sommar
Foto: Arkiv/Jamshid Jamshidi

Störningar i tågtrafiken

Flera tåg till och från Märsta har ställts in sedan lunchtid på grund av ett elfel.

marstakalaset_artikel

Pendeltåg och regionaltåg trafikerar inte Märsta enligt ordinarie tidtabell på grund av ett elfel meddelar Trafikverket. Ersättningsbussar har satts in och tågen går enbart halvtimmestrafik. Prognos för när felet kan vara åtgärdat är till klockan 19.00. SL uppmanar resenärer att ha koll på aktuella tider via SL-appen eller hemsidan.

tonårsmordet

Pappan: Ingen letade efter Asad

Nyheter Polisen kritiseras av föräldrarna till den mördade Asad Ali som hittades i Valstas elljusspår i vintras: - Varför letade ingen efter min son, frågar sig pappan Arsad Khan i ett reportage i Dagens Nyheter.

sommar
EXTRA

Pojke rånades i Valsta

Blåljus En pojke rånades under kvällen i Valsta av flera personer: - Han blev av med klocka, halskedja och mobiltelefon, säger Anna Westberg, presstalesperson vid Polisens ledningscentral.

sommar_centrum
arlanda_golf_juli
colorama_april2
marstakalas_helsida
kontor_thaifong

Kommunen avser upphandla särskilt boende

Nyheter Sigtuna kommun avser att teckna platser för särskilt boende i Sigtuna stadsängar där Vardaga etablerar: - Bedömningen är att kommunen kommer att behöva utnyttja ett 10-tal platser initialt med möjlighet att utöka med ytterligare 5-10 platser, kanske redan nästa år. Med detta känner vi i förvaltning och nämnd oss väldiga nöjda och trygga med situationen just nu, säger äldre- och omsorgsnämndens ordförande Karsten Bjärbo (KD)

sigtunavatten_standard
happyhomes_2019
ica_valsta_choklad
nrh
defacto_outsider
arlanda_golf_juli2_outsider
colorama_april
sportfiske_sommar
connys