varumarke_defacto_sommar

Storförlust för FC Arlanda

FC Arlanda var inte redo för spel när fyran startade om för deras del på tisdag kväll. Rimbo vann med klara 4-0: - Vi tar förlusten och går vidare, säger Eddi Khalaf, sportchef.

marstac_aug

FC Arlanda saknade 4-5 man när de begav sig de fyra milen till Rimbo för spel på Arkadiens IP. Men matchen var bara drygt tio minuter gammal när målvakten Magomed Abdurahmanov fick plocka ut den första bollen i målet. Det var stundtals grinigt och bryskt på planen i den första och Rimbo sköt in både 2 och 3-0 innan paus. Totalt delade domaren även ut fem gula kort i första, varav två till Arlanda.
– De var väldigt fysiskt och de satsade hårt mot våra spelare i varje duell, berättar sportchefen Eddi Khalaf.

Matchen verkade avgjord i paus men Rimbo var inte nöjda utan fortsatte med sitt fysiska spel mot Arlanda som ville spela av matchen. Matchens sista mål kom med tio minuter kvar och därmed fick Arlanda inkassera en bitter förlust i omstarten av serien. Nederlaget gör även att man tappar på toppen, nu är det fem poäng upp till Kåre efter tolv omgångar.

Noterbart är att Gamla Upsala2 utgått, därmed har alla resultat mot det laget strukits. Närmast väntar match på lördag klockan 17.30 hemma mot Sunnersta.

defacto_panorama_boka_mote
extra

MIK Dam får friplats i fyran

Fotboll Märsta IK dam förlorade sina två kvalmatcher till Division 4 men får ändå en friplats då Vaksala dragit sig ur serien 2018: - Glada miner och firande kommer det nu bli. Nu kommer det satsas rejält inför nästa säsong och där truppen söker efter fler spelare som vill vara med på resan i Div 4. Stolta ledare och spelare kan summera en fantastisk säsong och glädjas åt att nästa år få chansen att leverera fin fotboll mot andra lag i Uppland, säger Joakim Folmér-Hansen, ledare.

forskontor

Hattrick av Levén

Innebandy Rosersbergs IK ångar på i ettan och noterade femte raka segern i helgen borta mot Björklinge i IFU Arena.

happy_homes_sommar
Skånela-Önnered

”Magisk” första bäddade för seger

Handboll Skånela kammade hem en viktig seger mot Önnered hemma i Vikingahallen på lördagen: - Många gör en bra match, nu har vi rett ut stormen lite, sa tränaren Jimmy Karlsson efter matchen.

skånela-kärra

Oavgjort i sista sekunden

Handboll Det var dramatiskt värre när Skånela mötte Kärra, först i sista sekunden satte Veronica Vislander 24-24 och räddade en poäng: - Vi vann verkligen en poäng, sa tränare Fredrik ”Chippen” Söderberg efter matchen.

Ungdomar startar upp Märsta Syrianska FC

Fotboll Märsta Syrianska startas upp av några ungdomar i kommunen: - Vi är ett gäng ungdomar som tagit tag i det här och tills seriestarten 2018 ska vi ha ett lag i Divison 8, så det är full fart framåt, säger Sleyman Moro, en av grundarna.

CCCP vann premiärmatchen

Ishockey CCCP HC premiärvann sin första match i Division 4 Uppland med hela 15-2. Redan ikväll är det hemmapremiär mot Östhammar.

RIK utklassningsvann i derbyt

Sport Rosersbergs IK krossade Grimsta i fredagens derby i ettan: - Otrolig inramning där det är fullsatt i hallen ca 40 min före matchstart. Vår förstafemma är återigen suverän men både andra & tredje femman skapar chans på chans, säger Fredrik Raschke, sportchef.

hockeyettan

Ännu ett nederlag för Wings

Ishockey Wings noterade på söndagen sjätte raka förlusten när Väsby vann med 4-2 i Vilundaparkens ishall: - Vi vill vinna matcher och det här var inte den start som vi hade önskat oss, säger tränare Björn Lidström till Wings facebooksida.

allsvenskan

Första segern för Skånela

Handboll Skånela tog på lördagen sin första seger i denna säsongs Allsvenskan efter klara 29-18 mot Country: - Det var en måstematch för vår del, säger tränare Jesper Östlund.

Derbyseger för Arlanda i U19-kvalet

Fotboll FC Arlanda och Märsta IK möttes i ett hett kval till U19 Allsvenskan på torsdag kväll, det slutade med 3-1 för FC Arlanda: - Rättvis seger som vi kontrollerar matchen igenom, säger sportchefen Eddi Khalaf.

korpentraning
standard_ridskola
borg
matcher_skanela
standard
lillabjorn5
korsbarsvagen1
sbrf2
lions_standard
standard
connys
cricketklubben
oriongatan174
Frisyr – Standard
Festspecialisten – Standard
Norra Redovisningshuset