julbanner
Foto: Genrebild/Jamshid Jamshidi

Bil körde mot trafiken på E4:an

Under eftermiddagen var det stökigt på E4:an, bland annat körde en bil i fel riktning och krockade vid trafikplats Märsta.

Vid 16-tiden var en ett tillbud på E4S mellan Märsta-Rosersberg som orsakade kraftiga köer. Klockan 17.30 kom larm om att flera bilar krockat mellan Rosersberg-Märsta i norrgående körfältet. Anledningen till krocken var att en bil körde i motsatt riktning, det kom körandes mot Stockholm men i det norrgående körfältet. Tre bilar är drabbade och en anmälan ska upprättas. En person ska också ha förts med ambulanshelikopter till sjukhus, skadeläget är oklart. Bilen som orsakade olyckan har tagits in för beslag.

Uppdaterad kl. 19.15

julbanner2
icavalsta_julbanner
sportfiskebanner2
EXTRA

Vinterkräksjukan slår till

Nyheter Det är kräksjuketider och på flera skolor i kommunen har barn insjuknat eller fått skickas hem mitt under pågående skoldag.

sigtuna_funkis
fme_jul
arlandamordet

Åklagare ville häkta för brott mitt griftefriden

Notiser Mannen som misstänks för mordet på Tess som hittades utanför Arlanda är fortsatt misstänkt men rätten anser inte att han ska häktas för brott mot griftefriden.

happy_homes_juli
defacto_host2018
lager_bilnet
EXTRA

Taxichaufför döms efter tillslag i mellandagarna

Nyheter Mitt i julfirandet slog polisen till mot två bilar, varav en taxi i Valsta. Tillslaget var en del av en spaning som polisen haft mot en knarkliga baserad i Västerort. Nio personer döms nu för inblandning i vad som visat sig vara en överlåtelse i Valsta.

vanster_jul
connys
objekt2
komvuxq3_4
nrh_lania
objekt4
sigtunavatten_standard
funkis_2
colorama_vinter
objekt3
outsider