moderaterna_panorama
Foto: Jamshid Jamshidi

Stor polisinsats vid Arlanda-Letar efter bagage

En stor polisinsats pågår enligt Aftonbladet vid Arlanda.

Flera polispatruller och räddningstjänst är kallade till en större insats på Arlanda nu under måndagen rapporterar Aftonbladet. Enligt tidningen letar man efter ett misstänkt bagage.
– Det jag kan säga är att vi jobbar med ett utredningsärende som jag inte kan gå in på några detaljer om, säger Per Fahlström, presstalesperson på polisen i Stockholm, till Aftonbladet.

Sedan 15-tiden är insatsen avslutad. En person har tagits in för förhör enligt Radio Uppland men denne släpptes utan misstanke om brott och fick resa vidare till sin destination. Uppgifterna om att man sökte efter bagage har inte bekräftats av polis.

Ola Österling vid Polisens ledningscentral uppger för SR Uppland att man kontrollerade personen. Man har inte inlett brottsutredning utan kallar det normalt säkerhetsarbete på Arlanda som fungerat bra återigen.

Uppdaterad kl. 16.30

connys_helsida
ewas_helsida
midsommar

Vädjar om färre samtal till 112

Nyheter Midsommarhelgen är en av högtiderna som det är extra högt tryck på SOS Alarm: - i vill uppmana var och en att fira in sommaren varsamt och att ringa rätt när det behövs, äger Björn Skoglund, verksamhetsspecialist på SOS Alarm.

liber_helsida
mp_helsida_april
2020_helsida
EXTRA

Smällar från flygplan över Vidbo

Notiser Ett British Airways-plan som lyfte från Arlanda tvingades vända tillbaka efter ett tekniskt fel: - Det hördes flera smällar, uppger flera boende ute i Vidbo.

defacto_helsida
centrum_sommar2022_helsida

Pristak införs i SL-trafiken

Nyheter Region Stockholms Trafiknämn har klubbat igenom ett pristak i SL-trafiken: - Bort med onödiga debiteringar och in med resenärerna. Det är målet när vi inför capping. Först ut är enkelbiljetter med målet att också öppna upp för månadskorten, säger Kristoffer Tamsons (M), ordförande för trafiknämnden.

marinan_helsida

Gemensam skogsstrategi i länet

Nyheter Länsstyrelsen har antagit en gemensam strategi för skogar i länet: - Vi behöver göra skogen och dess betydelse och möjligheter mer känd. Det övergripande målet är att ha en livskraftig och varierad skogsnäring i länet, med hållbarhet och tillväxt i fokus, säger landshövding Sven-Erik Österberg.

Kommunledningen välkomnar Arlandautredningen

Politik På fredagen presenterade regeringen resultatet av Arlandautredningen: - Det är oerhört tillfredsställande att utredningen nu föreslår att en Arlandaförhandlare utses. Det är något jag och Sigtuna kommun de senaste fyra åren lagt mycket tid på att få till stånd, säger Olov Holst (M), kommunstyrelsens ordförande i Sigtuna.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

ewas_outsider
marina_outsider
mp_outsider2022
ridskola_2020_outsider
nrh
sigtuna_vatten_outsider
connys
centrum_sommar_outsider2022
moderat_outsider
swedol_outsider