defacto_pan
Foto: Daniel Iskander

Stormvarning uppgraderas

SMHI uppgraderar stormen drar in under kvällen och natten till Klass 2.

marstakalaset_artikel

Klass 2-varning är utfärdat för Stockholms lön utom Roslagskusten med anledning av den storm som väntas dra in under natten, mycket hårda nordliga vindar kommer in som är mellan 21-24 meter/sekund, tillfälligt kan det blåsa över 25 m/s, främst öster om Stockholm stad, under natten kommer även snöbyar. Klass 2 innebär risk för skador på byggnader och saker flyger iväg, även risk för skador på skog och störningar i trafik samt el- och teleförsörjning.

happyhomes_2019
sommar
marstakalas_helsida
tonårsmordet

Pappan: Ingen letade efter Asad

Nyheter Polisen kritiseras av föräldrarna till den mördade Asad Ali som hittades i Valstas elljusspår i vintras: - Varför letade ingen efter min son, frågar sig pappan Arsad Khan i ett reportage i Dagens Nyheter.

EXTRA

Pojke rånades i Valsta

Blåljus En pojke rånades under kvällen i Valsta av flera personer: - Han blev av med klocka, halskedja och mobiltelefon, säger Anna Westberg, presstalesperson vid Polisens ledningscentral.

colorama_april2
defacto_helsida
sigtunavatten_standard
sommar_centrum
ica_valsta_choklad
kontor_thaifong

Kommunen avser upphandla särskilt boende

Nyheter Sigtuna kommun avser att teckna platser för särskilt boende i Sigtuna stadsängar där Vardaga etablerar: - Bedömningen är att kommunen kommer att behöva utnyttja ett 10-tal platser initialt med möjlighet att utöka med ytterligare 5-10 platser, kanske redan nästa år. Med detta känner vi i förvaltning och nämnd oss väldiga nöjda och trygga med situationen just nu, säger äldre- och omsorgsnämndens ordförande Karsten Bjärbo (KD)

Kosten största boven till övervikt hos barn

Nyheter märsta.nu kunde i helgen rapportera om att övervikt och fetma ökar bland barnen i kommunen, men det är inte brist på fysisk aktivitet som är problemet utan kosten.

arlanda_golf_juli2_outsider
connys
colorama_april
nrh
defacto_outsider
sportfiske_sommar