Serien tar halvtid på söndag när Uppsala-Kurd möter Håbo. Arlanda leder nu serien med tre poäng men med Uppsala-Kurd som har en match tillgodo.

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Dagens målskyttar i segermatchen mot Månkarbo IF! ⚽️💚 Kerim x2, Cristian, Elias, Roy och Ramón ⚽️ #arlandafamiljen #fcarlanda

Ett inlägg delat av FC Arlanda (@fcarlanda)

sommar_centrum
happyhomes_2019
allsvenskan

Karlsson: Vi kan vara topp fyra

Handboll På lördagen startar Allsvenskan för Skånela med bortamatch mot Kungälv: - Har vi alla friska kan vi vara topp fyra, säger tränare Jimmy Karlsson.

Helgens matcher: Arlanda går för avancemang

Fotboll FC Arlanda kan i praktiken säkra avancemang om man besegrar Håbo samtidigt som Uppsala-Kurd tappar poäng i helgen. Märsta IK har en viktig jumbofinal mot Brottby och i sjuan är det ett getingbo som Märsta Syrianska nu leder med en poäng före Arlanda2.

ica_valsta_choklad
sigtunavatten_standard

Mountainbikeklubb får banmärkning nedriven

Cykel Sigtuna Mountainbike märker upp banor i skogarna sedan man fått tillstånd av markägarna, men någon plockar ner märkningen: - Det är någon som leker skogspolis, säger Björn Ertzgaard, en av medlemmarna i föreningen.

defacto_helsida
arlanda_golf_juli

Lina vann DM

Ridning Lina Jacobsson från Sigtunabygdens Ryttarförening vann DM för juniorer i Uppland.

Helgens matcher: Viktiga poäng står på spel

Fotboll Viktiga poäng står på spel i Division 3, 4, 5 och 7. Märsta IK jagar överlevnad i trean medan FC Arlanda vill befästa sin serieledning. Rosersberg behöver studsa tillbaka efter förlusten i seriefinalen och i sjuan närmar vi oss ett avgörande mellan FC Arlanda2 och Märsta Syrianska.

division 5

RIK föll i toppmötet

Fotboll Gimo vann toppmötet mot Rosersberg IK och därmed är chansen liten för att RIK ska kunna ta klivet upp i fyran kommande säsong.

connys
arlanda_golf_juli2_outsider
defacto_outsider
nrh