moderater_pan_sommar

Storförlust för FC Arlanda

Trots comeback från Jean Marc Antersijn så blev det nederlag med hela 7-0 mot Karlberg för Arlanda som nu är cementerade i botten.

panorama_centrum

I omstarten av Division 2 så blev det på värsta tänkbara sätt. FC Arlanda som värvat in två nya spelare och fick tillbaka landslagsmålvakten Jean Marc Antersijn från VM-kval åkte på 0-7 mot Karlberg. Dock saknades Maik Aslan i backlinjen och han behövs säkerligen i upplandsderbyt mot Enköping på onsdag i Märsta.

Arlanda hade underläge med uddamålet i paus, 0-1. Men i andra var det proppen ur för hemmalaget Karlberg. Sex bollar fick Antersijn plocka ut från nätmaskorna, varav fyra sista 7-8 minuterna (!). Chans till revansch redan om några dagar, klockan 19.45 är det avspark i derbyt. Det är ett jumbomöte som Arlanda måste vinna, annars kan man vara långt långt efter lagen ovanför strecket, även om det återstår 17-18 matcher att spela.

connys_helsida
pantamera_avc_helsida
division 4

Ny hemmaseger för MIK

Fotboll MIK tog tre viktiga poäng hemma mot BKV Norrtälje2: - Tre viktiga poäng och nästa match är borta mot Palestinska FF på måndag kväll, skriver MIK på Instagram.

centrum_sommar2022_helsida
social_helsida
mote_helsida
mp_helsida_april
defacto_helsida
kso_helsida
helsida_sfs

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

swedol_outsider
mote_outsider
mp_outsider2022
connys
centrum_sommar_outsider2022
nrh
moderat_outsider
sfs_out
outsider_social
pantamera_out
kso-duell_out
ridskola_2020_outsider