julbanner
Tävlingar på Rävsta Ridcenter i helgen.Foto: Insändarbild

Stor ridtävling intar Rävsta

I helgen arrangerar Märsta Ridklubb Märsta Equestrian Dressage by Hööks: - Vi har jobbat för fullt att fixa iordning anläggningen för att välkomna alla tävlingsekipage och besökare. Det känns jättekul och spännande och vi hoppas att vi får många besökare, säger Anita Stockfors på Märsta Ridklubb.

Tidigare Märsta Equestrian Games har fått ny namn då sponsorn Hööks går in. Hööks kommer att skänka hederspriser tills samtliga tio klasser och tävlingarna har fått namnet Märsta Equestrian Dressage by Hööks. På fredagen inleds tävlingarna i de första klasserna. Anita Stockfors på Märsta Ridklubb berättar att det är första gången som man har en så stor tävling på Rävsta Ridcenter med dubbla tävlingsbanor som går parallellt, det vill säga en inomhus och en utomhus.
– Vi har jobbat för fullt att fixa iordning anläggningen för att välkomna alla tävlingsekipage och besökare. Det känns jättekul och spännande och vi hoppas att vi får många besökare. Vi välkomnar alla till Lunda Gård för att titta på vackra dressyrekipage och för att köpa mat eller fika i vår cafeteria, säger Anita Stockfors.

AIK-profilen besöker Brobygget

Sport Svenske mästaren från 2009 och numera engagerad inom AIK:s rekrytering kommer till Märsta för att vara med på Brobygget X-mas Cup.

sportfiskebanner2

Framgångar för MIK i Futsal

Fotboll Märsta IK har nu två lag som är DM-vinnare i Futsal: - Det är mycket roligt och ett bevis på att Märsta IK arbetar rätt för att spelarna ska utvecklas, vi är en av Sveriges största futsal klubbar med 8 lag i seriespel och det vi jobbar på med inne, tar vi sen med ut i det större spelet, säger ledare Joakim Folmer Hansen.

icavalsta_julbanner
sigtuna_funkis
EXTRA

Nio medaljer på SM

kampsport Kim Taekwondo var på SM med tio tävlande och kom hem med nio medaljer varav tre guld: - Vi presterade på topp idag, sa headcoach Jens Lundin.

defacto_host2018

Sigtuna IF certifieras av Upplands FF

Fotboll Sigtuna IF har certifierats av Upplands Fotbollförbund: - Certifieringen är ett bevis på att föreningen bl.a bedriver en seriös barn- och ungdomsverksamhet, där utbildning är viktigare än resultatmål, säger sportchefen Martin Möller

julbanner2
lager_bilnet
fme_jul
allsvenskan

Skånela besegrade Amo

Handboll Skånela vann lördagens möte mot Amo Handboll med 26-21: - Det var en riktig krigarinsats, sa tränare Jimmy Karlsson efteråt.

Wingsförlust i Nacka

Ishockey Efter den pigga starten tidigare i veckan för Wings kom man på fredagen ner på jorden mot Nacka som vann med 3-2.

happy_homes_juli

Klar seger för Rosersberg i derbyt

Handboll RIK var hänsynslösa i derbyt mot Åkersberga och vann med hela 41-23: - Hemmalaget gör en bra match där alla är med och bidrar och några av målen är riktigt läckra där flera spelare involverade, uppger RIK på sin hemsida.

objekt4
colorama_vinter
outsider
komvuxq3_4
objekt2
skridskoskola
nrh_lania
sbrf_sep
sigtunavatten_standard
funkis_2
connys
objekt3