defacto_pan
Foto: Genrebild/Jamshid Jamshidi

Bil körde mot trafiken på E4:an

Under eftermiddagen var det stökigt på E4:an, bland annat körde en bil i fel riktning och krockade vid trafikplats Märsta.

Vid 16-tiden var en ett tillbud på E4S mellan Märsta-Rosersberg som orsakade kraftiga köer. Klockan 17.30 kom larm om att flera bilar krockat mellan Rosersberg-Märsta i norrgående körfältet. Anledningen till krocken var att en bil körde i motsatt riktning, det kom körandes mot Stockholm men i det norrgående körfältet. Tre bilar är drabbade och en anmälan ska upprättas. En person ska också ha förts med ambulanshelikopter till sjukhus, skadeläget är oklart. Bilen som orsakade olyckan har tagits in för beslag.

Uppdaterad kl. 19.15

hostfest_centrum
defacto_host2018

HSB Arlanda övergår till Norra Stor-Stockholm

Bostad HSB Arlanda går ihop med HSB Norra Stor-Stockholm: - Genom att två regionala HSB-föreningar blir en får vi bättre ekonomiska och personalmässiga resurser, säger Bo Albrektsson, tidigare ordförande för HSB Arlanda.

valet2018

Klart med första avhoppet

Politik Mandatperioden startar på torsdag då gamla och nya fullmäktige sammanträder. Men redan nu är det klart att Per-Olov Eurell (KD) hoppar av.

Klart med vårdcentral till Sigtuna

Nyheter Sigtuna får en vårdcentral i nya stadsdelen Sigtuna stadsängar: - Det är otroligt kul att vi får en vårdcentral i Silverskatten, säger Johan Niltén, lokalförvaltare på SigtunaHem.

sportfiske_banner
sbrf_sep
komvuxq3_4
objekt3
outsider
nrh
objekt4
objekt2
connys
sigtunavatten_standard