defacto_pan
Ligan stal på COOP i MärstaFoto: Insändarbild

Stöldliga slog till i Märsta

En kvinna från Sigtuna utsattes för en stöld på COOP i Märsta och nu har en liga dömts för stölden.

Tre personer döms för omfattande stölder i hela mellan-Sverige under 2018, bland annat slog de till på COOP i Märsta där en kvinna från Sigtuna blev av med sin plånbok. Kvinnan blev kort därefter av med 20 000 kronor som en av de nu dömda tog ut från en uttagsautomat. Väskan stals från en kundvagn utan att kvinnan märkte något. De tre gärningspersonerna döms till mellan 1,8-3 års fängelse, den som stal från sigtunakvinnan dömdes till tre års fängelse. Samtliga dömda är medborgare i Tjeckien eller Slovakien.

sommar
sommar_centrum
ica_valsta_choklad
happyhomes_2019
sigtunavatten_standard

uppdaterad Kraftig röklukt över Märsta

Blåljus Kraftig röklukt spred sig över centrala Märsta under förmiddagen: - Det var lite panik för oss boende då det ruktade rök från ventilation i både bostäder och butiker, säger en läsare till märsta.nu

arlanda_golf_juli
colorama_april2
defacto_helsida
bonava_juli_hel
sommarlov

Rävsta Sommarfritids fortsatt populärt

Ung & Student Rävsta sommarfritids har avslutats och barn från olika orter och skolor har mötts i Rävsta friluftsområde för en mängs aktiviteter: - Helt fantastiskt! Tack Sigtuna och fortsätt med Rävsta sommarfritids för våra fritidsavdelningar och barn i våran kommun, berättar fritidsledaren Bob van den Eijkhof.

sportfiske_sommar
arlanda_golf_juli2_outsider
bonava_juli_outsider
connys
defacto_outsider
nrh
colorama_april