sommar
Spelare från båda lagen efter matchenFoto: Insändarbild

Storpublik såg Division 7-derby

200 personer samlades på Midgårdsvallen för att se derbyt mellan Märsta Syrianska-FC Arlanda2.

Det bjöds på en spännande och tuff match mellan Märsta Syrianska och FC Arlanda2. Arlanda hade två spelare från Division 4-truppen med i Miguel Cordova och Eddie Olsthoorn. Cordova inledde även målskyttet med en frispark i mål efter tio minuter. Den glädjen blev kortvarig då Paul Noah kvitterade direkt efter, Arlanda kostade sen på sig att missa en straff i 20:e minuten, istället var det Märsta Syrianska som förvaltade en straff på bästa sätt i 27:e minuten genom Paul Noah. 2-1 stod sig i paus.

I andra vände Arlanda på steken efter mål av Arenas och Saikou Gassama. Det blev en intensiv kvitteringsjakt för Märsta Syrianska och flera utdelade varningar till båda lagen innan matchen var till ända. I 86:e avgjorde Xavier Espinoza Contreras matchen och kort därpå följde Saikou Gassama upp med sitt andra mål i matchen. Han kostade dessutom på sig att ta en andra varning och fick syna det röda kortet på övertid.

Totalt i matchen delade domaren ut nio varningar och ett rött kort. Arlanda2 övertar nu ledningen i tabellen med en poäng när serien går till sommaruppehåll.

defacto_helsida
happyhomes_2019
sommar_centrum
sigtunavatten_standard
arlanda_golf_juli
helgens matcher

Ödesmatch för MIK

Fotboll Nu är det bara enstaka vecka/veckor kvar att spela. Division 4 spelas klart men Märsta i trean har två matcher kvar medan RIK i femman spelar in i oktober.

ica_valsta_choklad
allsvenskan

Karlsson: Vi kan vara topp fyra

Handboll På lördagen startar Allsvenskan för Skånela med bortamatch mot Kungälv: - Har vi alla friska kan vi vara topp fyra, säger tränare Jimmy Karlsson.

defacto_outsider
nrh
arlanda_golf_juli2_outsider
connys