defacto_pan
Polis i Valsta med anledning av bråket.

Stökigt utanför skola

Det var stökigt utanför Valstaskolan efter att en konflikt uppstod: - Det har upprättats en anmälan, säger Ola Österling, presstalesperson vid Stockholmspolisen.

Polis har varit i Valsta under eftermiddagen med anledning av ett bråk i och utanför skolan.  Polisen jag inga omständligheter mer än att bakgrund till bråket är en tidigare konflikt från i veckan. Ingen person har frihetsberövats men det finns en anmälan upprättad, dock oklart vad den avser.

Polisens närvaro har pågått en tid i Valsta med anledning av bråket men det ska vara lugnt och insatsen avslutades kring 15.15.

fme_jul
EXTRA

Vinterkräksjukan slår till

Nyheter Det är kräksjuketider och på flera skolor i kommunen har barn insjuknat eller fått skickas hem mitt under pågående skoldag.

sigtuna_funkis
arlandamordet

Åklagare ville häkta för brott mitt griftefriden

Notiser Mannen som misstänks för mordet på Tess som hittades utanför Arlanda är fortsatt misstänkt men rätten anser inte att han ska häktas för brott mot griftefriden.

julbanner2
sportfiskebanner2
icavalsta_julbanner
happy_homes_juli
EXTRA

Taxichaufför döms efter tillslag i mellandagarna

Nyheter Mitt i julfirandet slog polisen till mot två bilar, varav en taxi i Valsta. Tillslaget var en del av en spaning som polisen haft mot en knarkliga baserad i Västerort. Nio personer döms nu för inblandning i vad som visat sig vara en överlåtelse i Valsta.

defacto_host2018
lager_bilnet
connys
objekt2
vanster_jul
komvuxq3_4
funkis_2
objekt4
colorama_vinter
outsider
objekt3
sigtunavatten_standard
nrh_lania