midsommar
Tävlingar på Rävsta Ridcenter i helgen.Foto: Insändarbild

Stor ridtävling intar Rävsta

I helgen arrangerar Märsta Ridklubb Märsta Equestrian Dressage by Hööks: - Vi har jobbat för fullt att fixa iordning anläggningen för att välkomna alla tävlingsekipage och besökare. Det känns jättekul och spännande och vi hoppas att vi får många besökare, säger Anita Stockfors på Märsta Ridklubb.

Tidigare Märsta Equestrian Games har fått ny namn då sponsorn Hööks går in. Hööks kommer att skänka hederspriser tills samtliga tio klasser och tävlingarna har fått namnet Märsta Equestrian Dressage by Hööks. På fredagen inleds tävlingarna i de första klasserna. Anita Stockfors på Märsta Ridklubb berättar att det är första gången som man har en så stor tävling på Rävsta Ridcenter med dubbla tävlingsbanor som går parallellt, det vill säga en inomhus och en utomhus.
– Vi har jobbat för fullt att fixa iordning anläggningen för att välkomna alla tävlingsekipage och besökare. Det känns jättekul och spännande och vi hoppas att vi får många besökare. Vi välkomnar alla till Lunda Gård för att titta på vackra dressyrekipage och för att köpa mat eller fika i vår cafeteria, säger Anita Stockfors.

Gillar du den här artikeln?

Lämna en kommentar nedan, följ oss på Facebook eller dela artikeln till vänner och kollegor!

Läsarnas kommentarer

På märsta.nu vill vi uppmuntra och stimulera till debatt. Vi vill att du ska kunna säga vad du tycker om det mesta. Men samtidigt måste debatten präglas av hänsyn och respekt för alla inblandade. Våra kommentarer modereras aldrig i förväg och därför omfattas de inte av utgivningsbeviset. Det innebär att varje person som skriver en kommentar själv står som ansvarig.

sportfiskebanner2
varen2018

Helgens matcher

Fotboll I Division 3 är det viktigt bottenmöte mellan FC Arlanda-Håbo medan Märsta IK jagar vidare i toppen med bortamatch mot Heby.

februari

Pantzar till landslaget

Basket 18-årige sensationen Melwin Pantzar från Valsta har tagits ut till landslaget: - Truppen är ungefär den samma som tagit oss dit vi är idag, och precis som i varje fönster så försöker vi ta in några nya ansikten. Den här gången är Melwin med, som utvecklats mycket under de senaste månaderna, säger förbundskapten Vedran Bosnic.

brf_englamarken
vuxenutbildning2

Helgens matcher

Fotboll Rosersbergs IK föll i seriefinalen mot Rådmansö och får ta nya tag på lördag. Hemmamatch är det för Märsta IK i toppjakten, man kan ävenfå hjälp av FC Arlanda som möter Enköping borta.

Elliot till Bauhausgalan

Friidrott Elliot Duvert, 15 år, har fått en inbjudan till Bauhausgalan nästa helg i samband med Diamon Leauge där han bland annat möter Melwin Holm, Stefan Holms son.

objekt4
connys
outsider_defacto
val2018
standard_ridskola
vuxentutbildning
Norra Redovisningshuset
nfc_vinter
comitini_banner
objekt3
veterankraft_standard
sigtunavatten_standard
outsider_moderat
objekt2