sommar
Foto: Magnus Granhagen

Storförlust för Märsta IK

Märsta IK förlorade stort mot tabellettan Fanna och är nästjumbo i tabellen.

Det går tungt för MIK i trean, på lördagen kom sjunde förlusten på tolv matcher, serieledande Fanna vann med 4-1, Fanna ledde med 4-0 efter drygt 55 minuter. MIK:s mål gjordes av Issa Issa i 73:e minuten. En match återstår innan sommaruppehållet då MIK tar emot Västerås IK på Midgårdsvallen på onsdag kväll. Märsta är illa ute och parkerar som nästjumbo. En seger skulle dock kunna föra upp dem på kvalplats innan sommarlovet.

sommar_centrum
happyhomes_2019

Lokalt lag vann spansk turnering

Fotboll FC Arlanda P06 vann under torsdagen en internationell spansk turnering: - En superbra turnering där vi spelat fin fotboll och kunnat ha riktigt roligt tillsammans som ett lag, säger tränaren Elias Bagdo.

bonava_juli_hel
sommar

Wallin till U19 VM

Handboll Skånelas Isac Wallin har tagits ut till landslagstruppen som ska spela SOC i Danmark och U19 VM.

sigtunavatten_standard
defacto_helsida
EXTRA

Domare slagen under match i Odensala

Fotboll En domare fick på måndagskvällen motta ett slag i ansiktet av en spelare i Wigör2 i samband med Division 7-matchen Wigör2-Procyon2: - Att med våld ge sig på motståndare, domare eller medspelare är inte accepterat på någon nivå, skriver föreningens ordförande Marianne Isoz Henriksson i ett facebookinlägg.

arlanda_golf_juli
colorama_april2

Premiär för FC Arlandas fotbollsskola

Fotboll FC Arlanda höll sin första fotbollsskola den gångna veckan: - Det var en bra start med drygt 30 barn som tränade i fyra dagar, berättar Eddie Khalaf, ansvarig för fotbollsskolan

ica_valsta_choklad

Kommunens personalklubb på internationell turnering

Fotboll Sigtuna kommuns personalklubb har varit i Prag för att spela i en av Europas största amatörcuper i fotboll: - Det här var första året som vi deltog och sammanfattningsvis så var det väldigt lyckat, säger personalklubbens ordförande Erik Aravena Valencia.

colorama_april
nrh
bonava_juli_outsider
connys
sportfiske_sommar
defacto_outsider
arlanda_golf_juli2_outsider