moderaterna_panorama
Foto: Pressbild

Stor fastighetsaffär i Rosersberg

ROC Properties köper upp två fastigheter där DHL och apoteket finns i Rosersberg.

Kilenkrysset och Bockasjö säljer vardera fastighet i Rosersberg till ROC Properties. De båda fastigheterna är fullt uthyrda och inrymmer DHL Nordic och Apoteket. Totalytan uppgår till över 36 000 kvadratmeter.
– Att vi under Q1 kan följa den plan vi har haft från start är ett styrkebesked. Med den mycket solida ägarstruktur som vi har känns det bra att dessa fastigheter utgör plattformen för en fortsatt expansion. De starka hyresgästerna som finns i fastigheterna säkerställer vårt fokus och vi strävar efter att möta deras högt ställda krav på en bra hyresvärd.

Försäljningen är en internaffär då ROC ägs till 50 procent av Kilenkrysset och 25 procent Bockasjö, ytterligare 25 procent ägs av Frankenius Equity AB. Affären uppgår till 700 miljoner kronor.

defacto_helsida

Eltransporter igång till och från Rosersberg

Näringsliv Apoteas eltransporter är igång mellan Rosersberg och Morgongåva utanför Uppsala: -Apoteas fokus har alltid varit snabba leveranser, men vi har även utforskat olika möjligheter för mer hållbara fraktalternativ, Pär Svärdson, vd Apotea.

ewas_helsida

Arlanda i fokus under Sigtunas dag i Almedalen

Näringsliv Sigtuna kommun kommer att finnas i Almedalen och ha en egen dag med fokus på Arlanda: - Arlanda flygplats är extremt viktig för Sigtuna kommun och påverkar det mesta vi gör. Därför är det viktigt att vi på olika sätt tar initiativ till att lyfta alla de möjligheter och utmaningar som kommer med rollen som värdkommun för Sveriges största flygplats, säger Olov Holst (M), kommunstyrelsens ordförande.

2020_helsida
connys_helsida
mp_helsida_april
liber_helsida
centrum_sommar2022_helsida
marinan_helsida

Stjärnkrögarens attack på säkerhetskaoset

Näringsliv Pontus Frithiof som driver Pontus By the air på Terminal 5 riktar en kraftig känga mot Swedavia för deras sätt att hantera kökaoset i säkerhetskontrollerna.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

centrum_sommar_outsider2022
connys
swedol_outsider
sigtuna_vatten_outsider
moderat_outsider
marina_outsider
ewas_outsider
nrh
ridskola_2020_outsider
mp_outsider2022