sommar
Spelare från båda lagen efter matchenFoto: Insändarbild

Storpublik såg Division 7-derby

200 personer samlades på Midgårdsvallen för att se derbyt mellan Märsta Syrianska-FC Arlanda2.

Det bjöds på en spännande och tuff match mellan Märsta Syrianska och FC Arlanda2. Arlanda hade två spelare från Division 4-truppen med i Miguel Cordova och Eddie Olsthoorn. Cordova inledde även målskyttet med en frispark i mål efter tio minuter. Den glädjen blev kortvarig då Paul Noah kvitterade direkt efter, Arlanda kostade sen på sig att missa en straff i 20:e minuten, istället var det Märsta Syrianska som förvaltade en straff på bästa sätt i 27:e minuten genom Paul Noah. 2-1 stod sig i paus.

I andra vände Arlanda på steken efter mål av Arenas och Saikou Gassama. Det blev en intensiv kvitteringsjakt för Märsta Syrianska och flera utdelade varningar till båda lagen innan matchen var till ända. I 86:e avgjorde Xavier Espinoza Contreras matchen och kort därpå följde Saikou Gassama upp med sitt andra mål i matchen. Han kostade dessutom på sig att ta en andra varning och fick syna det röda kortet på övertid.

Totalt i matchen delade domaren ut nio varningar och ett rött kort. Arlanda2 övertar nu ledningen i tabellen med en poäng när serien går till sommaruppehåll.

sommar
arlanda_golf_juli

Lokalt lag vann spansk turnering

Fotboll FC Arlanda P06 vann under torsdagen en internationell spansk turnering: - En superbra turnering där vi spelat fin fotboll och kunnat ha riktigt roligt tillsammans som ett lag, säger tränaren Elias Bagdo.

happyhomes_2019
ica_valsta_choklad

Wallin till U19 VM

Handboll Skånelas Isac Wallin har tagits ut till landslagstruppen som ska spela SOC i Danmark och U19 VM.

colorama_april2
bonava_juli_hel
EXTRA

Domare slagen under match i Odensala

Fotboll En domare fick på måndagskvällen motta ett slag i ansiktet av en spelare i Wigör2 i samband med Division 7-matchen Wigör2-Procyon2: - Att med våld ge sig på motståndare, domare eller medspelare är inte accepterat på någon nivå, skriver föreningens ordförande Marianne Isoz Henriksson i ett facebookinlägg.

sigtunavatten_standard
defacto_helsida

Premiär för FC Arlandas fotbollsskola

Fotboll FC Arlanda höll sin första fotbollsskola den gångna veckan: - Det var en bra start med drygt 30 barn som tränade i fyra dagar, berättar Eddie Khalaf, ansvarig för fotbollsskolan

sommar_centrum

Kommunens personalklubb på internationell turnering

Fotboll Sigtuna kommuns personalklubb har varit i Prag för att spela i en av Europas största amatörcuper i fotboll: - Det här var första året som vi deltog och sammanfattningsvis så var det väldigt lyckat, säger personalklubbens ordförande Erik Aravena Valencia.

sportfiske_sommar
connys
bonava_juli_outsider
nrh
arlanda_golf_juli2_outsider
defacto_outsider
colorama_april