moderaterna_feb

Storförlust för FC Arlanda

FC Arlanda var inte redo för spel när fyran startade om för deras del på tisdag kväll. Rimbo vann med klara 4-0: - Vi tar förlusten och går vidare, säger Eddi Khalaf, sportchef.

FC Arlanda saknade 4-5 man när de begav sig de fyra milen till Rimbo för spel på Arkadiens IP. Men matchen var bara drygt tio minuter gammal när målvakten Magomed Abdurahmanov fick plocka ut den första bollen i målet. Det var stundtals grinigt och bryskt på planen i den första och Rimbo sköt in både 2 och 3-0 innan paus. Totalt delade domaren även ut fem gula kort i första, varav två till Arlanda.
– De var väldigt fysiskt och de satsade hårt mot våra spelare i varje duell, berättar sportchefen Eddi Khalaf.

Matchen verkade avgjord i paus men Rimbo var inte nöjda utan fortsatte med sitt fysiska spel mot Arlanda som ville spela av matchen. Matchens sista mål kom med tio minuter kvar och därmed fick Arlanda inkassera en bitter förlust i omstarten av serien. Nederlaget gör även att man tappar på toppen, nu är det fem poäng upp till Kåre efter tolv omgångar.

Noterbart är att Gamla Upsala2 utgått, därmed har alla resultat mot det laget strukits. Närmast väntar match på lördag klockan 17.30 hemma mot Sunnersta.

februari

Dubbla seriesegrar för Arlanda

Gatsmart Arlanda IBK:s representationslag vann sina respektive serier och nu har man även gjort klart med en långsiktig lösning för juniorverksamheten med en ny tränare.

foretagarlunch

FC Arlanda vann efter två oavgjorda

Fotboll FC Arlanda mötte Ängby på lördagen och vann med 1-0 efter mål av Aleksander Jovanovic: - Vi gör en bra laginsats idag och jag är säker på att vi kommer att vara redo när serien börjar i april, säger lagkapten Michael Aslan.

pedagog2018
EXTRA

Äkta hattrick av Wille

Ishockey William Karlsson slog till med ett äkta hattrick under söndagskvällen: - Det känns rätt coolt, det måste jag erkänna, säger han till Sportbladet efter 4-0-segern mot Calgary.

Allsvenskan

Skånela får kvala sig kvar

Handboll Skånela får kvala sig kvar i Allsvenskan, det står klart sedan man förlorat mot AIK. Inte heller en seger hade hjälp då Spårvägen kryssade mot OV Helsingborg: - Vi ville ha två poäng för att komma stärkta till kvalet. jättetråkigt att vi inte levererar, sa tränare Fredrik "Chippen" Söderberg efter matchen.

aretsforetag
forskontor
kvaljakten!

Skånela körde över tabelltvåan

Handboll Man kom inte till Märsta för att spela av matchen var beskedet från Varbergs tränarstab inför matchen, men Skånela vann klart i det som kan vara assisterande tränare Jesper Östlunds sista match i Vikingahallen: - Det är en fantastisk insats av hela laget och vi gör det vi ska, säger Östlund till märsta.nu efteråt.

Kvaljakten!

Ödesmatch för Skånela ikväll

Handboll Skånela möter Varberg i en ödesmatch ikväll. Förlust och kvalschansen är borta: - Hela veckan har självklart fokuserats på att vara så förberedda taktiskt, mentalt och fysiskt som möjligt inför kvällens match, uppger tränare Jimmy Karlsson för Skånelas hemsida.

video

Wille närmar sig 40 mål

Ishockey I natt slog han till igen och nu närmar sig William Karlsson 40 mål i NHL: - Men jag tänker inte på den siffran ännu. Nu är siktet inställt på 37. Sedan får vi se, säger wingsfostrade Karlsson till Sportbladet.

Kaptenen stannar i Skånela

Handboll Förlängningarna i Skånela kommer i rasande tempo och på bara en veckas tid har man gjort klart med flera nyckelspelare, nu har även kaptenen Isak Nielsen kritat på ett nytt kontrakt.

objekt3
Festspecialisten – Standard
standard_ridskola
Norra Redovisningshuset
sigtunavatten_standard
matcher_skanela
outsider_defacto
sangensemble
standard_start
nfc_vinter
objekt2
objekt4
veterankraft_standard
standard
vuxentutbildning