moderaterna_tack
Tävlingar på Rävsta Ridcenter i helgen.Foto: Insändarbild

Stor ridtävling intar Rävsta

I helgen arrangerar Märsta Ridklubb Märsta Equestrian Dressage by Hööks: - Vi har jobbat för fullt att fixa iordning anläggningen för att välkomna alla tävlingsekipage och besökare. Det känns jättekul och spännande och vi hoppas att vi får många besökare, säger Anita Stockfors på Märsta Ridklubb.

Tidigare Märsta Equestrian Games har fått ny namn då sponsorn Hööks går in. Hööks kommer att skänka hederspriser tills samtliga tio klasser och tävlingarna har fått namnet Märsta Equestrian Dressage by Hööks. På fredagen inleds tävlingarna i de första klasserna. Anita Stockfors på Märsta Ridklubb berättar att det är första gången som man har en så stor tävling på Rävsta Ridcenter med dubbla tävlingsbanor som går parallellt, det vill säga en inomhus och en utomhus.
– Vi har jobbat för fullt att fixa iordning anläggningen för att välkomna alla tävlingsekipage och besökare. Det känns jättekul och spännande och vi hoppas att vi får många besökare. Vi välkomnar alla till Lunda Gård för att titta på vackra dressyrekipage och för att köpa mat eller fika i vår cafeteria, säger Anita Stockfors.

defacto_banner_sep
allsvenskan

Premiärseger för Skånela

Handboll Skånela kammade hem två poäng i premiären efter ett sent avgörande av Erik Östling inför drygt 600 åskådare i Vikingahallen.

hostfest_centrum
happy_homes_juli
defacto_host2018

Skånela möter VästeråsIrsta i premiären

Handboll På måndag är det premiär för Skånela som i år är utan trotjänaren Jesper Östlund vid Jimmy Karlssons sida: - Det ska bli otroligt kul att dra igång den här säsongen och jag hoppas ni publik också tycker det. Ni är enormt viktiga för oss och jag önskar och hoppas att vi kan jobba stenhårt mot nya höjder tillsammans denna säsong, skriver Jimmy Karlsson på klubbens sida.

valet2018

Delade meningar om nolltaxan

Sport Moderaterna vill ta bort nolltaxan och återinföra pengarna till föreningar som använder hallarna medan Socialdemokraterna inte vill ändra rådande system

SMACK arrangerar internationellt paracykellopp

Cykel Sigtuna Märsta Arlanda Cykelklubb kommer på söndag att arrangera en internationell cykeltävling inom paracykel: - Det är historiskt för oss att som första klubb få arrangera en internationell paracykeltävling i Sverige, säger Håkan Jonsson, tävlingsansvarig SMACK.

division 3

Oavgjort i derbyt

Fotboll Märsta IK och Arlanda spelade ett mållöst derby med få målchanser inför drygt 350 åskådare på Midgårdsvallen.

division 3

Viktig poäng för FC Arlanda

Fotboll FC Arlanda tog en viktig poäng hemma mot Vallentuna efter en sen kvittering: - Vi har chanser för att vinna matchen, säger tränare Elias Charbachi.

connys
sigtunavatten_standard
objekt3
sbrf_sep
Norra Redovisningshuset
komvuxq3_4
sportfiske_banner
outsider
objekt2
objekt4
nfc_vinter