panorama
Foto: Rosersbergs IK

Stormatch för RIK

Rosersbergs IK spelar kanske sin största match någonsin då man går in i Svenska Cupen ikväll.

Efter segern i Upplandscupen i höstas så går Rosersbergs IK in i Svenska Cupen mot Stockholm Internazionale som spelar i Division 2. RIK går som tåget i femman och har en hel del spelare med rutin från spel högre upp, som Rasums Edin, Fredrik ”Mulle”  Lindberg, Jacob Gustafsson och Andreas Munter.

FC Stockholm Internazionale tränas av Johan Mjällby och i laget finns bland annat Mani Tourang och Joel Rajalakso som spelat allsvensk fotboll en gång i tiden. Stockholmarna är trea i Division 2 Norra Svealand med fyra segrar och en oavgjord på fem matcher. Bara 50 åskådare tillåts innanför stängslet på konstgräset i Rosersberg. Dock kan man se matchen online via FC Stockholm Internazionales tv-kanal.

corner_helsida
centrum_helsida2020
2020_helsida
boisigtuna
helgens matcher

Viktiga matcher i trean och femman

Fotboll FC Arlanda och Rosersbergs IK har viktiga matcher där avancemang eller potentiellt avancemang står på spel nu när serierna är inne på sina sista omgångar,

connys_helsida
happyhomes_sommar2020
festspec_host2020_helsida
helsida
helgens matcher

Helgens matcher: Derby i Division 6

Fotboll Det är toppmöte i Division 6 där MärstaIK2 och FC Arlanda2 möts. Märsta IK spelade hemma på fredagskvällen och FC Arlanda tar sig an Vallentuna på lördag eftermiddag.

defacto_helsida
swedol_outsider
festspec_host2020_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh
sigtuna_vatten_outsider
corner_outsider