liber_pan
Tävlingar på Rävsta Ridcenter i helgen.Foto: Insändarbild

Stor ridtävling intar Rävsta

I helgen arrangerar Märsta Ridklubb Märsta Equestrian Dressage by Hööks: - Vi har jobbat för fullt att fixa iordning anläggningen för att välkomna alla tävlingsekipage och besökare. Det känns jättekul och spännande och vi hoppas att vi får många besökare, säger Anita Stockfors på Märsta Ridklubb.

fraga_liberalerna

Tidigare Märsta Equestrian Games har fått ny namn då sponsorn Hööks går in. Hööks kommer att skänka hederspriser tills samtliga tio klasser och tävlingarna har fått namnet Märsta Equestrian Dressage by Hööks. På fredagen inleds tävlingarna i de första klasserna. Anita Stockfors på Märsta Ridklubb berättar att det är första gången som man har en så stor tävling på Rävsta Ridcenter med dubbla tävlingsbanor som går parallellt, det vill säga en inomhus och en utomhus.
– Vi har jobbat för fullt att fixa iordning anläggningen för att välkomna alla tävlingsekipage och besökare. Det känns jättekul och spännande och vi hoppas att vi får många besökare. Vi välkomnar alla till Lunda Gård för att titta på vackra dressyrekipage och för att köpa mat eller fika i vår cafeteria, säger Anita Stockfors.

kristina_helsida
happyhomes_sommar2020
2020_helsida
julen_helsida
damallsvenskan

Skånela besegrade OV

Handboll Skånela ångar vidare i Damallsvenskan och vann på lördagen med 38-27 mot OV Helsingborg.

defacto_helsida
herrallsvenskan

Klar seger för Skånela

Handboll Skånela rivstartade mot Kärra och släppte sen aldrig taget om matchen. Till slut vann man med 33-22.

connys_helsida
speedy_vinter_helsida
meko_helsida
centrum_helsida2020
manskold_helsida

MIK-ungdomar till landslagsläger

Fotboll Märsta IK-spelarna John Drugge, Daniel Wennberg och Darley Nseke har tagits ut till olika landslagsläger: - Vi är stolta över våra duktiga spelare som blivit uttagna till landslagssammanhang, säger Joakim Folmer-Hansen i Märsta IK.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

nrh
centrum_sommar_out
kristina_outsider
speedy_vinter2020_outsider
swedol_outsider
sigtuna_vatten_outsider
budget_outsider
julen_outsider
meko_outsider
ridskola_2020_outsider
manskold_outsider