marstac_aug

Storförlust för FC Arlanda

FC Arlanda var inte redo för spel när fyran startade om för deras del på tisdag kväll. Rimbo vann med klara 4-0: - Vi tar förlusten och går vidare, säger Eddi Khalaf, sportchef.

sommar

FC Arlanda saknade 4-5 man när de begav sig de fyra milen till Rimbo för spel på Arkadiens IP. Men matchen var bara drygt tio minuter gammal när målvakten Magomed Abdurahmanov fick plocka ut den första bollen i målet. Det var stundtals grinigt och bryskt på planen i den första och Rimbo sköt in både 2 och 3-0 innan paus. Totalt delade domaren även ut fem gula kort i första, varav två till Arlanda.
– De var väldigt fysiskt och de satsade hårt mot våra spelare i varje duell, berättar sportchefen Eddi Khalaf.

Matchen verkade avgjord i paus men Rimbo var inte nöjda utan fortsatte med sitt fysiska spel mot Arlanda som ville spela av matchen. Matchens sista mål kom med tio minuter kvar och därmed fick Arlanda inkassera en bitter förlust i omstarten av serien. Nederlaget gör även att man tappar på toppen, nu är det fem poäng upp till Kåre efter tolv omgångar.

Noterbart är att Gamla Upsala2 utgått, därmed har alla resultat mot det laget strukits. Närmast väntar match på lördag klockan 17.30 hemma mot Sunnersta.

varumarke_defacto_sommar
sommar

Skånela vann mot RP

Handboll Skånela matchar vidare inför säsongen och gjorde på lördagen processen kort mot ett redan slutkört RP som spelat match före: - Den här resan blev inte alls vad vi hade hoppats på. Jag tycker inte RP bjöd upp till match. Vi hade hellre sett ett bättre motstånd nu när vi åker så pass långt. Men det är inte mycket vi kan göra något åt utan bara att gilla läget, uppger tränare Jesper Östlund för Barahandboll.

Karim visade vägen för FC Arlanda

Fotboll Glödhete Karim Yaghlaji visade vägen mot Upsala IF på lördag förmiddag när FC Arlanda vann med 4-0: - Killarna gör en mycket bra och stabil insats idag, kommenterar sportchef Eddi Khalaf.

brookevent

MIK vinnare i DM-final

Fotboll Märsta IK hade två lag i DM och kom hem med en segrare och en silvermedaljör: - Märsta IK är stolta över att vi har flera årskullar som tillhör de bästa lagen i distriktet och det visar att vi arbetar rätt med vår spelfilosofi, säger tränare Joakim Folmer-Hansen

William hemma i Pinbackshallen

Ishockey William Karlsson har varit hemma i Pinbackshallen under dagar och kört igång med sin isträning. På fredagen fick han även passa på att träffa yngre hockeyspelare och skriva autografer - Känns bra och roligt att vara här, sa han efter passet.

Stor ridtävling intar Rävsta

Ridning I helgen arrangerar Märsta Ridklubb Märsta Equestrian Dressage by Hööks: - Vi har jobbat för fullt att fixa iordning anläggningen för att välkomna alla tävlingsekipage och besökare. Det känns jättekul och spännande och vi hoppas att vi får många besökare, säger Anita Stockfors på Märsta Ridklubb.

Helgens matcher

Fotboll Denna helg är det mest bortamatcher för bygdens främsta lag. Märsta IK, FC Arlanda och Rosersbergs IK Dam spelar samtliga på bortaplan. Likaså Rosersbergs IK i femman.

FC Arlanda2 vann hett derby

Fotboll FC Arlanda2 sprattlade till i sjuan och slog ettan Wigör på tisdagskvällen med 3-2: - De skapade fler chanser än oss men synd att det avgörande 3-1 var offside och dessutom var bollen en bra bit över kortlinjen, men sånt jämnar ut sig under en säsong, säger Wigörs tränare Jerry Ljungkvist.

Skånela flyttar upp talanger

Handboll Skånela IF har flyttat upp och gett fyra spelare ur ungdomsverksamheten A-lagskontrakt: - Jag tror stenhårt på dessa killar och det ska bli oerhört kul och inspirerande att få jobba med dem denna säsongen, kommenterar tränare Jimmy Karlsson på Skånelas hemsida.

fotbollssvepet

Så gick det i helgen

Fotboll Flera lokala vinnare har nu chans att bli seriesegrare. Wigör toppar sin serie medan Rosersbergs IK är tvåa.

Wings föll i försäsongspremiären

Ishockey Västerås IK vann mot Wings i försäsongspremiären med 3-1: - Vi levererar en godkänd insats i första perioden, lyckas med mycket med tanke på den korta träningsvecka som vi har haft, säger tränare Björn Lidström

standard_ridskola
laudonsvag3a
lions_standard
Norra Redovisningshuset
colorama_jan
cricketklubben
standard
stationsgatan21a
Festspecialisten – Standard
connys
sommar
standard
sfssommar
Frisyr – Standard
uttervagen