defacto_pan2020

Storförlust för Wings

Wings åkte på en storförlust mot Strömsbro och det lutar allt mer åt att Wings får kvala sig kvar i serien.

centrum_artikel

Tabellettan Strömsbro gjorde processen kort med Wings, redan efter första perioden var det 4-0 till gästerna på resultattavlan i Pinbackshallen. Andra perioden blev mållös men tredje vann Strömsbro med 4-2 och därmed blev det 8-2 till dem. Wings mål gjordes av Sebastian Lindström och Pontus Andersson.

Det ser nu mörkt ut för Wings som är nästjumbo, man har fem poäng upp till säker mark, dock är det 14 matcher kvar att spela och mycket kan hända. Sju lag ska skickas ur Division 1 ner till Division 2 och det sker utan kval mot Division 2-lag.

ridskola2020_helsida

Clara till topplag i SHE

Handboll Skånelas Clara Pettersson Bergsten är klar för SHE-tvåan Skuru: - Vi är både stolta och glada för Claras skull och önskar henne stort lycka till och tackar för dina insatser i den röda tröjan, skriver Skånela på sin hemsida.

meko_helsida
hockeyettan

Wings på säkrare mark

Ishockey Wings vann på fredagskvällen mot Segeltorp med 5-3: - Vi krigade i sista perioden, säger lagledare Peter Mattsson till märsta.nu

centrum_helsida2020
defacto_helsida
speedy_vinter_helsida

Klart: Karlsson stannar

Handboll Jimmy Karlsson kvarstår i Skånela IF: - Jag trivs jättebra i klubben och med killarna i laget så jag ser fram emot två säsonger till, säger Karlsson i ett uttalande.

happyhomes_sommar2020
2020_helsida
coronapandemin

Äldre ungdomar får idrotta igen

Sport Ungdomar födda 2002 eller tidigare får nu träna igen efter nya rekommendationer från FHM.

Malin till landslaget

Fotboll Förre märstabon Malin Broberg har tagits ut till landslaget i Futsal: - Det är en ära att bli kallad till landslaget, säger Malin till märsta.nu

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

speedy_vinter2020_outsider
meko_outsider
centrum_sommar_out
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
nrh