moderat_sommar
Spelare från båda lagen efter matchenFoto: Insändarbild

Storpublik såg Division 7-derby

200 personer samlades på Midgårdsvallen för att se derbyt mellan Märsta Syrianska-FC Arlanda2.

centrum_artikel

Det bjöds på en spännande och tuff match mellan Märsta Syrianska och FC Arlanda2. Arlanda hade två spelare från Division 4-truppen med i Miguel Cordova och Eddie Olsthoorn. Cordova inledde även målskyttet med en frispark i mål efter tio minuter. Den glädjen blev kortvarig då Paul Noah kvitterade direkt efter, Arlanda kostade sen på sig att missa en straff i 20:e minuten, istället var det Märsta Syrianska som förvaltade en straff på bästa sätt i 27:e minuten genom Paul Noah. 2-1 stod sig i paus.

I andra vände Arlanda på steken efter mål av Arenas och Saikou Gassama. Det blev en intensiv kvitteringsjakt för Märsta Syrianska och flera utdelade varningar till båda lagen innan matchen var till ända. I 86:e avgjorde Xavier Espinoza Contreras matchen och kort därpå följde Saikou Gassama upp med sitt andra mål i matchen. Han kostade dessutom på sig att ta en andra varning och fick syna det röda kortet på övertid.

Totalt i matchen delade domaren ut nio varningar och ett rött kort. Arlanda2 övertar nu ledningen i tabellen med en poäng när serien går till sommaruppehåll.

kaa_sigtuna_helsida
centrum_helsida2020
brobygget_helsida_valsta
happyhomes_sommar2020
premiärextra

Philip leder nya unga MIK

Fotboll Philip Alouch tar över Märsta IK:s seniorlag som spelar i Division 4 denna säsong: - När man går på Märsta IK:s hemmamatcher ska man kunna heja på spelare från kommunen. Vi har en fantastisk återväxt på ungdomssidan där flera spelare är med i Upplands distriktslag samt uttagna till Svenska landslagets olika uttagningsläger, säger Philip till märsta.nu

studeravidare_helsida
speedy_helsida
landsbygd_sigtuna_helsida
EXTRA

Dagge Lundin tar över Skånelas rival

Handboll Skånelaiten Dagge Lundin som tränat Uppsala HK tar över Rimbo i Allsvenskan: - Jag har alltid varit lite lockad av vad som är hemligheten i Rimbo, säger Dagge i en intervju med Norrtälje tidning.

marina_helsida

Nu byggs Bike Arena

Sport Sigtuna Bike Arena byggs i Sigtuna stadsängar sedan Internationella arvsfonden gått in med fem miljoner i projektet.

brobygget_midgard_helsida
defacto_helsida

Wingslag städade rent i Märsta

Ishockey Wings Team 07 var med och städade i Märsta som en del av uppdraget Städa Sverige: - Just nu jobbar vi mycket i laget med olika aktiviteter som ger en pengar till lagkassan, då laget i januari 2021 ska åka på världens största ishockeyturnering för ungdomar i Göteborg 2-5/1 2021 så till detta går pengarna som vi tjänar på detta, berättar lagledare Catrine Wisemark.

spedition_sigtuna
2020_helsida
sigtuna_natur_sommar_outsider
marina_outsider
nrh
speedy_outsider
sigtuna_vatten_outsider
centrum_sommar_out
studeravidare_outsider
kaa_outsider
brobygget_outsider_valsta
brobygget_midgard_outsider
landsbygd_sigtuna_outsider
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider