defacto_pan
Foto: Genrebild/Jamshid Jamshidi

Stökig kväll i Valsta

Det var stökigt i Valsta under söndagskvällen. Ordningsvakter fick sin bilruta krossad och en person rånades på sin jacka.

rosta_sigtuna2

Vid 20-tiden larmades polis till Valsta efter att ordningsvakter ringats in av ett ungdomsgäng:
– Det var ett 20 tal ungdomar och dålig stämning, har vakten berättat, säger Mats Eriksson vid Polisens ledningscentral.

Vakterna fick sin bil vandaliserad, någon hade kastat en gatsten genom rutan.
– Någon person ska ha varit anförare i detta men det är oklart om denne är identifierad. Patrull har pratat med folk och vittnen, det är en anmälan om skadegörelse upprättat men ingen är gripen eller misstänkt just nu, fortsätter Mats Eriksson.

Senare under kvällen, klockan 22, klev en person av bussen i Steninge. Denne blev hotad att lämna ifrån sig sin jacka.
– Det var en ungdom som blev rånad när han klev av bussen, hotades med våld, det ska ha varit tre gärningsmän, uppger Mats Eriksson.

oppning_helsida
ica_valsta_choklad
eu_sap
v_eu_helsida
moderaternamaj
happyhomes_2019

Olympiska spel på Midgårdsvallen

Ung & Student Josefinaskolan i Rävsta har arrangerat Olympiska spel för Waldorfskolor i Sverige: - 300 elever och deras lärare har varit på Midgårdsvallen, berättar Ann-Charlotte Nyberg, skolbibliotekarie på Josefinaskolan.

nationaldag_helsida
EXTRA

Chelsea nekas skolskjuts

Nyheter Madeleine som kämpade förra året för att dottern Chelsea skulle få gå på skola i Sollentuna tvingas nu kämpa mot kommunen igen för att få förlängd skolskjuts: - Chelsea har skolskjuts idag och har haft det ifrån oktober 2018! Det beslutet är fram till sista juni. Så deras framförhållning är verkligen fruktansvärt dålig med att en månad innan avslå min ansökan, säger Madelaine till märsta.nu

bonava_maj_helsida
colorama_april2

Finns familjer av Lo i Sigtuna

Notiser Länsstyrelsen har gjort en rovdjursinventering inför kommande säsongs rovjakt och konstaterar att det finns fyra familjegrupper av Lo i Sigtuna, Norrtälje och Österåker.

moderaterna_maj_outsider
sap_outsider_eu
mp_eu_outsider
bonava_maj_outsider
sh_oppet
oppning_outsider
nrh
v_eu
connys
sh_bovard_out
rosta_sigtuna
ridskola2019_outsider
nationaldag_out
defacto_outsider
fme_outsider
colorama_april