eurosko_december

Storförlust för FC Arlanda

FC Arlanda var inte redo för spel när fyran startade om för deras del på tisdag kväll. Rimbo vann med klara 4-0: - Vi tar förlusten och går vidare, säger Eddi Khalaf, sportchef.

marstac_aug

FC Arlanda saknade 4-5 man när de begav sig de fyra milen till Rimbo för spel på Arkadiens IP. Men matchen var bara drygt tio minuter gammal när målvakten Magomed Abdurahmanov fick plocka ut den första bollen i målet. Det var stundtals grinigt och bryskt på planen i den första och Rimbo sköt in både 2 och 3-0 innan paus. Totalt delade domaren även ut fem gula kort i första, varav två till Arlanda.
– De var väldigt fysiskt och de satsade hårt mot våra spelare i varje duell, berättar sportchefen Eddi Khalaf.

Matchen verkade avgjord i paus men Rimbo var inte nöjda utan fortsatte med sitt fysiska spel mot Arlanda som ville spela av matchen. Matchens sista mål kom med tio minuter kvar och därmed fick Arlanda inkassera en bitter förlust i omstarten av serien. Nederlaget gör även att man tappar på toppen, nu är det fem poäng upp till Kåre efter tolv omgångar.

Noterbart är att Gamla Upsala2 utgått, därmed har alla resultat mot det laget strukits. Närmast väntar match på lördag klockan 17.30 hemma mot Sunnersta.

dackia_vinter2018
skånela-Bjurslätt

Chippen: De får för lite stryk

Handboll Skånela förlorade hemmamatchen mot Bjurslätt Torslanda: - Vi ger dem för lite stryk, de får åka hem utan blåmärken, tyckte tränare Fredrik ”Chippen” Söderberg.

forskontor

SM-guld till Lilja

kampsport Förra lördagen gick SM i taekwondo och Kim Taekwondo hade fem deltagare i Västerås som kammade hem fyra medaljer inklusive ett guld till Lilja Östervall-Lyngbrant.

FC Arlanda förstärker

Fotboll FC Arlanda har gjort klart med 20-årige anfallaren Aleksandar Jovanovic närmast från Division 1-laget Vasalund.

marknad_steninge
banner_december

Inget VM för Jonas Eriksson

Fotboll Jonas Eriksson får se VM från tv-soffan i Sigtuna, bland de tio europeiska domare som får åka så är hans team inte med: - Ingenting är kommunicerat jag har inte fått veta något officiellt. På internet finns ett dokument med de av Fifa uttagna domarna. Vi var inte med på den listan. Vi har inte hört något av Fifa eller Uefa, säger Jonas till Radiosporten.

farbrorbla_host2017
extra

SOK-möte med Sigtuna

Sport Sveriges Olympiska kommitté ska ha haft ett möte med politiker från bland annat Sigtuna kommun: - Inga kommentarer säger kommunstyrelsens ordförande, Olov Holst (M).

Ystad-Skånela

Förlust mot topplaget

Handboll Skånela förlorade mot tabelltvåan IFK Ystad med 35-28 under söndagen: - Torsk mot ett för dagen tyngre och bättre Ystad. Hem och analysera, förändra och ge dom en rejäl kamp i vikingahallen, twittrar Jesper Östlund, tränare.

Karlsson hyllas av tränare och lagkamrater: ”Kommer vara kvar länge”

Ishockey Inför säsongen var det många av experterna i NHL som inte ens hade märstafödde och wingsfostrade William Karlsson i Vegas trupp, på sin höjd var han ytterforward eller fjärdecenter. Tre månader in i säsongen har han tagit över lagets första kedja och leder interna poängligan tillsammans med kedjekamraten Jonathan Marchessault.

Milos stannar i FC Arlanda

Fotboll FC Arlanda förlänger med sin tränare Milos Ognjenovic: - Vi har jobbat ihop i ett år och byggt upp en mycket positiv relation, en familjär känsla i omklädningsrummet, säger Ognjenovic.

allsvenskan

Oavgjort för Skånela mot Drott

Handboll Trots bara 19 mål bakåt så blev det oavgjort för Skånela mot Drott: - Vi är i en liten downperiod nu, sa tränaren Fredrik Söderberg efter matchen.

Märsta IK vann seriefinal

Fotboll Märsta IK vann seriefinalen på fredagskvällen mot Järnvägens FC med 10-3: - Kul att återigen få se en av de yngre spelarna ta för sig, Mathyo Pato 17 år spelade och gjorde det mycket bra, berättar ledare Joakim Folmer-Hansen.

slutstation
blackfriday
yrkesutbildningen
Norra Redovisningshuset
lindvagen27
nfc_vinter
lions_standard
dogranch
vidargatan7
Festspecialisten – Standard
borg
jul2018
agy2
matcher_skanela
cricketklubben
jul2018
solrosvagen28
connys
julgranshamtning
vanster_mote