moderaterna_panorama
Foto: Pressbild/Destination Sigtuna

Stor kulturhelg i staden – Musik och utställningar

Det är stor kulturhelg i staden med Sigtuna Art Walk och Summer Squeeze.

Räkna med en härlig helg i Sigtuna stad för kultur- och musikälskaren. Sigtuna Summer Squeeze med artister runt om på hotell och i S:t Pers ruin arrangeras under lördagen. Från fredag till måndag är det Sigtuna Art Walk där det finns utställningar av 60 konstnärer på olika platser i staden.

logistik_sigtuna_helsida

Torgfest i Stadsängarna

Nöjesnyheter Sigtuna Stadsängar arrangerade torgfest under söndagen med vilket var välbesökt av både de nya stadsängsborna samt andra kommuninvånare.

Håller dansläger i sommar

Kulturnyheter Sigtuna Dansskola kommer i år för tredje året i rad att arrangera ett dansläger: - Under 6 dagar dansar vi och utforskar olika sätt att förhålla oss till musik och varandra, berättar Helena Gunnarsson på Sigtuna Dansskola.

retro_helsida
nationaldag_helsida

Nu kommer Brobygget till Valsta torg

Kultur & Nöje Brobygget etableras även i Valsta torg: - Det är väldigt roligt att Brobygget – Sportis har kunnat dra igång under våren och det ska ha fungerat väldigt bra hittills med många deltagande barn vid varje tillfälle, säger Lars Björling (SfS), ordförande i Kultur- och fritidsnämnden.

defacto_helsida
helsida
liber_helsida
connys_helsida
centrum_sommar2022_helsida
mp_helsida_april
2020_helsida

Krogen erbjuder gratis mensskydd

Nöjesnyheter Krogen Anders och Jag i Märsta Centrum kommer att inleda samarbetsavtal med Redlocker om gratis mensskydd: - Vi har haft automaten i ett par månader nu, och efter en kortare inkörningsperiod, så fungerar den som vi tänkte oss. Detta är ett av flera exempel på hur man konkret kan arbeta med jämställdhetsfrågor i vardagen, säger delägare Christian Cederferm.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

swedol_outsider
logistik_outsider
nrh
mp_outsider2022
nationaldag_out
moderat_outsider
retro_outsider
connys
ridskola_2020_outsider
centrum_sommar_outsider2022
outsider
sigtuna_vatten_outsider