center_pan21

Stoppar matcher i Uppland

De föreningar i kommunen som är anslutna till Upplands FF får vänta på att tävla, detta på grund av att Smittskydd Uppsala satt stopp.

centrum_artikel

Smittskyddsenheten vid Region Uppsala anser att smittoläget i Uppsala är för högt för att matcher/tävlingar ska kunna genomföras i Uppland. Därför kommer sannolikt de olika förbunden i Uppland att sätta stopp för spel nästa helg.

FHM ansåg att barn och unga bör få tävla. RF-SISU Uppland skriver på sin hemsida att rekommendationen från Smittskyddsenheten är att skjuta på matcher och tävlingar till tidigast 22:a maj. Upplands Fotbollförbund har ännu inte officiellt gått ut med information om när matcher kan starta, mer än att matcher denna helg är inställda.

Både ishockey, handboll, fotbollslag med mera är kopplade till Upplands distriktsförbund när det gäller idrott. Men det är således fritt fram att arrangera matcher mot föreningar i Stockholms län.

2020_helsida
herrallsvenskan

Heroisk vändning när Skånela vann

Handboll Skånela svarade för en heroisk vändning mot OV efter underläge i paus med sex bollar: - Vi skulle gå in som hungriga tigrar men gick in som tama får, sa tränare Jimmy Karlsson om starten.

helsida_var2021
damallsvenskan

Skånela föll trots 31 mål

Handboll Skånela som inlett Damallsvenskan tungt noterade ett tredje nederlag i Vikingahallen mot OV Helsingborg: - Idag tycker jag att vi på allvar har möjlighet att vinna, sa tränare Fredrik Söderberg Wernheim efter matchen.

vaccin
mp_host_helsida
connys_helsida
Extra

F14 vidare i USM

Handboll Skånelas F14-lag är vidare i USM efter tre klara segrar hemma i Vikingahallen.

centrum_helsida2020
bostad_helsida

Märsta Syrianska FC klarade kontraktet

Fotboll Det krävdes en enda seger för att Märsta Syrianska FC skulle hålla sig kvar, den kom i sista omgången mot Persien: - Känns väldigt skönt att vi kunde säkra kontraktet i femman inför nästa säsong, säger tränaren Abu Khan.

defacto_helsida
division 4

Bygdens lag utanför kvalet

Fotboll Det såg ljust ut på förhand i Division 4 för RIK men när domarna blåst samtliga matcher stod det klart att RIK slutar femma och Märsta IK fyra.

happyhomes_sommar2020
slaget om uppland

Simon taggad för derbyt

Handboll På söndag är det derbydags igen för Skånela då Rimbo kommer till ett förhoppningsvis kokande Vikingahallen: - Det ska bli kul, säger Skånelas supertalang Simon Lindberg.

Sarenbrant tillbaka i moderklubben

Handboll Filippa Sarenbrant är tillbaka i moderklubben efter några år på vift: - Skånela är verkligen hemma för mig och det känns roligt att få vara en del av det igen, säger hon.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

swedol_outsider
mp-outsider
vaccin-outsider
centrum_sommar_out
connys
bostad_outsider
nrh
sigtuna_vatten_outsider
ridskola_2020_outsider