centrum_host
Foto: Pressbild/SL

Störningar i tågtrafiken fram till torsdag morgon

Det har varit stora störningar i tågtrafiken mellan Stockholm-Märsta under morgonen.

Sedan 6-tiden i morse har det varit störningar i pendeltågstrafiken mellan Märsta-Stockholm på grund av växelfel i Väsby. Tåg söderut stannar inte i Rotebro och Norrviken, istället får man hoppa på tåg norrut i Sollentuna. SL har även ställt in flera avgångar under morgonen. SJ och Arlanda Express har också drabbats av störningen och ställt in avgångar. Problemet kommer att pågå fram till torsdag morgon.

defacto_mustach_helsida
Extra

uppdaterad Skjutning mot restaurang

Nyheter Ett område på Sätuna spärrades av för teknisk undersökning under dagen: - Det har hittats skotthål på en fasad, säger Anna Westberg vid Polisen ledningscentral.

fme_oktober
greeknighthelsida

Fler skrivs in på Storboda

Nyheter Det är fullt på Kriminalvårdens anstalter i länet vilket gör att Storboda i Rosersberg utökat kapaciteten i enkelrum till dubbelrum.

centrum_host_helsida
sigtunavatten_standard

Så hittar du rätt vinterdäck

Nyheter Det är snart 1:a december och då blir det lag på vinterdäck om vinterväglag råder: - Kör du utan vinterdäck och åker fast är böteslappen dryga 1200 kronor, berättar Jorge Castro, marknadschef på lokala ABS Wheels.

happyhomes_2019

Bilbrand i Norrbacka

Blåljus En bil brann i Norrbacka under natten:- Det är någon form av tillgreppsförsök som ligger bakom, säger Anders Bryngelsson, presstalesperson vid Polisens ledningscentral.

agy_oppethus
ica_oktober
agy_oppethus_outsider
nrh
greeknight_outsider
colorama_april2
connys