klippdagar
Foto: Genrebild/Daniel Iskander

Stockholmspolisen sämst på inbrott

Bara 2,8 procent av alla inbrott i Polisregion Stockholm klaras upp, rapporterar SVT Stockholm.

marstac_aug

Polisregion Stockholm är den klart sämsta på att klara upp inbrott i landet enligt SVT Stockholm. Förra året kom det in över 7000 anmälningar om bostadsinbrott men bara 2,8 procent klarades upp. Det ska vara den sämsta siffran av bland alla polisregioner.

SVT Skriver även att siffran över uppklarade bostadsinbrott för Stockholm de senaste fyra åren blivit sämre för varje år. I Sverige rör det sig i snitt om 22 000 anmälda bostadsinbrott men bara ca 4 procent klaras upp.

defacto_panorama_boka_mote
forsmaleri

Attack kraschade märsta.nu

Notiser Du märkte kanske att märsta.nu gick ner i söndags. Anledningen var att någon försökte hacka sig in på märsta.nu och skapade därmed en överbelastningsattack.

dackia_vinter2018
forskontor
happy_homes_sommar

Fler nöjda med hemtjänsten

Nyheter Allt fler är nöjda med hemtjänsten i kommunen: - Det är glädjande att hemtjänsten uppvisar stora framsteg. Förvaltningen har gjort ett gediget arbete och nu ser vi de positiva resultaten, säger Karsten Bjärbo (KD), ordförande i Äldre- och omsorgsnämnden.

skottlossningen i valsta

Man blev beskjuten – förundersökningen nedlagd

Nyheter I vintras blev en person beskjuten med flera skott i Valsta. Flera personer greps och polisen rubricerade händelsen som mordförsök, grovt olaga hot och misshandel. Men nu har åklagaren valt att lägga ner förundersökningarna.

extra

Olycka vid Erikssund

Blåljus En trafikolycka vid Erikssund inträffade i eftermiddagsrusningen och vägen stängdes av i ungefär två timmar.

Extra

Fritidsledaren erkänner smygfilming: ”Mycket ångerfull”

Nyheter Under tiden den sexbrottsmisstänkte fritidsledaren satt häktad skrev försvaret ett överklagande till hovrätten. Där uppgav de att fritidsledaren "erkänner att han smygfilmat barnen i omklädningsrummet på skolan, samt på övriga platser". Han berättade även att han är "mycket, mycket ångerfull och inser att han behöver professionell hjälp".

Nästan 5000 till Rädda Barnen

Notiser Sigtuna Yoga Center hade insamlingsdag för Rädda Barnen i lördags och drog in nästa 5000 kronor: - Vår tanke är att det ska bli ett årligt återkommande event, första tillfället var september 2016, säger Helene Levin på Sigtuna Yoga Center

nfc_vinter
frisyr2018
standard_ridskola
standard
dogranch
steningeliden32
Norra Redovisningshuset
matcher_skanela
borg
connys
dalgatan7b
colorama_jan
lions_standard
agy2
cricketklubben
blackfriday
Festspecialisten – Standard
yrkesutbildningen
skolgatan6d
slutstation