arlandagk_panorama
Foto: Genrebild/Jamshid Jamshidi

Bil körde mot trafiken på E4:an

Under eftermiddagen var det stökigt på E4:an, bland annat körde en bil i fel riktning och krockade vid trafikplats Märsta.

banner_juni_artikel

Vid 16-tiden var en ett tillbud på E4S mellan Märsta-Rosersberg som orsakade kraftiga köer. Klockan 17.30 kom larm om att flera bilar krockat mellan Rosersberg-Märsta i norrgående körfältet. Anledningen till krocken var att en bil körde i motsatt riktning, det kom körandes mot Stockholm men i det norrgående körfältet. Tre bilar är drabbade och en anmälan ska upprättas. En person ska också ha förts med ambulanshelikopter till sjukhus, skadeläget är oklart. Bilen som orsakade olyckan har tagits in för beslag.

Uppdaterad kl. 19.15

oppning_helsida
defacto_helsida
sbrf_helsida
midsommar_valsta_helsida
happyhomes_2019
fme_helsida
ica_valsta_choklad
sigtunavatten_standard

Nya bostäder står tomma

Bostad Nybyggda bostäder står tomma på grund av för hög hyra eller för höga priser, det konstaterar Länsstyrelsen i en ny rapport.

banner_juni_helsida

Incidenter med hund ökar sommartid

Nyheter Sommartid är det många som låter hunden gå lös på gator eller i parker, men enligt lokala föreskrifter ska hunden vara kopplad på allmän plats även om du anser att du har god kontroll över den: - Vi har sedan 1 juni 2018 tagit emot över 670 anmälningar om lösa hundar som angripit, bitit eller allvarligt skrämt människor eller andra djur i Stockholms län, säger Anna Mattsson, samordnade på Länsstyrelsens enhet för djurskydd.

colorama_april
fme_outsider
sbrf_outsider
defacto_outsider
sh_bovard_out
oppning_outsider
sh_oppet
midsommar_valsta_outsider
connys
nrh
ridskola2019_outsider