defacto_pan2020

Storbrand i fabrik utanför Arlanda

En omfattande brand har brutit ut i Stockholms Takstolsfabrik i Skepptuna.

centrum_artikel

Brandkår larmades om branden vid 4.30-tiden på Skärtorsdagen.
– Det är en fullt utvecklad brand så vi försöker begränsa skadan så att det inte sprider sig till andra byggnader, säger Henrik Jynnesjö, ledningsoperatör vid Storstockholms brandförsvar, till Aftonbladet

Ingen person ska ha skadats och brandkår har lyckats begränsa branden till en av byggnaderna. Som mest hade brandkåren elva enheter på plats ensligt Aftonbladet men nu har man trappat ner insatsen.

ridskola2020_helsida
coronapandemin

Rekordmånga får intensivvård

Notiser I en lägesrapport från Region Stockholm gällande coronapandemin så konstateras att drygt 100 stockholmare är i behov av intensivvård.

sigtunastad_helsida
speedy_vinter_helsida

Resam ger klimat- och energitips

Nyheter Rasam Sheibeh får den nyinrättade tjänsten som energi- och klimatrådgivare i Sigtuna kommun: - Som energiingenjör brinner jag för hållbara energilösningar. Jag kommer att göra mitt yttersta för att hjälpa kommunens invånare att minska sin klimatpåverkan, säger han i ett pressmeddelande.

vardcentral_helsida
defacto_helsida
happyhomes_sommar2020
centrum_helsida2020
connys_helsida
dackskiftarna_helsida
EXTRA

Väsby missnöjda med nya riksintresset

Nyheter Upplands-Väsby kommun är missnöjda med det nya riksintresset för Arlanda: - Trafikverkets utspel om tystare flygplan och bättre möjligheter att bygga nära Arlanda, är ett hån mot Väsbyborna. Samtidigt som de talar om det, driver de på för mer buller över Väsby. Det håller inte ihop, säger oppositionsråd Mathias Bohman (S).

2020_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

nrh
speedy_vinter2020_outsider
ridskola_2020_outsider
vardcentral_outsider
sigtuna_vatten_outsider
dackskiftarna_outsider
sigtunastad_outsider
connys