sommar
Foto: Genrebild/Daniel Iskander

Stockholmspolisen sämst på inbrott

Bara 2,8 procent av alla inbrott i Polisregion Stockholm klaras upp, rapporterar SVT Stockholm.

sommar

Polisregion Stockholm är den klart sämsta på att klara upp inbrott i landet enligt SVT Stockholm. Förra året kom det in över 7000 anmälningar om bostadsinbrott men bara 2,8 procent klarades upp. Det ska vara den sämsta siffran av bland alla polisregioner.

SVT Skriver även att siffran över uppklarade bostadsinbrott för Stockholm de senaste fyra åren blivit sämre för varje år. I Sverige rör det sig i snitt om 22 000 anmälda bostadsinbrott men bara ca 4 procent klaras upp.

theweek2017
happy_homes_sommar
varumarke_defacto_sommar
juli
sommar

”Bajs” förstör Sjudargårdsbadet

Nyheter Bajs förstör Sjudargårdsbadet, det anser en kommuninvånare som tycker att det är för skitigt på stranden: - Vi kommer med start denna vecka att genomföra ett antal åtgärder som kommer att göra badet mera inbjudande och trevligt. Det handlar i första hand om att arbeta med sandstranden och röja en del vegetation, svarar Pekka Widergren, fritidschef i Sigtuna kommun, i ett inlägg på kommunens Facebookssida.

Kvartstrafik införs efter nyår

Nyheter I och med att Citybanan nu är invigd planerar SL att utöka avgångarna i pendeltågstrafiken med 70 per dag så att det blir kvartstrafik från Märsta och Rosersberg, rapporterar Dagens Nyheter.

Norra Redovisningshuset
Frisyr – Standard
cricketklubben
sfssommar
standard
mik_camp
standard_ridskola
lions_standard
sommar
connys
Festspecialisten – Standard
colorama_jan