defacto_pan

Storseger för FC Arlanda

FC Arlanda vann torsdagskvällens match mot Månkarbo med hela 6-0.

Det var till en början som vanligt för FC Arlanda på Midgårdsvallen, stort spelövertag men få chanser. Men i 29 minuten dunkade Christian Gonzáles Lira in 1-0 och Roy Zeinou följde upp med 2-0 kort därpå efter att löpt fint i djupled och placerat in bollen i mål. Kort före paus kom även 3-0.

Arlanda fortsatte dominansen i andra och Månkarbo kom knappt över egen planhalva. Ytterligare tre mål gjordes och Arlanda kunde bättra på sin målskillnad inför hösten. Serien tar halvtid på söndag när Uppsala-Kurd möter Håbo. Arlanda leder nu serien med tre poäng men med Uppsala-Kurd som har en match tillgodo.

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Dagens målskyttar i segermatchen mot Månkarbo IF! ⚽️💚 Kerim x2, Cristian, Elias, Roy och Ramón ⚽️ #arlandafamiljen #fcarlanda

Ett inlägg delat av FC Arlanda (@fcarlanda)

ica_valsta_choklad

Ungdomsidrottsråd startas

Sport Sigtuna kommuns Kultur- och fritidsförvaltning startar igång ett Ungdomsidrottsråd tillsammans med Rädda Barnen och Upplands Idrottsförbund.

arlanda_golf_juli
sommar
sigtunavatten_standard

Lokalt lag vann spansk turnering

Fotboll FC Arlanda P06 vann under torsdagen en internationell spansk turnering: - En superbra turnering där vi spelat fin fotboll och kunnat ha riktigt roligt tillsammans som ett lag, säger tränaren Elias Bagdo.

happyhomes_2019

Wallin till U19 VM

Handboll Skånelas Isac Wallin har tagits ut till landslagstruppen som ska spela SOC i Danmark och U19 VM.

bonava_juli_hel
colorama_april2
defacto_helsida
EXTRA

Domare slagen under match i Odensala

Fotboll En domare fick på måndagskvällen motta ett slag i ansiktet av en spelare i Wigör2 i samband med Division 7-matchen Wigör2-Procyon2: - Att med våld ge sig på motståndare, domare eller medspelare är inte accepterat på någon nivå, skriver föreningens ordförande Marianne Isoz Henriksson i ett facebookinlägg.

sommar_centrum

Premiär för FC Arlandas fotbollsskola

Fotboll FC Arlanda höll sin första fotbollsskola den gångna veckan: - Det var en bra start med drygt 30 barn som tränade i fyra dagar, berättar Eddie Khalaf, ansvarig för fotbollsskolan

arlanda_golf_juli2_outsider
colorama_april
nrh
bonava_juli_outsider
defacto_outsider
connys
sportfiske_sommar