moderaterna_riksdag

Stoppar matcher i Uppland

De föreningar i kommunen som är anslutna till Upplands FF får vänta på att tävla, detta på grund av att Smittskydd Uppsala satt stopp.

centrum_artikel

Smittskyddsenheten vid Region Uppsala anser att smittoläget i Uppsala är för högt för att matcher/tävlingar ska kunna genomföras i Uppland. Därför kommer sannolikt de olika förbunden i Uppland att sätta stopp för spel nästa helg.

FHM ansåg att barn och unga bör få tävla. RF-SISU Uppland skriver på sin hemsida att rekommendationen från Smittskyddsenheten är att skjuta på matcher och tävlingar till tidigast 22:a maj. Upplands Fotbollförbund har ännu inte officiellt gått ut med information om när matcher kan starta, mer än att matcher denna helg är inställda.

Både ishockey, handboll, fotbollslag med mera är kopplade till Upplands distriktsförbund när det gäller idrott. Men det är således fritt fram att arrangera matcher mot föreningar i Stockholms län.

connys_helsida
happyhomes_sommar2020

Josefine blir ny fotbollsbas i Uppland

Fotboll Josefine Jardenäs från Sigtuna blir ny kanslichef på Upplands FF: - Upplandsfotbollen är relativt ny för mig och det ska bli spännande att lära känna alla föreningar och ledare runt om i distriktet, säger Josefine i ett uttalande.

defacto_helsida
2020_helsida

Förre MIK-spelaren i AIK:s damlag

Fotboll Linnea Wennebrg som är fostrad i Märsta IK är klar för AIK:s damlag: - Det känns fantastiskt roligt att få möjligheten att komma upp till A-laget. Det har varit en dröm sedan jag var liten att få bära AIK-märket på tröjan, säger Linnea Wennberg i ett uttalande.

Startar innebandy för äldre i Sigtuna

Innebandy Sigtuna IF startar upp innebandy för äldre motionärer: - Jag har spelat med Sigtunas veteranlag i många år men nu har det blivit för tufft att hänga med i ett seriespel. Men det är kul att träna och det finns säkert fler än jag som vill motionera med innebandy. Därför har jag tillsammans med Sigtuna IF Innebandy startat den här formen med mer motionsinriktad träning för den som kan komma loss på dagtid, säger Nils Ekmark, initiativtagare.

centrum_helsida2020
mod_helsida
handbollsskola
herrallsvenskan

Sekundavgörande i Vikingahallen

Handboll Det var dramatiskt värre i Vikingahallen mellan Skånelas-VästeråsIrsta på lördagen. Först md två sekunder kvar avgjordes matchen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

sigtuna_vatten_outsider
ridskola_2020_outsider
moderat_outsider
nrh
centrum_sommar_out
connys
bergstrand_out_jan
swedol_outsider