defacto_pan
Foto: Arkiv/Jamshid Jamshidi

Storbråk vid Märsta station

Ett tiotal personer slogs vi 3-tiden i natt vid Märsta station: - Det finns en identifierad gärningsman, uppger Carina Skagerlind vid Polisens ledningscentral.

banner_juni_artikel

Polis har upprättat en anmälan om misshandel efter storbråket vid Märsta station med ett tiotal personer inblandade. Ordningsvakter var först på plats och försökte avstyra därefter anslöt polispatruller. Ingen person ska ha varit i behov av sjukvård men en anmälan om misshandel är upprättad och det finns även en målsägande.
– Vi har förhört den misstänkte, det verkar vara ett bråk mellan personer som känner varandra, säger Carina Skagerlind presstalesperson vid Polisens ledningscentral.

oppning_helsida
happyhomes_2019
fme_helsida
colorama_april2
sigtunavatten_standard
ica_valsta_choklad
defacto_helsida

Nya bostäder står tomma

Bostad Nybyggda bostäder står tomma på grund av för hög hyra eller för höga priser, det konstaterar Länsstyrelsen i en ny rapport.

banner_juni_helsida
sbrf_helsida

Incidenter med hund ökar sommartid

Nyheter Sommartid är det många som låter hunden gå lös på gator eller i parker, men enligt lokala föreskrifter ska hunden vara kopplad på allmän plats även om du anser att du har god kontroll över den: - Vi har sedan 1 juni 2018 tagit emot över 670 anmälningar om lösa hundar som angripit, bitit eller allvarligt skrämt människor eller andra djur i Stockholms län, säger Anna Mattsson, samordnade på Länsstyrelsens enhet för djurskydd.