center_pan21
Foto: Rosersbergs IK

Stormatch för RIK

Rosersbergs IK spelar kanske sin största match någonsin då man går in i Svenska Cupen ikväll.

centrum_artikel

Efter segern i Upplandscupen i höstas så går Rosersbergs IK in i Svenska Cupen mot Stockholm Internazionale som spelar i Division 2. RIK går som tåget i femman och har en hel del spelare med rutin från spel högre upp, som Rasums Edin, Fredrik ”Mulle”  Lindberg, Jacob Gustafsson och Andreas Munter.

FC Stockholm Internazionale tränas av Johan Mjällby och i laget finns bland annat Mani Tourang och Joel Rajalakso som spelat allsvensk fotboll en gång i tiden. Stockholmarna är trea i Division 2 Norra Svealand med fyra segrar och en oavgjord på fem matcher. Bara 50 åskådare tillåts innanför stängslet på konstgräset i Rosersberg. Dock kan man se matchen online via FC Stockholm Internazionales tv-kanal.

2020_helsida
mp_host_helsida

Nilsson stannar i Skånela

Handboll Skånelas trotjänare Marcus Nilsson förlänger kontraktet med moderklubben: - Det var ett enkelt beslut, säger Nilsson i en kommentar.

defacto_helsida
dack-helsida
herrallsvenskan

Heroisk vändning när Skånela vann

Handboll Skånela svarade för en heroisk vändning mot OV efter underläge i paus med sex bollar: - Vi skulle gå in som hungriga tigrar men gick in som tama får, sa tränare Jimmy Karlsson om starten.

damallsvenskan

Skånela föll trots 31 mål

Handboll Skånela som inlett Damallsvenskan tungt noterade ett tredje nederlag i Vikingahallen mot OV Helsingborg: - Idag tycker jag att vi på allvar har möjlighet att vinna, sa tränare Fredrik Söderberg Wernheim efter matchen.

happyhomes_sommar2020
connys_helsida
helsida_var2021
Extra

F14 vidare i USM

Handboll Skånelas F14-lag är vidare i USM efter tre klara segrar hemma i Vikingahallen.

centrum_helsida2020
bostad_helsida

Märsta Syrianska FC klarade kontraktet

Fotboll Det krävdes en enda seger för att Märsta Syrianska FC skulle hålla sig kvar, den kom i sista omgången mot Persien: - Känns väldigt skönt att vi kunde säkra kontraktet i femman inför nästa säsong, säger tränaren Abu Khan.

division 4

Bygdens lag utanför kvalet

Fotboll Det såg ljust ut på förhand i Division 4 för RIK men när domarna blåst samtliga matcher stod det klart att RIK slutar femma och Märsta IK fyra.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

nrh
ridskola_2020_outsider
dack-outsider
bostad_outsider
centrum_sommar_out
connys
sigtuna_vatten_outsider
mp-outsider
swedol_outsider