sportfiske_jubileum
Polis i Valsta med anledning av bråket.

Stökigt utanför skola

Det var stökigt utanför Valstaskolan efter att en konflikt uppstod: - Det har upprättats en anmälan, säger Ola Österling, presstalesperson vid Stockholmspolisen.

rosta_sigtuna2

Polis har varit i Valsta under eftermiddagen med anledning av ett bråk i och utanför skolan.  Polisen jag inga omständligheter mer än att bakgrund till bråket är en tidigare konflikt från i veckan. Ingen person har frihetsberövats men det finns en anmälan upprättad, dock oklart vad den avser.

Polisens närvaro har pågått en tid i Valsta med anledning av bråket men det ska vara lugnt och insatsen avslutades kring 15.15.

nationaldag_helsida
bonava_maj_helsida
moderaternamaj
eu_sap
happyhomes_2019
nationaldag_helsida
oppning_helsida
v_eu_helsida
rosta_sigtuna2

Olympiska spel på Midgårdsvallen

Ung & Student Josefinaskolan i Rävsta har arrangerat Olympiska spel för Waldorfskolor i Sverige: - 300 elever och deras lärare har varit på Midgårdsvallen, berättar Ann-Charlotte Nyberg, skolbibliotekarie på Josefinaskolan.

EXTRA

Chelsea nekas skolskjuts

Nyheter Madeleine som kämpade förra året för att dottern Chelsea skulle få gå på skola i Sollentuna tvingas nu kämpa mot kommunen igen för att få förlängd skolskjuts: - Chelsea har skolskjuts idag och har haft det ifrån oktober 2018! Det beslutet är fram till sista juni. Så deras framförhållning är verkligen fruktansvärt dålig med att en månad innan avslå min ansökan, säger Madelaine till märsta.nu

oppning_outsider
moderaterna_maj_outsider
nrh
sh_bovard_out
connys
fme_outsider
defacto_outsider
nationaldag_out
mp_eu_outsider
sap_outsider_eu
colorama_april
bonava_maj_outsider
sh_oppet
rosta_sigtuna
ridskola2019_outsider
v_eu