moderaterna_sep2020
Polis i Valsta med anledning av bråket.

Stökigt utanför skola

Det var stökigt utanför Valstaskolan efter att en konflikt uppstod: - Det har upprättats en anmälan, säger Ola Österling, presstalesperson vid Stockholmspolisen.

fraga_liberalerna

Polis har varit i Valsta under eftermiddagen med anledning av ett bråk i och utanför skolan.  Polisen jag inga omständligheter mer än att bakgrund till bråket är en tidigare konflikt från i veckan. Ingen person har frihetsberövats men det finns en anmälan upprättad, dock oklart vad den avser.

Polisens närvaro har pågått en tid i Valsta med anledning av bråket men det ska vara lugnt och insatsen avslutades kring 15.15.

speedy_vinter_helsida
kristina_helsida
meko_helsida
defacto_helsida
happyhomes_sommar2020
connys_helsida
EXTRA

Våldtäkt i Sigtuna

Blåljus En våldtäkt inträffade under natten i Sigtuna stad där en kvinna våldtogs av en man utomhus.

julen_helsida

Rolstabon: Ökat antal vildsvin i området

Nyheter Vildsvinen ökar i länet och en som känner av det är rolstabon Lorenzo Garcia: - Nog har jag vildsvin och rådjur i Rolsta. Som tur är skrämmer hästarna dem från fastigheten, säger Lorenzo.

centrum_helsida2020
manskold_helsida
2020_helsida

IS-kvinna greps på Arlanda

Blåljus En kvinna som misstänks ha tagit sitt barn till Syrien och anslutit sig till till Islamiska staten greps vid ankomst till Arlanda under måndagen.

budget 2021

Nu är budgeten klubbad

Politik Nu har budgeten för 2021 klubbats: - Tack vare väl genomförda reformer de två senaste åren har vi kunnat sanera och förstärka ekonomin, vilket gör att vi kan tillföra kärnverksamheterna; förskola, skola, vård, omsorg och trygghet ytterligare resurser, säger Olov Holst (M), kommunstyrelsens ordförande

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

manskold_outsider
meko_outsider
centrum_sommar_out
speedy_vinter2020_outsider
swedol_outsider
budget_outsider
julen_outsider
ridskola_2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
nrh
kristina_outsider