fastpartner_sommar2

Storförlust för FC Arlanda

FC Arlanda var inte redo för spel när fyran startade om för deras del på tisdag kväll. Rimbo vann med klara 4-0: - Vi tar förlusten och går vidare, säger Eddi Khalaf, sportchef.

FC Arlanda saknade 4-5 man när de begav sig de fyra milen till Rimbo för spel på Arkadiens IP. Men matchen var bara drygt tio minuter gammal när målvakten Magomed Abdurahmanov fick plocka ut den första bollen i målet. Det var stundtals grinigt och bryskt på planen i den första och Rimbo sköt in både 2 och 3-0 innan paus. Totalt delade domaren även ut fem gula kort i första, varav två till Arlanda.
– De var väldigt fysiskt och de satsade hårt mot våra spelare i varje duell, berättar sportchefen Eddi Khalaf.

Matchen verkade avgjord i paus men Rimbo var inte nöjda utan fortsatte med sitt fysiska spel mot Arlanda som ville spela av matchen. Matchens sista mål kom med tio minuter kvar och därmed fick Arlanda inkassera en bitter förlust i omstarten av serien. Nederlaget gör även att man tappar på toppen, nu är det fem poäng upp till Kåre efter tolv omgångar.

Noterbart är att Gamla Upsala2 utgått, därmed har alla resultat mot det laget strukits. Närmast väntar match på lördag klockan 17.30 hemma mot Sunnersta.

steningeslottsommar

Tony fortsätter karriären i Almtuna

Ishockey Tony Mårtensson ger inte upp karriären utan fortsätter i Almtuna efter att ha spelat i Linköping den gångna säsongen: - Jag flyttade till Gävle och Brynäs när jag skulle fylla 20 år, efter 18 säsonger på vift så kändes det nu rätt att flytta hem till Sigtuna igen, säger Tony i ett pressmeddelande.

socialutmarkelse
division 3

Märsta IK tappade viktiga poäng

Fotboll Märsta IK åkte överraskande på en förlust mot Västerås IK: - Vi spelar bra i första men de straffar oss i andra, säger tränare Kaj Eskelinen.

sportfiskebanner2
happy_homes_juli
sap_valet2018

Talanger till Utvecklingslägret i Halmstad

Fotboll Märsta IK skickar Benjamin Suskic och Linnea Wennerg till Halmstad för att representera Uppland i utvecklingslägret: - Kul för Märsta IK att två spelare som är fostrade i MIK sen fotbollsskolan nu kommit så långt i sin utveckling.

division 3

FC Arlanda byter tränare

Fotboll FC Arlanda byter tränare efter tio omgångar i serien när man parkerar på nedflyttningsplats:- Föreningen tackar Milos och Dragomir för deras tid, där de visat ett stort hjärta och hängivenhet mot föreningen, skriver FC Arlanda i ett uttalande.

EXTRA

Föräldern: Inga rasistiska sånger

Fotboll Nu träder en förälder fram i den förening vars lag ska ha sjungit rasistiska ramsor i samband med Roslagscupen fram och dementerar vad som framkommit: - Det fanns ingen rasism i vårt samtal i lördags. Det sjöngs inga rasistiska sånger. Min egen son fanns på planen, ett barn med en afrikansk pappa, skriver föräldern i ett mail till märsta.nu

nfc_vinter
outsider_moderat
Norra Redovisningshuset
yearlingsales
objekt2
sap_outsider
sigtunavatten_standard
vuxentutbildning
val2018
veterankraft_standard
outsider_defacto
connys
objekt3
forskontor
objekt4