center_pan21

Storförlust för FC Arlanda

Trots comeback från Jean Marc Antersijn så blev det nederlag med hela 7-0 mot Karlberg för Arlanda som nu är cementerade i botten.

I omstarten av Division 2 så blev det på värsta tänkbara sätt. FC Arlanda som värvat in två nya spelare och fick tillbaka landslagsmålvakten Jean Marc Antersijn från VM-kval åkte på 0-7 mot Karlberg. Dock saknades Maik Aslan i backlinjen och han behövs säkerligen i upplandsderbyt mot Enköping på onsdag i Märsta.

Arlanda hade underläge med uddamålet i paus, 0-1. Men i andra var det proppen ur för hemmalaget Karlberg. Sex bollar fick Antersijn plocka ut från nätmaskorna, varav fyra sista 7-8 minuterna (!). Chans till revansch redan om några dagar, klockan 19.45 är det avspark i derbyt. Det är ett jumbomöte som Arlanda måste vinna, annars kan man vara långt långt efter lagen ovanför strecket, även om det återstår 17-18 matcher att spela.

eldsjal-helsida
fotbollssvepet

Så gick det för bygdens lag

Fotboll Bara en vecka återstår av seriespelet i de flesta serier. Här är resultaten för bygdens lag från den gångna helgen.

andersojag
happyhomes_sommar2020
division 2

Ytterligare ett tungt nederlag

Fotboll FC Arlanda åkte på ännu ett tungt nederlag i Division 2 och degraderingen kommer snart vara ett faktum både i teorin och praktiken.

herrallsvenskan

Skånela vann premiären

Handboll Skånela vann premiären av Herrallsvenskan med 34-29 efter en stark första halvlek: - Fem mål upp på Varberg är vi nöjda med, fram för allt vår första halvlek, sa tränare Jimmy Karlsson.

helsida_var2021
coronakrisen

Satsar på sportis för att locka ungdomarna till idrotten

Sport Taxorna inom kultur- och fritidsverksamheten höjs inte för 2022: - Fokus för nästa år är att fortsätta stötta föreningarna att få tillbaka de medlemmar som lämnat verksamheterna under pandemin, säger Lars Björling (SfS), ordförande i kultur- och fritidsnämnden.

centrum_helsida2020
mp_host_helsida
connys_helsida
defacto_helsida
bostad_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll FC Arlanda spelar igen efter covidutbrott. I Division 4 är det tidig seriefinal mellan Unik-Rosersbergs IK.

2020_helsida
division 4

RIK serieledare efter seger mot Rasbo

Fotboll Rosersbergs IK bjöd in till fest på hela Råberget och man mötte även Rasbo där det blev seger med 4-1: - Vi hade både Munther och Mulle borta så kanske inte den bästa matchen men tre poäng och viktiga poäng, säger tränare Stefan Lundqvist.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

andersojag_outsider
bostad_outsider
eldsjal-outsider
ridskola_2020_outsider
connys
swedol_outsider
nrh
sigtuna_vatten_outsider
mp-outsider
centrum_sommar_out