budget_panorama
Foto: Arkiv/Jamshid Jamshidi

Störningar i tågtrafiken

Flera tåg till och från Märsta har ställts in sedan lunchtid på grund av ett elfel.

fraga_liberalerna

Pendeltåg och regionaltåg trafikerar inte Märsta enligt ordinarie tidtabell på grund av ett elfel meddelar Trafikverket. Ersättningsbussar har satts in och tågen går enbart halvtimmestrafik. Prognos för när felet kan vara åtgärdat är till klockan 19.00. SL uppmanar resenärer att ha koll på aktuella tider via SL-appen eller hemsidan.

Rolstabon: Ökat antal vildsvin i området

Nyheter Vildsvinen ökar i länet och en som känner av det är rolstabon Lorenzo Garcia: - Nog har jag vildsvin och rådjur i Rolsta. Som tur är skrämmer hästarna dem från fastigheten, säger Lorenzo.

kristina_helsida
meko_helsida
centrum_helsida2020

IS-kvinna greps på Arlanda

Blåljus En kvinna som misstänks ha tagit sitt barn till Syrien och anslutit sig till till Islamiska staten greps vid ankomst till Arlanda under måndagen.

connys_helsida
budget 2021

Nu är budgeten klubbad

Politik Nu har budgeten för 2021 klubbats: - Tack vare väl genomförda reformer de två senaste åren har vi kunnat sanera och förstärka ekonomin, vilket gör att vi kan tillföra kärnverksamheterna; förskola, skola, vård, omsorg och trygghet ytterligare resurser, säger Olov Holst (M), kommunstyrelsens ordförande

defacto_helsida
julen_helsida
budget 2021

Kommunens budget ska klubbas

Politik Idag måndag debatteras budgeten i kommunfullmäktige. Sammanträdet sker digitalt och kan följas live av kommuninvånare.

speedy_vinter_helsida
manskold_helsida
2020_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

julen_outsider
manskold_outsider
nrh
kristina_outsider
speedy_vinter2020_outsider
swedol_outsider
budget_outsider
meko_outsider
ridskola_2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
centrum_sommar_out