bostadsformedling
Foto: Magnus Granhagen

Storförlust för Märsta IK

Märsta IK förlorade stort mot tabellettan Fanna och är nästjumbo i tabellen.

centrum_artikel

Det går tungt för MIK i trean, på lördagen kom sjunde förlusten på tolv matcher, serieledande Fanna vann med 4-1, Fanna ledde med 4-0 efter drygt 55 minuter. MIK:s mål gjordes av Issa Issa i 73:e minuten. En match återstår innan sommaruppehållet då MIK tar emot Västerås IK på Midgårdsvallen på onsdag kväll. Märsta är illa ute och parkerar som nästjumbo. En seger skulle dock kunna föra upp dem på kvalplats innan sommarlovet.

sommar_sigtuna2020
defacto_helsida
speedy_helsida
centrum_helsida2020
premiärextra

Philip leder nya unga MIK

Fotboll Philip Alouch tar över Märsta IK:s seniorlag som spelar i Division 4 denna säsong: - När man går på Märsta IK:s hemmamatcher ska man kunna heja på spelare från kommunen. Vi har en fantastisk återväxt på ungdomssidan där flera spelare är med i Upplands distriktslag samt uttagna till Svenska landslagets olika uttagningsläger, säger Philip till märsta.nu

marina_helsida
2020_helsida
studeravidare_helsida
EXTRA

Dagge Lundin tar över Skånelas rival

Handboll Skånelaiten Dagge Lundin som tränat Uppsala HK tar över Rimbo i Allsvenskan: - Jag har alltid varit lite lockad av vad som är hemligheten i Rimbo, säger Dagge i en intervju med Norrtälje tidning.

brobygget_helsida_valsta

Nu byggs Bike Arena

Sport Sigtuna Bike Arena byggs i Sigtuna stadsängar sedan Internationella arvsfonden gått in med fem miljoner i projektet.

spedition_sigtuna
connys_helsida

Wingslag städade rent i Märsta

Ishockey Wings Team 07 var med och städade i Märsta som en del av uppdraget Städa Sverige: - Just nu jobbar vi mycket i laget med olika aktiviteter som ger en pengar till lagkassan, då laget i januari 2021 ska åka på världens största ishockeyturnering för ungdomar i Göteborg 2-5/1 2021 så till detta går pengarna som vi tjänar på detta, berättar lagledare Catrine Wisemark.

landsbygd_sigtuna_helsida
happyhomes_sommar2020
swedol_outsider
marina_outsider
sigtuna_natur_sommar_outsider
brobygget_midgard_outsider
nrh
speedy_outsider
ridskola_2020_outsider
kaa_outsider
brobygget_outsider_valsta
sigtuna_vatten_outsider
landsbygd_sigtuna_outsider
studeravidare_outsider
centrum_sommar_out