defacto_pan2020

Stora Brännbo köps av Abba-Björn

3E Elderly Care AB som kontrolleras av bland annat Björn Ulvaeus köpt upp Stora Brännbo med visionen att skapa en boendemiljö för seniorer i Sigtuna.

Björn Jonzon säljer av fastigheten Brännbogärdet 28 där hotell- och konferensanläggningen Stora Brännbo finns. Köpare är 3E Elderly Care AB med Björn Ulvaeus och Conni Jonsson rapporterar Fastighetsvärlden. Visionen är att skapa en boendemiljö för seniorer i staden tillsammans med SilverLife.
– Vi står inför ett spännande arbete att tillsammans med kommunen utvärdera förutsättningarna att utveckla Stora Brännbo och skapa attraktiva bostäder. Genom vårt nära samarbete med Silver Life har vi alla förutsättningar att erbjuda ett fantastiskt boendekoncept för äldre i en central del av Sigtuna, säger Stephan Åkerlund, vd för 3E Property, till Fastighetsvärlden.

3E Elderly Care äger och utvecklar bostäder och samhällsfastigheter för äldre i samarbete med SilverLife.
– Vi på Stora Brännbo är stolta över att få Björns Ulvaeus och Conny Jonssons företag som ny fastighetsägare! Vi fortsätter, tillsammans med vår fantastiska personal, vårt framgångsrika arbete för möten, konferenser och skaldjursfest flera år till! Säger Björn Jonzon, VD och delägare vid Stora Brännbo.

mp_helsida_april
helsida
defacto_helsida

Fyra konkurser i kommunen

Ekonomi Konkurserna i kommunen fortsätter öka för i år, det var fyra konkurser i år och totalt är ökningen åtta procent i år.

logistik_sigtuna_helsida

Fabrik för hållbart flygbränsle byggs i Brista

Näringsliv Bristaområdet får en ny fabrik som ska producera hållbart flygbränsle: - Detta är ett unikt projekt som har potential att förändra flygindustrin och beroendet av fossila bränslen, Karin Genemo, divisionschef för Industri på COWI.

centrum_sommar2022_helsida
connys_helsida

Ny Heat-restaurang i Arlandastad

Näringsliv Arlandastad Group och Heat med förre märstabon Daniel Wärnmark som ägare har tecknat avtal om att etablera nya konceptet Heat Express: - Vi sökte ett expansivt område där vårt koncept skulle fungera. Att få möjligheten att öppna vårt nya koncept i Explore Arlandastad tillsammans med Arlandastad Group såg vi som en win-win, säger Jesper Hofmann, VD på Heat Restauranger.

retro_helsida
2020_helsida
liber_helsida

Logicenters bygger ut sin anläggning

Näringsliv Logicenters bygger ut anläggningen i Arlandastad med 10 300 kvadratmeter: - Vi är otroligt glada över att få utöka vår närvaro i Arlandastad ytterligare, säger Matthias Kettelholt, CEO på Logicenters.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

centrum_sommar_outsider2022
moderat_outsider
outsider
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
logistik_outsider
mp_outsider2022
connys
sigtuna_vatten_outsider
nrh
retro_outsider