center_pan21
Foto: Pressbild/Destination Sigtuna

Stor kulturhelg i staden – Musik och utställningar

Det är stor kulturhelg i staden med Sigtuna Art Walk och Summer Squeeze.

Räkna med en härlig helg i Sigtuna stad för kultur- och musikälskaren. Sigtuna Summer Squeeze med artister runt om på hotell och i S:t Pers ruin arrangeras under lördagen. Från fredag till måndag är det Sigtuna Art Walk där det finns utställningar av 60 konstnärer på olika platser i staden.

Sigtunabandet går på turné

Kultur & Nöje Sigtunabandet Nocean går på turné med sin musikalisk föreställning: - Innan Covid-19 ens fanns så började vi fundera på hur vi kunde tänka utanför boxen med vilka scener vi skulle spela på. Samt vilken riktning vi ville åt - så då landade vi i att vi ville göra filmisk metal med livekonserter på teaterscener, berättar sångerskan Hanna Olsson.

andersojag
bildextra

Så var Märstakalaset

Nöjesnyheter Märstakalaset arrangerades på lördagen med bland annat Stage Academy som letade musiktalanger: - Det var en hektisk dag, men det är det värt när man får se så mycket ung talang. Artisttävlingen gick super och slutade i allsång och Klara Hammarström var också grym. Det var längesen jag hade en sån här dag, det var efterlängtat, säger Adam Jönssön, projektledare på Stage Academy

defacto_helsida
Klickextra!

Mest klickat i augusti

Nöjesnyheter Har du missat någon stor nyhet på märsta.nu i augusti? Nu får du ny chans att läsa de viktigaste nyheterna den gånga månaden.

mp_host_helsida
connys_helsida
2020_helsida
centrum_helsida2020
helsida_var2021
eldsjal-helsida
happyhomes_sommar2020
bostad_helsida
coronakrisen

Höjda avgifter kan leda til dyrare flyg- och godspriser

Kultur & Nöje Allt fler bolag återstartar på Arlanda och det kommer även in nya aktörer, men Transportstyrelsen tror att det kan bli högre biljettpriser i framtiden.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

eldsjal-outsider
andersojag_outsider
mp-outsider
centrum_sommar_out
connys
nrh
sigtuna_vatten_outsider
bostad_outsider
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider