invigning_clasohlsson
Foto: Genrebild/Daniel Iskander

Stockholmspolisen sämst på inbrott

Bara 2,8 procent av alla inbrott i Polisregion Stockholm klaras upp, rapporterar SVT Stockholm.

banner_artikel

Polisregion Stockholm är den klart sämsta på att klara upp inbrott i landet enligt SVT Stockholm. Förra året kom det in över 7000 anmälningar om bostadsinbrott men bara 2,8 procent klarades upp. Det ska vara den sämsta siffran av bland alla polisregioner.

SVT Skriver även att siffran över uppklarade bostadsinbrott för Stockholm de senaste fyra åren blivit sämre för varje år. I Sverige rör det sig i snitt om 22 000 anmälda bostadsinbrott men bara ca 4 procent klaras upp.

dackia_2018
februari

Känslan av otrygghet ökar

Nyheter I Länsstyrelsens medborgarundersökning framgår generellt att allt fler känner sig otrygga i länet. 100 personer från kommunen deltog i undersökningen och nästan hälften kände sig otrygga.

forskontor
center_banner2
varen2018

Nya seniorbostäder byggs i Sigtuna

Bostad Intresset för seniorbostäder i Sigtuna anses vara stort och Riksbggen lanserar nu försäljning av 40 lägenheter i Ragvaldsbo intill nya Sigtuna stadsängar.

Här är årets pedagoger

Nyheter Sex pedagoger vid olika skolor i kommunen har utsetts till Årets pedagog: - Pristagarna är riktiga hjältar! De är alla besjälade av sina uppdrag och gör allt i sin makt för att skapa de bästa förutsättningarna för våra barn och unga i Sigtuna kommun, säger Pernilla Bergqvist (L), ordförande i barn- och ungdomsnämnden.

Spelade bort dagskassor från kiosk

Nyheter En 31-årig man som jobbade på en kiosk på Arlanda stal hela dagskassan istället för att banka den och har nu åtalats för grov stöld. Anledningen var att han skulle spela: - Jag spelar på allt möjligt som går att spela på, sa mannen i förhör.

objekt2
veterankraft_standard
outsider_defacto
vuxentutbildning
val2018
connys
nfc_vinter
objekt3
sigtunavatten_standard
standard_start
objekt4
matcher_skanela
Norra Redovisningshuset
standard_ridskola