centrum_host
Foto: Genrebild/Jamshid Jamshidi

Stökig kväll i Valsta

Det var stökigt i Valsta under söndagskvällen. Ordningsvakter fick sin bilruta krossad och en person rånades på sin jacka.

Vid 20-tiden larmades polis till Valsta efter att ordningsvakter ringats in av ett ungdomsgäng:
– Det var ett 20 tal ungdomar och dålig stämning, har vakten berättat, säger Mats Eriksson vid Polisens ledningscentral.

Vakterna fick sin bil vandaliserad, någon hade kastat en gatsten genom rutan.
– Någon person ska ha varit anförare i detta men det är oklart om denne är identifierad. Patrull har pratat med folk och vittnen, det är en anmälan om skadegörelse upprättat men ingen är gripen eller misstänkt just nu, fortsätter Mats Eriksson.

Senare under kvällen, klockan 22, klev en person av bussen i Steninge. Denne blev hotad att lämna ifrån sig sin jacka.
– Det var en ungdom som blev rånad när han klev av bussen, hotades med våld, det ska ha varit tre gärningsmän, uppger Mats Eriksson.

sigtunavatten_standard

Ökning av arbetsplatsolyckor i kommunne

Nyheter Fackförbundet Byggnads kommer att ge sig ut på en länsomfattande inspektion av byggnadsplatser, detta för att kontrollera så att säkerheten efterlevs. I Kommunen har 16 arbetsplatsolyckor skett bara i år.

centrum_host_helsida
greeknighthelsida
happyhomes_2019

Sänkt hastighet på Valstavägen

Nyheter En del av Valstavägen får sänkt hastighet: - Den lokala trafikföreskriften om hastighetsbegränsningen är resultatet av en del i arbetet med stadsbyggnadsprojektet Valsta 2030, säger Anna-Carin Mattsson, gatu- och parkchef i Sigtuna kommun.

ica_oktober
EXTRA

Förbipasserande attackerades av knivman

Nyheter En man greps i Valsta under förmiddagen sedan han försökt attackera förbipasserande med en kniv: - Han försökte hugga en man med barnvagn och två barn, säger ett vittne till märsta.nu

dackskiftarna_helsida
defacto_helsida
fme_oktober
nrh
greeknight_outsider
colorama_april2
connys
defacto_outsider