arlandagk_panorama
Foto: Arkiv/Jamshid Jamshidi

Storbråk vid Märsta station

Ett tiotal personer slogs vi 3-tiden i natt vid Märsta station: - Det finns en identifierad gärningsman, uppger Carina Skagerlind vid Polisens ledningscentral.

centrum_pask

Polis har upprättat en anmälan om misshandel efter storbråket vid Märsta station med ett tiotal personer inblandade. Ordningsvakter var först på plats och försökte avstyra därefter anslöt polispatruller. Ingen person ska ha varit i behov av sjukvård men en anmälan om misshandel är upprättad och det finns även en målsägande.
– Vi har förhört den misstänkte, det verkar vara ett bråk mellan personer som känner varandra, säger Carina Skagerlind presstalesperson vid Polisens ledningscentral.

happyhomes_2019

Telenät stängs ner

Notiser Det gamla kopparnätet som Telia har håller på att stängas ner och 2020 är det delen i Sigtuna som berörs.

colorama_april2
valsta_utveckling

Glad påsk

Notiser Vi på märsta.nu önskar alla våra läsare en glad påsk!

centrum_pask_helsida
sigtunavatten_standard

Kommunens pressansvarige drabbades av blodpropp som 23-åring

Nyheter Sigtuna kommuns pressansvarige Anna Jernberg Carlsson fick blodpropp som 23-åring, nu vill hon uppmärksamma andra unga på att propp kan slå till när som helst: - Uteslut inte proppar för att du är i 20-årsåldern. Ju tidigare man upptäcker det, desto bättre hjälp kan man få, säger hon till Malou efter tio enligt Expressen.

defacto_helsida
fme_helsida

Valsta får kontaktcenter

Notiser Valsta Centrum får ett kontaktcenter som invigs efter påsk: - Vi flyttar ut delar av vår service från kommunhuset till platser som är närmare invånarna, säger Olov Holst (M), kommunstyrelsens ordförande

ica_pask
bonava_helsida

Langby ny ordförande i SigtunaHem

Politik Erik Langby blir ny styrelseordförande i SigtunaHem efter Peter Kockum: - Det är roligt att komma in som styrelseordförande i ett välskött bolag som är i en spännande utveckling, säger Erik Langby i ett uttalande.

Ta det lugnt i påsktrafiken

Notiser Polisen uppmanar påskresenärer som ska ut på vägarna att köra försiktigt då det är en av de mest trafikerade helgerna under året.

valsta_utveckling_2
defacto_outsider
colorama_april
ridskola2019_outsider
sigtunavatten_outsider
bonava_outsider
sh_oppet
fme_outsider