center_pan21
Foto: Jamshid Jamshidi

Stockholmarnas resor till och från Arlanda ökar

Junis siffror över flygresandet kommer troligtvis också att öka, Telias dataanalys över resande visar att många åkte till och från Arlanda under midsommar.

Midsommarresandet mellan Arlanda och Stockholm ökade med femtio procent under midsommarhelgen vilket tyder på att vi kan få se en fortsatt ökning av resandet när Swedavia om någon vecka presenterar sina siffror över flygresenärer. Dock är resorna fortfarande 50 procent under midsommarhelgen 2019.
– Vår analys tyder på att livet så sakta börjar återgå till det normala även om det är en bra bit kvar till nivåerna före pandemin. Det ska bli spännande att studera semesterresandet i sommar och hur hemmajobbandet förändras när många kontor och arbetsplatser ser ut att öppna upp senare i höst, säger Kristofer Ågren, chef för affärsområde dataanalys på Telia.

eldsjal-helsida
2020_helsida

Så blir nya brandstationen

Nyheter Brandstationen kommer inom kort att resa sig upp över "Tullen": - Det har varit en lång process med kommun och arkitekter att ta göra materialval och välja färgsättning. Byggnaden gestaltas med murar runtomkring och kläs i sten föra att knyta an till stenkyrkor och liknande, säger Kenneth Bergqvist, projektchef för Brandkåren Attunda.

defacto_helsida
bostad_helsida
mp_host_helsida
helsida_var2021

Här invigs IES Sigtuna

Nyheter Terminen må vara drygt en månad lång men på måndagen invigdes Internationella Engelska skolan officiellt: - Engelska skolan (IES) tillhör en av Sveriges bästa skolor och det är därför oerhört glädjande att jag och ordförande i barn- och ungdomsnämnden Pernilla Bergqvist fick möjligheten att närvara vid invigningen av den nya skolan i Sigtuna stadsängar, säger Kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M).

centrum_helsida2020
happyhomes_sommar2020
connys_helsida
andersojag

Blottare från Märsta döms

Notiser En märstabo i 20-årsåldern döms för sexuellt ofredande för att han blottat sig för två kvinnor i Märsta samt onanerat utanför Väsby station.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

mp-outsider
andersojag_outsider
bostad_outsider
eldsjal-outsider
connys
ridskola_2020_outsider
nrh
sigtuna_vatten_outsider
swedol_outsider
centrum_sommar_out